Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Google Play Seo
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
SEO за приложения за Android и оптимизация на сайтове чрез Андроид приложения - регистрация, публикуване на apk приложението в Google Play магазин и инсталиране - register, publish in GooglePla Store (GooglePlay Market or Google Play Magazine) and install.

3D Web Design предлага разработка на евтино Андроид приложение за сайт (цена само 98 лева!) като предлагаме тези услуги отдавна и сме разработили вече няколко десетки приложения за операционната система на зеленото симпатично роботче Андроидче smile.gifЗащо е нужно уеб сайта ви да има негово приложение за Android и то да е качено в магазина на Гугъл?
 • За да стигне до милиони Андроид потребители. Да, само в България те са вече доста над един милион.
 • За да се класира по-високо сайта ви в Google.


Какви са предимствата на приложенията за Андроид?
 • Има огромен брой ползватели на Андроид телефони и таблети - и в България, и по света.
 • Евтини са (когато са поръчани от правилният разработчик).
 • Бързи са.
 • През тях се търси.
 • През тях се купува!


Дори само това би трябвало да ви е накарало вече да си направите такова приложение можете да го направите сами само ако сте програмист) или (още по-лесно) да поръчате Андроид приложението си бързо и евтино при разработчик с отлична репутация като 3D Web Design.Seo оптимизация за Google Play и класиране на Андроид приложения в Google Play магазин :
Да, вече има и такава оптимизация. Освен изработените от 3D Уеб дизайн няколко приложения, ние вече сме изпълнили и над десет поръчки за класиране на съществуващи други приложения в Google Play.

Няколко примера за класиране на Андроид приложение (apk) в Google Play Magazine:

За ключова дума ключар:


За ключова дума новини днес:


А ето как е класирано и нашето собствено приложение за израза "уеб дизайн" в google play:


Знаете ли че:
 1. Регистрацията в Google Play magazin докарва много сериозен трафик към сайтовете, той докарва много нови потребители на сайта ви. Това се дължи от една страна на големия брой потребители ползващи Андроид и от друга страна малкия брой приложения за конкретна ниша. При търсене за ключова дума ключар в Google Play излизат само няколко резултата. Ако вашия APP е на първо място и е добре направено атрактивно приложение, то то ще обере по-голямата част от този трафик.
 2. С поръчката при нас на пълния пакет за разработка на Андроид приложения, получавате безплатно и оптимизация на приложението за отличното му класиране в Google Play?
 3. А знаете ли, че колкото по-рано имате разработено и качено в магазин Google Play приложението си, толкова по-добре ще се класира то, и сайта ви също.
 4. Един от начините за оптимизация на сайта ви е Google Play маркет. Той може да е източник на качествен и силен тематичен линк към сайта ви и има Google PageRank 8! При качване на вашето Андроид приложение разработено от нас ще получите и безплатен супер силен линк към сайта си.
 5. След поръчка и изработка на приложението, освен качването му в Гугъл Плей магазин, вие получавате готов за download .apk файл който можете да ползвате както желаете.


Поръчай своето .apk приложение сега!
Web Design Seo
Ако желаете, може да прочетете отзивите от услугите ни и да се включите в дискусията в Google Plus на следния линк: Google Play Seo за Android приложения в Google Plus.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics