Help - Search - Members - Calendar
Full Version: От 11 на 3 място в Google за ключова часовници - 20 дни
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
Класиране на трето място в Google за ключова дума "часовници" за около Двадесет дни.
Или какво е значението на класирането по основната ключова дума и нейните произовдни за посещаемостта на онлайн магазините.

3D Уеб дизайн класира в Google преди няколко седмици няколко уеб сайта бързо и качествено. Единия от сайтовете за които ще разкажа тук е онлайн магазин за часовници chasovnici.eu.

Важно е да се знае че ние бяхме класирали в гоогле бг преди около година и половина същия сайт на 5-6 място за ключова дума часовници. След това той стоя там без поддръжка около година и в един момент конкуренцията в нишата се повиши и магазина започна да пада назад. Отдолу е историята какво се случва без поддръжка и какво стана след нашата намеса.

Първи етап: Онлайн магазина е в дъното на първа страница на Google
Преди seo оптимизацията: за ключова дума "часовници" и производните й сайта бе на границата на изпадане от първа страница - около девето-десето място. Посещаемост на сайта 838 уникални посетители на седмица.Втори етап: Сайта изпада от първа страница на Google
Вижда се че само преместването с едно място назад от 10 на 11-о място води до около 40% по-ниска посещаемост. Посещаемост на сайта 492 уникални посетители на седмица.Трети етап: Започваме процеса и вдигаме бързо онлайн магазина до Пето място в Гоогле
Вижда се че покачването на класирането до пето място в гоогле води до около 300% по-висока посещаемост в сравнение с единадесето място. Посещаемост на сайта 1537 уникални посетители на седмица.Четвърти етап: Магазина е вече на ТРЕТО място в Google
Вижда се че покачването на класирането от десето на трето място в Google води до около 400% по-висока посещаемост спрямо единадесето място в Google. Посещаемост на сайта 2028 уникални посетители на седмица.Това естествено зависи от нишата и ключовата дума. За вашата основна ключова дума и нейните производни съотношението от Десето до ТРЕТО място в Гоогле може да не е 400% посещаемост, но със сигурност ще е минимум 200% разлика.

След сео оптимизацията: за ключова дума "часовници", "часовник" и "часовниците" сайта вече е в топ 3 резултатите на Google.

Копи пейст проверка на класирането:
Код
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA

http://www.google.com/search?hl=bg&q=%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5


Преди да питате: да, seo оптимизацията бе на ниска цена. бързо, качествено и евтино. От тук нататък вече всичко е въпрос на поддръжка.

Желаете ли и вашия уебсайт да се класира така на ниска цена? Можете да пуснете от тук запитване за SEO оптимизация.

Важно: За да не ви откажа без дори да прегледам запитването
Тъй като по принцип поръчки за такива ценови нива не приемаме в запитването споменете тази тема и че става въпрос за бърза seo оптимизация и за частична сео услуга.


Какъв е извода от всичко това за вас, собствениците на онлайн магазини?

Значението на класирането в Google по основната ключова дума е много важно за посещаемостта на онлайн магазините и за продажбите им. Класирането ви високо дори и само за три-четири от най-важните ключови думи може да доведе до 300-400% повече посетители в сайта ви, а ако цените ви са добри това неминуемо води и до около 200% увеличение на продажбите.


Въпросът е: Вие искате ли да продавате повече?
Web Design Seo
Искате ли да проверите дали всичко това е истина?

Толкова е просто - просто отворете брояча на онлайн магазина и проверете седмица по седмица дали не ви лъжа smile.gifШЕСТ седмици след постигане на резултата посещаемостта е същата, че и по-висока.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics