Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Начини на работа на Seo Articles Network, как да изкарвам много пари със Seo Articles Network
Web Design Seo
post Feb 8 2012, 02:35 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Начини на работа със SEO Articles Network за JoomlaКакво е SAN?
Seo Articles Network е Joomla компонент който управлява и поства в мрежи от сайтове. Всеки човек и всяка Seo фирма имат някакви уеб сайтове в които постват когато правят линк билдинг. Със Seo Articles Network ( SAN ) всеки човек може да създаде контролен център откъдето да поства във всички свои сайтове от едно място.

Работете по-умно, а не повече!

Цитат
Всеки умен човек знае колко е важно да се елиминират слабите звена в работата която извършваш често. Ако намалиш труда за някоя твоя дейност която извършваш всеки ден по пет-десет пъти с 50%, ти ще си спестиш огромни количества труд/пари за един месец!


Ако сте Seo оптимизатор или копирайтер или просто имате много сайтове и броя ваши сайтове е повече от пет-шест сайта, нашата функционалност ще ви спести огромни количества труд за копирайтинг и постване в тях. Със SEO Articles Network може просто да поствате бързо и лесно в сайтовете си или да печелите пари като предлагате платено постване на статии във вашите сайтове. Можете да правите и двете - в някои групи сайтове да поствате само вие, а други да са публично достъпни срещу заплащане.

Можете да печелите пари със Seo Articles Network по три различни начина.

Начин едно: Контролен център за вашата мрежа от сайтове1. Няма нужда да предлагате платено постване в сайтовете ви ако не го желаете, можете просто да контролирате своята мрежа. Да, можете да контролирате повече от една мрежа, с компонента може да контролирате много такива. Можета да създавате неограничен брой категории с мрежи от различни сайтове, например "SEO и Маркетинг", "Финанси", "Бизнес", "Кредити", "Мебели" и други.

2. Можете да поствате три различни вида текстове: чист текст, текст с HTML код или "текст с HTML код в спин формат", например: {keyword|synonym1|synonym2}.

3. Ако желаете, можете просто да изкопирате някоя добра статия от който и да е сайт и просто да я постнете в инструмента непроменена. Seo Articles Network ще уникализира съдържанието и ще постне статията във всички блогове от мрежата (категорията) която сте избрали. Във всеки сайт ще влезе различно уникално копие!

4. Ако поствате във Wordpress и Joomla, ще можете дори да контролирате къде в сайта ще влезе статията, в коя категория да бъде публикувана. Също така имате възможност дори да постнете няколко различни копия на един текст в няколко различни категории на един и същи сайт. Отново само с кликането на един бутон.


5. По този начин ако например поствате статия от 300 и повече думи в категория в която сте добавил 50 сайта вие ще получите 50 различни уникални статии с около 50-60% уникалност на текста. Всичко това се извършва без никаква работа, само с 2-3 кликания на мишката.

6. Ако статията е от 500 и повече думи, вие ще можете смело да я постнете в до 100-150 блога. Във всички 150 блога ще влезе уникално копие на статията с около 60 до 80% уникалност на текста.

7. За да работи всичко това вие имате нужда от само две неща: 150 wordpress блога (или 150 joomla сайта) инсталирани на сто и петдесет различни домейна и Seo Articles Network.

8. Seo инструмента няма никакви ограничения: броя управлявани сайтове/домейни може да бъде 1000, 10000 или 50000.

9. Със Seo Articles Network вие можете да поствате във: Wordpress, Status.net микро блогове, Joomla, Typepad и Blogger.

10. Можете да поствате и във всеки CMS който има post by email функции. Най-добри резултати се постигат с joomla и wordpress.

11. С всяка покупка вие получавате БЕЗПЛАТНО WP плъгин за отключване на допълнителни функции на постването по емайл във wordpress и Joomla компонента Post by email Pro за Joomla с който можете да контролирате всеки параметър на постваните текстове - къде в сайта да се публикуват, кога, с какъв статус.

Цитат
Важно е да знаете че качеството на текста на статиите зависи от качеството на базите ви данни със синоними за конкретния език. Ние ви предоставяме с инструмента четири големи бази данни със синоними на Български, английски и Руски език, но ако си направите по една специализирана синонимна база данни за всяка съответна тематика, вие ще постигнете още по-високо качество на текстовете които се постват от Seo Articles Network.


Начин две: Платена услуга за постване на един брой статия от потребителите във един или във всички ваши сайтове1. Вие можете да печелите пари като предлагате платено публикуване на статии в някакаъв брой от сайтовете ви ако активирате тази опция. Нерегистрираните потребители ще могат да субмитват статия през инструмента и тя ще идва в списъка с чакащи статии за ваше одобрение.

2. След като потребителя изпрати статия, веднага му се появяват методите за плащане и потребителя може да плати в зависимост от цената и вида на плащането което вие сте задали в администрацията за тази услуга. След като потребителя плати, статията се публикува автоматично (ако е одобрена от вас или ако в тази категория се публикува без одобрение).

3. За всеки списък от сайтове които вие създавате в администрацията, може да се задава дали да се изисква одобрение на администратор за публикуване или не. Ако сте задали да не се изисква одобрение, може просто да настроите инструмента и въобще да не влизате в администрацията си - сайта ще работи автоматично и ще изкарва пари за вас.

4. За всеки списък от сайтове които вие сте създали, може да се задава дали да се поства статията в един случаен сайт или във всички сайтове добавени в тази категория.

5. Seo Articles Network ще уникализира текста и ще постне статията във всички блогове от категорията която сте избрали. Във всеки сайт ще влезе различно уникално копие!

6. Ако потребителя не плати, статията ще бъде изтрита автоматично след определен период от време, зададен от вас. Seo Articles Network има вгаредни Paypal и SMS разплащания.

7. Ако потребителя изпрати качествена статия или добре написан текст в спин формат ще се получи качествен резултат и 100% четимо от хора уникално съдържание.


Начин три: Платени услуги за регистрирани потребители с абонаментни планове и месечна цена

Да, вие можете да изградите потребителска общност и да печелите страхотни суми от абонамнтните планове всеки месец ако имате голям брой сайтове. Seo Articles Network има всички необходими функции за да работи като по начина по който работят най-големите такива общности в света. Те са Build My Rank, Linkvana ( Кликни тук за демо на линквана и ще получиш 50 еднопосочни линка БЕЗПЛАТНО! ), Linxboss и Blog Blueprint.

Тези мрежи от блогове предлагат платено публикуване на статии в мрежите си от сайтове и печелят огромни суми всеки месец. Всяка от тези мрежи има по 1000 до 3000 сайта и по над ХИЛЯДА платени потребителски плана във всеки един момент! Представете си за какви суми става въпрос, при положение че най-евтиния платен план в тези мрежи е $59 USD месечно!

Цитат
Това всъщност бе признато в много авторитетни чуждестранни сайтове за
най-модерния начин на SEO оптимизация за 2011 година!Вие искате ли да излезете на този бързо развиващ се пазар и да отхапете парче от тази баница като просто накарате сайтовете си да печелят пари за вас?

Да се поучим от успелите, не е нужно да откриваме топлата вода:
Seo Articles Network всъщност има всички функции на тези големи мрежи за платено публикуване плюс още няколко десетки! Когато създавахме инструмента аз направих свои акаунти в двете най-големи такива мрежи, разгледах начина им на работа, видях какви са добрите им страни и кои са слабите им места.

Какво е различното в нашия инструмент?
При създаването на Seo Articles Network ние взехме най-добрите идеи от този тип сайтове и премахнахме недостатъците им.

1. Големите блог брежи имат основен недостатък че не могат да работят на бройка, те работят само с абонаментни планове. Вие можете да работите дори на малки пазари като българския като просто създадете услуга с цена за публикуване на един брой статия. По този начин всеки ще може да си позволи вашите услуги.

2. Големите блог брежи нямат функции за автоматично уникализиране на текст, а вие имате страхотни възможности вградени в инструмента.

3. Големите мрежи нямат функция за публикуване на една статия в много сайтове с един клик. Всяка статия се публикува в сайтовете на ръка, сайт по сайт. Това е много трудоемко и е скъпо! Вие имате прекрасни възможности за публикуване в много сайтове наведнъж вградени в Seo Articles Network.

4. Големите блог брежи нямат функции за добавяне на неограничен брой потребителски групи и създаване на неограничен брой вид плащания за всяка потребителска група. В Seo Articles Network вие можете да създавате неограничен брой групи и плащания и по всяко време да променяте настройките им.


Функции на Seo Articles Network за Платени абонаментни планове с месечна цена за абонамент1. Можете да печелите пари чрез планове за платен достъп. Можете да създадете в оптимизация Статии видове мрежи неограничен брой групи потребителски планове с много параметри. Можете да ограничите членските групи по три параметъра: по брой домейни, брой постове на ден и по месечен лимит. (тези функции всъщност работят по същия начин във всички големи мрежи от блогове)

2. Как работят тези функции? Потребителя плаща за да влезе в някоя от потребителските групи. След това той може да създава неограничен брой проекти в неговия акаунт. Когато потребителя надхвърли лимита за тази потребителска група, неговите постове престават да се публикуват във вашите сайтове (но се пазят в историята).

3. Ако потребителя плати абонамента си за следващия месец, неговите статии ще бъдат постнати когато дойде Първо число на следващия месец. Ако потребителя не плати, тези статии ще бъдат изтрити след определен от вас период от време.

4. Ако потребителя не е прехвърлил лимитите на групата, статиите ще бъдат публикувани автоматично или след ваше одобрение. Всяка категория с групи от сайтове има отделна настройка - в една група от сайтове може да се поства без одобрение, а в друга категория с група сайтове може да се поства статията само след като вие кликнете на бутона "Одобрявам".

5. SeoArticles Network има вградени Paypal и SMS разплащания. Потребителите могат да платят за достъп до определена потребителска група за определен период от време. След извършено плащане, профила на потребителя се активира автоматично.

6. Ако потребителя плати още веднъж, към неговия профил автоматично се добавя още веднъж броя дни, тоест периода му на абонамент се удължава.


7. Можете да публикувате неограничен брой и тип плащания. Например можете да направите три или повече потребителски групи с ограничение по брой домейни, брой постове и месечен лимит и след това да създадете за тях следните видове плащания:

- sms разплащане на цена 4.80 лева за една седмица достъп до група "Стандарт"
- paypal разплащане на цена 10 евро за един месец достъп до група "Стандарт"
- paypal разплащане с цена 50 евро за един месец достъп до група "Стандарт"

- sms разплащане на цена 4.80 лева за една седмица достъп до група "Про"
- paypal разплащане на цена 20 евро за един месец достъп до група "Про"
- paypal разплащане с цена 100 евро за един месец достъп до група "Про"

6. В зависимост от настройките на категорията в която потребителя поства, статиите ще бъдат постнати в случаен сайт от списъка или във всички сайтове.

7. Ако се поства в няколко сайта Seo Articles Network ще уникализира автоматично текста и ще публикува статията във всички блогове от категорията която сте избрали. Във всеки сайт ще бъде публикувано различно уникално копие!

8. Ако потребителя прати качествена статия или добре написана статия в спин формат ще се получи висококачествен резултат със 100% четимо от хора уникално съдържание.

Накарай сайтовете си да печелят пари за теб!
--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned: Seo Links за Wordpress, плъгин за Seo оптимизация за Wp
плъгин за автоматично линкване за уърдпрес
8 Web Design Seo 20,325 15th June 2019 - 08:27 AM
Last post by: toniintro
No new Pinned: Seo Links Pro For Joomla
guide, description and functions of Seo Links Pro
38 Web Design Seo 64,716 8th April 2019 - 10:22 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Seo конференция 2015
3 Web Design Seo 18,055 23rd May 2017 - 07:45 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links Pro Now Work With Virtuemart, Sobi2 And Zoo
Seo Links Pro in Virtuemart, Sobi2 and Zoo
1 Web Design Seo 15,878 16th August 2016 - 03:25 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links Pro за Джумла
нова професионална версия на сео линкс за Joomla!
31 Web Design Seo 43,580 2nd April 2016 - 07:45 PM
Last post by: servlet
No New Posts Pinned: Seo пакети за бизнес клиенти: Google работи за Вас
SEO пакети за абонамент на големи клиенти
0 Web Design Seo 10,743 4th January 2016 - 08:33 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Conference 2015, Bulgaria
2 Web Design Seo 16,204 3rd September 2015 - 01:21 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links For Wordpress, Plugin For Automatic Linking In Wp
automatic linking for Wordpress
17 Ivan Stamenov 32,324 3rd July 2015 - 10:55 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links In Kunena 3.x.x?
fixed, working
2 zaxavar 12,530 30th June 2015 - 12:14 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo оптимизация на Ipb Форуми, сео оптимизация на форум
Seo оптимизация на Invision Power Board
2 Web Design Seo 19,563 23rd April 2015 - 07:51 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th September 2019 - 08:29 AM
Clicky Web Analytics