Help - Search - Members - Calendar
Full Version: База данни със синоними за уникализиране
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > Wordpress агрегатор за Joomla
w1ck3dgam3
Имам база данни със синоними. В коя папка на джумла инсталацията трябва да сложа файла за да го засече агрегатора и да започне да работи с него?
Ivan Stamenov
Цитат(w1ck3dgam3 @ Jul 14 2011, 09:08 AM) *
Имам база данни със синоними. В коя папка на джумла инсталацията трябва да сложа файла за да го засече агрегатора?


/administrator/components/com_wp_aggregator/synonymdbs/
w1ck3dgam3
Нямам такава папка. Когато създам такава и сложа файла със синоними не го засича.
Web Design Seo
Вероятно не си унинсталирал старата версия поради някакви причини. В директорията synonymdbs на новата версия има файл htaccess за да се избегне достъпването на базата данни през браузера (дори потребителя да знае точното име на файла да не може да го свали или отвори - базите са достъпни само през php).

Та на някои хостинг доставчици това прави проблем при инсталацията - папката не се качва и други подобни. Трябва да изтриеш старата ти версия и да провериш дали нейни файлове не са останали в папката /administrator/components/com_wp_aggregator/. Таблиците от базата недей да триеш ръчно ако нещо е останало защото ще трябва да въвеждаш на ръка всички емисии.

След това качи през инсталера новата версия и ако папката synonymdbs не се е появила (refresh във filezilla), качи ръчно тази папка като я вземеш от нашата инсталация.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics