Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Публикуване на уникални статии, Seo резултати от услугата
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
Не е тайна че предлагаме писане на статии с уникален текст и публикуването им в много сайтове. Стандартната ни оферта гласи:

Цитат
Писане и публикуване на тематични уникални статии (около 400 думи всяка)

- Вариант 1: Написване на 50 уникални статии на тематика която вие зададете (например "Какво са климатиците?" или подобна) и публикуването им в 60 различни сайта - цена 60 лева. Във всяка статия може да има по 1-2 линка казващи на гоогле че сайта ви е равен на израза "климатици". Може да има и два различни линка сочещи към два различни урл адреса.

- Вариант 2: Написване на 100 уникални статии и публикуването им в 120 различни сайта - цена 90 лева.

В цената е включено написването на всички текстове (всеки текст е около 400 думи), гоогле обича уникалния текст. Статиите се постват в различни качествени домейни. По този начин получавате бързо и евтино качествени 120 тематични линка от 120 различни домейна.


Поредния сайт който на който направихме качествен линк билдинг с бърз резултат е сайт за мебели. Няма да показвам кой е сайта, наш нов клиент е. Тук ще покажа две диаграми показващи статистиката какво е било класирането на сайта за двете му ключови фрази преди и след линк билдинга.

На схемите нарочно съм променил позициите с по 1-2 места, за да не може да се разбере кой точно е сайта, така че ако гледате кой е сайта на тези позиции няма да разберете кого сме класирали. Всичко друго е на 100% вярно и то дотолкова точно че при всяка поръчка резултата е почти еднакъв - дори го гарантираме с гаранция.

Първа ключова фраза - Преди seo оптимизацията:
За ключова дума "мебели по поръчка" сайта бе на 51-во място в Google.

След сео оптимизацията: за ключова дума "мебели по поръчка", "мебел по поръчка", "поръчка на мебели" и производните им сайта вече е за всяко едно от тези търсения на ВТОРА и ПЪРВА страница в Google, в първите 15 резултата.След seo оптимизацията:
На схемата е показано как се е променяло позиционирането във времето за най-трудната от тези фрази - "мебели по поръчка". Тази фраза е доста конкуретна, така че класирането на позиция в първите 10-15 резултата за нея е успех с този бюджет.

Втора ключова фраза - Преди seo оптимизацията:
За ключова дума "мебели по поръчка" сайта бе на 51-во място в Google.

След сео оптимизацията: за ключова дума "мебели от масив", "мебел от масив", "масивни мебели" и производните им сайта вече е за всяко едно от тези търсения на ПЪРВА страница в Google, дори в първите 5 резултата за някои от тях.След seo оптимизацията:
На схемата е показано как се е променяло позиционирането във времето за най-трудната от тези фрази - "мебели от масив".

Извършената Seo оптимизация бе евтина и бърза - резултатите дойдоха за около месец. От тук нататък от собственика на уеб сайта зависи дали ще плаща поддръжката си при нас за да поддържа резултата.
Web Design Seo
Офертите като пакети са променени преди около ТРИ месеца за да могат да покрият изискванията на последния ъпдейт на Google Penguin.

Актуалните оферти за публикуване на статии на БГ език са:
Цитат
- Вариант 1: Написване на 35 уникални статии на тематика която вие зададете (например "Какво са мебелите?" или подобна) и публикуването им в 38 различни сайта - цена 60 лева. Във всяка статия може да има по 1-2 линка казващи на гоогле че сайта ви е равен на израза "мебели". Може да има и два различни линка сочещи към два различни урл адреса.
- Вариант 2: Написване на 70 уникални статии и публикуването им в 75 различни сайта - цена 90 лева.


И в двата варианта (Вариант 1 и 2) към всяка от статиите се пускат по около 10 линка от различни социални мрежи за да се засили ефекта от всяка от тях.

На практика ефекта от тези пакети е едно към едно като този който бе от предишната оферта, просто за да остане количеството труд същото, броя статии е намален за сметка на това че към всяка от тях се пускат линкове от социални мрежи. Това се наложи заради Google Penguin.

Ето и отговорите на някои често задавани въпроси:

- Накуп ли публикувате статиите или се разтягат във времето?
Публикуват се по 2-3 статии на ден.

- Какъв е средният % уникалност при всички статии?
Около 80% уникалност.

- Какъв е ПР на сайтовете, в които се публикува?
Сайтовете в които се публикува са с Google Pagerank от 0 до 3.

- Може ли в статия (ако не може руска - в българска) да се сложат РУ анкори, сочещи към РУ сайт?
Не, офертата е само за български статии и бг сайтове.

- Има ли ограничение на линкове/анкори (общо, а не едновременно) - напр. 50 анкора/линка в спин формат?
Да, има - трябва да са до 2 линка като за всеки от двата са позволени до 7 анкора.


Ъпдейт на услугата и нови цени
Цените в момента? Линк билдинг за български сайтове - Оферта за линк билдинг 2: Писане и публикуване на 40 уникални статии (Вариант 2 и Вариант 3 - цена 138/158 лв).
Web Design Seo
Пресен пример от една от току-що проведените кампании за 40 публикувани уникални статии в нашите сайтове може да видите отдолу. От промяната на класирането, можете да си направите съответните изводи какво може да очаквате за класирането на вашия сайт след подобна поръчка.Статиите бяха публикувани за кампания в средно конкурентна българска ниша като сайта от около 15-то място се покачи до трето място по ключовата си дума в Google.


Още един пресен пример за качеството на услугите ни за статии от друга ниша на онлайн продажбите за онлайн магазин, този път с една идея по-висока конкурентност:Кампанията е стартирана около пети септември. От 17-о място сайта се е вдигнал до момента до трето място.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics