Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rss емисия за видео клипове за Jomsocial
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > Джумла добавки
Web Design Seo
От утре започваме продажба на плъгин за JomSocial създаващ Rss емисия на всички видео клипове и Rss фийд на видео клиповете на конкретния потребител.

плъгин за com_community

Плъгина работи, може да го видите и тествате тук:

видео клипове - Фейсбук.Нет

Мултимедията - качените в сайта снимки и филмчета привличат най-много нови потребители в този тип сайтове - потребителски общности. Реално Google докарва посетителите които идват от търсения подобни на това

Нашия плъгин подобрява бързината на индексиране и гарантира на 100% индексирането на качените от потребителите видео клипове във вашата потребителска общност - съответно довежда повече посетители до сайта ви.

Плъгина работи със Seo урл адреси на кирилица и е тестван с последните две версии на JomSocial 1.6. Rss емисиите за съответния потребител се генерират автоматично в кода на страницата на страница видео клипове на съответния потребител.

Пример: Видео клипове на Едуард Димитров - Фейсбук.Нет

Цена за плъгина: 9 USD.
Web Design Seo
Минаха няколко месеца от старта на нашия демо сайт където се тестват плъгините за JomSocial и мога вече да покажа примери за успеваемост в търсачките на страници на видео клипове.

Примери за тест:
Търсене за видеоклипове за "големи цици" в гоогле
Търсене за "циганин Globul" в гоогле
и на кирилица: Търсене за "циганин глобул" в гоогле

Ако искате да се класирате високо с вашите видеа, този плъгин за com_community в комбинация с нашия плъгин за seo урл адреси за sh404sef за JomSocial може да ви го осигури.

Забележете че дори плъгина ни за seo урл адреси за sh404sef вече е безплатен и може да го изтеглите безплатно от сайта ни след регистрация. Намира се тук.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics