SEO пакети за бизнес клиенти на 3D Web Design:В наши дни SEO оптимизацията е много повече от просто едно класиране. Добрата SEO оптимизация е комплексна. Става дума за увеличаване на трафика към сайта Ви и привличането на повече посетители към Вашия уеб сайт, както и разбира се, към Вашия бизнес - точно по начина, по който искате той да бъде забелязан.

Например, когато клиент ни каже, че иска да се класира за ключови думи като "коли под наем" или "евтини таблети", трябва да имате предвид, че разговорът едва започва.

Конкуренцията за челните места в търсачките е свирепа. А трафикът може да бъде окачествен много по-добре. Вашите клиенти търсят най-различни фрази, ключът към успеха е да се определи кои от тези фрази биха Ви донесли най-много приходи, а не най-много трафик. Във Вашия случай може би било по-добре да се наблегне на по-специфична фраза или пък съдържанието на уеб сайта ви да се оптимизира, за да привлече повече трафик от този, който вие вече получавате.

Изготвянето на план за SEO оптимизация е различно за всеки клиент. Ние ще Ви посъветваме кой е най-добрият и най-достъпният SEO план за оптимизация за изстрелване на бизнеса Ви към върха на търсачките.

Ето и нашите SEO пакети за големи клиенти:

1) SEO Пакет Електронна търговия. Започва от 900 лв на месец.
Продавайте повече на Вашите клиенти в цял свят със SEO кампания, специално изготвена спрямо високата конкуренция при електронната търговия, за да увеличи онлайн продажбите и да подобри технически класирането на страниците на продуктите и категориите в онлайн магазина ви.

2) Национален SEO Пакет. Започва от 1500 лв на месец.
Спечелете по-голяма популярност за Вашия национален бизнес чрез по-високо класиране за вашите ключови думи, плюс по-добро класиране на ключовите ви думи в комбинация с имена на градове - локално търсене.

3) Корпоративен SEO Пакет. Започва от 2500 лв. на месец.
Поръчайте напълно пригодена към бизнеса ви, включваща всичко необходимо SEO кампания, която ще ви изстреля към върховете на всички търсачки. Няма значение какъв е домейнът на Вашия бизнес или каква е Вашата конкуренция.

Предлагаме също консултиране и решения за местния бизнес. Цената започва от 98 лв. Свържете се с нас, за да обсъдим от какво точно се нуждае Вашият бизнес.Как се работи:
1. Research: Проучва се сайта ви и конкуренцията ви.
2. Проучва се нишата ви и се намират всички ключови изрази които може да представляват интерес за вашия бизнес и могат да донесат по-висока посещаемост на вашия сайт.
3. On-page SEO: Оптимизира се съществуващото съдържание в сайта ви.
4. Копирайтинг: Написва се ново съдържание в сайта ви което да ви доведе нови посетители, по нови ключови фрази.
5. Линк билдинг (Off-page SEO): Изграждат се връзки - линкове към сайта ви от други сайтове.
6. Мониторинг: През цялото време се следят резултатите и ако е необходимо се нанасят корекции по кампанията.
7. Репорти: През цялото време докато работим по сайта ви, получавате седмични репорти за това как се движи класирането ви в Google и как се променя посещаемостта на сайта ви.

Какво получавате:
1. Получавате увеличаване на трафика от органично търсене в Гугъл чрез по-високо класиране на сайта ви по високо-конкурентни ключови думи - думи и изрази с висок трафик - докарват голяма посещаемост.
2. Увеличаване на посещенията чрез long tail ключови думи - ниско конкурентни. Получавате класиране по лесни ключови фрази - всяка от тях докарва малък трафик, но получавате класиране за много фрази - общия сбор от увеличението на посещаемостта само от ниско конкурентните изрази обикновено е 50 до 500%, в някои случаи и повече.

Цитат
С бизнес пакетите на 3D Web Design, на практика ще получите огромен ръст на посещенията от Google. При това ще ги получите с гаранция - ние ще продължим да работим безплатно за вас докато не бъде постигнато договореното.


* Всеки пакет може да бъде поръчан за сайтове на следните езици: Български и Английски. За момента работим само с тези два езика.