Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Демо сайт на Wordpress Aggregator Pro
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > Wordpress агрегатор за Joomla
Web Design Seo
Демо за качествата на агрегатора и колко добър е той всъщност?
Може ли една такава технологична новост да замени платените линкове и да ни спести огромни суми?


Демо за качествата на Wp Aggregator Pro: За два месеца с негова помощ сайта ни излезе на първа страница на Google за ключова дума Seo. (преди това бяхме на около 16-20 място, но това е една много тежка ниша, нали?)

Цитат
Всичко това бе постигнато само с помощта на агрегатора, към нашия сайт няма пуснат до момента нито един платен линк нито за уеб дизайн тематика, нито за Seo оптимизация! Това означава че не плащаме дори и една стотинка на месец за платени линкове за разлика от много други колеги които дължат голяма част на класирането си в google на това че си плащат.Цитат
Може да разгледате и официалния блог на Wordpress Aggregator Pro - Сео-оптимизация.com


Забележете че един чисто нов домейн (възраст 3-6 месеца) се позиционира чудесно за търсения от рода на: сео, сео оптимизация и seo оптимизация.

Може и да проверите уникалността на съдържанието: намерете някой от по-старите постове (за да сте сигурни че е вече индексиран) и проверете дали е уникално (може да го направите с инструмента Unique Check tool )
Web Design Seo
Цитат
Темата и инсталираните добавки в тази wordpress инсталация са силно модифицирани от нас и са специално създадени за този тип агрегатор.


Можете да научите повече за wordpress инсталацията тук


А тук са данните за достъп до демо версията - потребителско име и парола за админ акаунта в демо сайта.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics