Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Безплатен Seo инструмент за бек линкове
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > SEO инструменти
Web Design Seo
Инструмент за Seo с който може лесно да си набавите над 100 бек линка към вашия сайт. За момента линковете са от 120 уеб сайта, но по-късно ще бъдат добавени още сайтове.

Как работи инструмента: Въвеждате урл адреса на сайта и ЕДНА ключова дума. Ключовата дума е добре да е на латиница, тъй като сайтовете в които се изпраща сайта ви са на английски език. След това чакате (или затвярате страницата).

Цитат
Не бива да опреснявате страницата или да изпращате повече от веднъж същия сайт! (освен ако не искате сайта ви да бъде баннат от някой от тези сайтове)


Инструмента отдавна НЕ работи, някога беше тук: Seo инструмент за бек линкове. Правилният начин за набавяне на линкове: линк билдинг от качествени директории за статии.
Web Design Seo
Започнати са следните промени по Seo инструмента:

- Сайта ще се изпраща наведнъж в 30 или в 50 сайта - ще тестваме до какъв брой ще работи ок.
- Списъка със сайтове се изчиства в момента - ще се добавят още 30-на сайта.
- След изпращането на сайта ще се генерира XML код с урл адресите където е пратен сайта ви и този код ще се генерира директно на страницата.

Така който желае ще може да копира кода, да го запише като XML, да го качи някъде и да го пингва до Google или до каквато търсачка поиска.


Инструмента вече работи коректно, генерирания код може да се използва.
Web Design Seo
Вече имаме нова, силно подобрена версия на този seo инструмент. Вече може да избирате в какъв формат да получите резултата. Наличните опции са чист текст, BB Code, HTML и Xml.

По този начин можете:

- да постнете линковете в някой форум
- да пингнете xml файла до google или до друга търсачка
- да получите списък с линковете към сайта като чист текст (с такъв тип постване те ще се конвертират автоматично в линкове от блогър, от wordpress и от някои други блог системи)

Seo Инструмента е безплатен и може да го ползвате тук: http://seo-bg.eu/back-links-seo-tool

Това е първия от четирите безплатни seo инструмента които сме започнали да разработваме. Повече инфо за другите сео инструменти.
Web Design Seo
Сео инструмента за бек линкове е отново ъпдейтнат. Добавена е нова опция - да генерира линковете и като HTML код.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics