Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Проучване на класирането на сайт
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
3D Web Design ви предлага seo услуга за проучване класирането на стари сайтове, която е предимно за уеб сайтове с трафик и много страници.

В кои случаи може да ви бъде полезна услугата:
- Ако не знаете правилните си ключови думи.
- Ако не знаете откъде точно идва трафика на сайта ви и кои точно са класираните му в Google страници.
- Ако не знаете коя ключова дума на сайта ви на коя позиция е класирана.
- Ако не знаете кои ключови изрази (от тези за които сте вече класирани) изкарват най-много пари в Google Adwords.

След заплащането на услугата получавате 4 списъка:
- Списък с топ класираните ви ключови думи и статистика за коя дума колко търсения има на ден в Google.
- Списък с ключови думи които ви докарват най-много трафик и сте класирани за тях (заедно с позициите къде сте класирани за всяка дума или израз)
- Списък с ключови думи за които сте класирани, тези които изкарват най-много пари от реклама в Google Adwords
- Списък с линк билдинга на всичките ви подстраници, подредени по значимост - страниците ви които имат най-добър линк билдинг отгоре (тези към които има най-много линкове от чужди сайтове).

  • Колкото по-голям е сайта ви, колкото повече посещения има, толкова по-полезна ще е услугата ни за вас.
  • С нея можете да покажете на рекламодателите си за какво сте класирани в Google и откъде идва трафика ви.
  • Виждате кои са най-силните ви страници и за какво точно.
  • Виждате на кои позиции сте класирани и лесно можете да прецените за кои страници ви трябва още малко побутване нагоре в Google. (Примерно се оказва че сте класирани за няколко израза на 12-о място. А с минимално побутване на оптимизацията на тези страници можете лесно да влезете в топ 10 за всеки от изразите - това би вдигнало посещаемостта на сайта ви в пъти).


Защо услугата ни е задължителна за всеки сайт желаещ да бъде на топ позиции в търсачките?
Защото ще получите подобни резултати:


Скрийншота отгоре е от седмичната проверка на класирането на сайт на клиент на 3D Web Design - показва моментите преди и след проучване на ключовите думи и извършена вътрешна оптимизация по намерените правилни ключови изрази. Резултатите са от Google.


Колко струва услугата?
Проучването ни струва 50 лв. (цената се определя в зависимост от броя ключови думи за които е класиран сайта ви). Не се изисква достъп до сайта, данните се взимат от Google. Необходимо ни е единствено да ни изпратите урл адреса на сайта и да преведете сумата за проучването. Получавате готовите списъци до максимум Един работен ден след като получим превода. Получавате 4 екселски таблици (csv файлове) и 4 картинки - за по-нагледно изобразяване на информацията.

Цена на услугата: 50 лева.

Поръчай сега или попитай за оферта!
Web Design Seo
Промоция: Всеки поръчал услугата ни до 1 Януари 2016 ще получи в списъците статистиката на всичките си ключови думи, без ограничение на броя им!
Web Design Seo
Тъй като много малко клиенти разбират за какво може да се ползва услугата, ето един примерен план за вътрешна оптимизация (OnPage SEO) на вашия сайт - работещ безотказно и довеждащ ви много нови таргетирани потребители всеки ден благодарение на точно тази наша услуга.

3D Web Design може да направи проучване за вас за кои ключови къде сте класирани - имам предвид да намерим всичките ви класирани ключови думи - ако сте голям сайт, те вероятно са хиляди.

След това много лесно може да направим следният план:
1. Съставяме списък с всичките ви ключови думи и класирането им.
2. Избираме 20-50 израза за които сте класирани на границата на влизането на първа страница. Избират се ключови думи за които сте класирани почти от само себе си - без да имате специално написано съдържание за всяка ключова дума поотделно.
3. За 10-20 ключови думи от всички петдесет, за които сте класирани например на 12-15-то място, им се написва специална статия - отделна статия за всяка ключова дума. Веднага след като това съдържание се индексира, ще излезете за това търсене в десятката, а може и в петицата.
4. Когато се направи същото за 10-20 лесни ключови думи, които обаче имат по 30-50 до 100 търсения месечно в гугъл всяка, това вдига посещаемостта на сайта ви с 50 до 150 Уникални Таргетирани посетители дневно!

Можете да сметнете сами колко ви излиза като цена: 50 лева плюс написването на статиите (което можете вероятно да направите и сами). Ако желаете, можем да напишем статиите и ние: Цените ни за копирайтинг са тук.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics