Заедно с новата версия на Seo LInks Pro се въвежда и новата система за субскрипшън на нашите функционалности.

Някои закупени от вас през нашия сайт функционалности вече ще може да се свалят САМО определен брой пъти. Тоест, вие не може да очаквате след като я закупите да сте абонирани за ъпдейтите завинаги.

Това всъщност физически не е възможно, защото никоя фирма не би имала бюджета да поддържа като ъпдейтва безплатно такъв огромен брой extensions - само изработените от нас добавки за joomla са над 100!

Първия пример за новия тип subscription е Seo LInks Pro. Само за последния един месец бяха пуснати две нови версии което се наложи от промените по новите версии на компонента K2 и добавянето на нови екстри в компонента.

При него например броя сваляния на компонента в момента е ТРИ. Това означава че вие първия път купувате компонента и го сваляте през сайта и ще можете безплатно да свалите още два негови ъпдейта. Ако желаете да продължите да сте абониран за ъпдейтите, ще трябва да го закупите отново.

Цитат
Пазете данните за аканута си и не ги предоставяйте на други хора, а също така не сваляте футкционалностите през сайта без причина! Това ще намали броя на ъпдейтите за които сте абониран.Вече във всяка функционалност се изписва броя на ъпдейтите които можете да свалите след закупуването й.

Текста гласи: Брой ъпдейти за този абонамент:

Например в seo links pro абонамента е:

Цитат
2 Безплатни ъпдейта. Имате право на този брой безплатни сваляния на добавката през сайта! Ползвайте го само за да свалите новите версии!