Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Няколко добри идеи за On Page Seo оптимизация
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
Разглеждайки една презентация ми дойдоха Няколко добри идеи за On Page Seo.Графиката показва проучване-анкета на Seomoz проведено след 132 seo специалисти от световна величина кое при OnPage Seo оптимизацията има смисъл да се прави и кое не и показва от кой метод какъв резултат да очакваме. Съответно First Word in Body е един от най-силните методи.

Title Tag и First word in Title които до скоро имаха много голямо значение свече не са толкова силни - просто защото всички го правят. Това обаче не означава да не ги използвате.


По принцип On Page Seo оптимизацията ни е много силна страна, уеб сайтовете които изработваме се класират отлично в Google и клиентите идват ли идват - всеки иска уеб сайт който се класира чудесно в гоогле.Нашия сайт е чудесно оптимизиран, но от тази презентация ми дойде една идея с малко програмиране да направя една хитра системка от която на първо време ще се облажат онлайн магазините и мисля че ще избие рибата тоест google smile.gif

Реално конкурентните фирми, сеота и уеб дизайн фирми и фирмички още в 2009 година дори се осмелиха да кажат в няколко поста по разни бг уебмастърски форуми че ни шпионират и заимстват идеи от сайтовете които правим за да си класират и техните клиенти и съм сигурен че и сега ще го направят и няма да си признаят кой е източника ама нейсе.

Който трябва знае кой е източника на On Page Seo оптимизацията smile.gif

... а сео фирмите да не се обаждат защото не са правили On Page Seo дори и на 50% от над 500-те сайта на които аз съм правил smile.gif


P.S. Базирани на пет годишия ни опит и на новите тенденции в онпейдж seo оптимизацията описани тук започнахме да предлагаме и подобна услуга за On Page Seo на Virtumart онлайн магазини освен сео услугите за всички други видове онлайн магазини.
Web Design Seo
Имайте предвид че статията е Писана на 17-ти Юни 2011 година!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics