Какъв тип seo инструмент е Wordpress Aggregator Pro?
Как може да се класифицира типа seo оптимизация която извършва този агрегатор?

Wordpress агрегатор Pro за Joomla може да бъде смятан за Gray hat seo инструмент ако го използвате за незаконна дейност. Това означава че вие не трябва да крадете съдържание от сайтове които не го позволяват.

Основни принципи в seo оптимизацията:

Според правилата на google публикуването на новини в интернет с цел просто да си набавите линкове към някакъв урл адрес е не съвсем позволено, но в повечето случаи дори да разберат със сигурност че го правите и точно къде го правите, за вас няма да има никакви санкции, тоест напълно безопасно е.

По принцип дори покупката и продажба на линкове е също забранена от търсачките и се причислява към Gray hat seo методите, така че не обръщайте особено внимание на този факт.

Няма високо класиран сайт в трудна ниша който да не купува линкове, което означава че няма как да имате високо класиран сайт за трудна ключова дума без Gray hat seo оптимизация!

Инструмента Wordpress Aggregator Pro може да бъде класифициран като Gray hat seo инструмент в зависимост от следните условия:

- дали взимате съдържанието от уеб сайтове от които това е разрешено да се прави
- в зависимост от количествата в които го правите

Ако го използвате разумно тази тактика се причислява към полу-разрешените тактики при сео оптимизацията ( Gray hat seo ) , нарича се spamming (спамене на търсачките), а seo инструментите които го извършват се наричат spamming tools. Това означава че вие публикувате много съдържание в различни сайтове с една единствена цел: Да популяризирате или да класирате в търсачките един сайт (или урл адрес от някакъв сайт) или много сайтове.

С нашия инструмент може лесно да пуснете до 2000-3000 поста на ден с линкове към някакъв уеб сайт и ако имате неблагоразумието да го направите към само един сайт е възможно да бъдете наказани.

Ако следвате указанията и гайдовете за работа със сео инструмента написани тук, в този форум естествено това няма да се случи, така че просто не прекалявайте.

Пример: Ако пък поствате по около 500-1000 поста на ден, пускате ги в 20-30 различни блога и линковете в постовете сочат към 10-15 различни сайта проблема ви е никакъв.

Нищо не пречи да публикувате и много по-малък брой, да кажем около 10-30 поста на ден в 5 различни блога биха били достаъчни за да покачете класирането на ЕДИН домейн и това ще изглежда естествено за търсачките. Тогава ще получите едно-единствено "наказание" от google: ще се класирате по-високо в гоогле бързо и лесно smile.gif

Успех.