Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seo конференция 2015
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO
Web Design Seo
Най-голямото и най-добро събитие в бранша ни ще се проведе и тази година (за пета поредна година). SEO конференцията е на дата 24 Април 2015, в Интер Експо Център, София.Организатори на събитието са: Васил Тошков от Cloxy и Огнян Младенов от SEOM

Очаква се конференцията да се посети от над 400 души! Събитието ще се проведе в три паралелни потока, провеждани в три различни зали, като всеки посетител ще може да избере да гледа най-интересната за него лекция. Лектори ще са почти всички от големите имена в SEO бранша в България, а също и няколко големи имена на чуждестранни лектори - включително шефът на една от най-известните SEO фирми в Австралия.

Управителят на фирмата ни Едуард Димитров също ще води лекция на тема "SEO копирайтинг и уникализиране на текстове" която ще се проведе от 12:15-13:00 часа в Зала 2.

Цитат
Лекцията ще засегне: Методи на писане на текст за линк билдинг, уникализиране на текстове, оценка на качеството и проверка на уникалността им, тактики за вдигане нивото на уникалност, проверка за дублирано съдържание.
Билети за събитието все още има, но са на свършване, така че, побързайте! За повече инфо, записване и билети - Официалният сайт на конференцията http://seoconference.net.
Web Design Seo
Повече информация за лекцията ми има на сайта на конференцията тук:
Код
http://seoconference.net/едуард-димитров

Разпродават се последните 30 билета, побързайте да закупите своя!
Web Design Seo
Презентацията от лекцията ми на SEO конференцията може да се свали от тук: SEO копирайтинг - SEO конференция 2015

Web Design Seo
Най-важните моменти от лекцията са на страници: 20, 21, 22, 31, 32, 33, 45, 46, 47.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics