Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Google Plus услуги
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
Защо трябва да правя Social Media Optimization чрез Social Media Marketing в социалната мрежа Google+?Социалната мрежа на Google Google+ бе до скоро третата по посещаемост социална мрежа в света, но вече е втората по брой регистрирани потрбители, а скоро ще стане и първа по посещаемост а и по ползваемост. Това означава ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ и възможност да достигнете до всички тези хора (потенциални клиенти).

Всички големи Български и международни брандове и фирми ВЕЧЕ имат страници в Google+. Ако искате да развивате онлайн репутацията си и онлайн присъствието си и да поддръжате връзка с потребителите си, а също така и да намерите нови потребители до които да достигнете и на които да продадете вашите услуги или продукти, то Google Plus е за вас!

На картинката отдолу можете да видите броя потребители на най-големите в света социални мрежи за 2014 година:

Гоогле Плюс бе доскоро със само около 500-700 Милиона потребители, но само за последните 3-4 месеца потребителите й нарастнаха двойно. Защо социалната мрежа на гугъл се разви толкова бързо?


Защо трябва да използвам за маркетинг Google Plus?
Не се подвеждайте по внушителните цифри на фейсбук страниците които имат хиляди фенове! Ние имаме няколко страници във Facebook които имат по над 10000 фена и предлагахме над ПЕТ години услуги за реклама във Фейсбук. Но вече не ги предлагаме.

А страницата на 3D Web Design в Google Plus има само около 2500 последователи. Но вече правим маркетинг предимно в Google Plus. Знаете ли защо? Защото вече няма ефект от рекламата във Фейсбук!

Защо започнахме да предлагаме услуги за реклама в Google Plus? В момента най-добри резултати от промотирането на някакъв сайт се получават с Google Plus!

Цитат
Пример: имаме уеб сайт. Той има страница и във Facebook, и в Google Plus. Ако и двете страници имат по Хиляда последователи (фена) и пуснете някакъв текст, снимка или линк и на двете страници, резултатите ще са:

Всички 1000 човека ще видят новината ви в Google Plus. Безплатно!
Около 30 до 70 човека ще видят новината ви във Facebook. Освен ако не си платите.

Така става заради изкуствено въведено ограничение което бе засилено особено много след Февруари 2014 година - просто за да могат Фейсбук да печелят във пъти повече пари. Не си ли платиш, поста ти няма видимост.
Прочетете повече: Популяризация на сайт в социални мрежи.


Най-важната причина заради която потребителите ползват тази социална мрежа е, че Google Plus е ВЕЧЕ включен в алгоритъма на Гоогле, тоест, повече Followers или повече плюсове за страницата ви в Google Plus, значат по-високо класиране на сайта свързан с тази страница в търсачката на Google.

Като отделно от това и вътрешните линкове от сайта ви поствани в Google Plus и събрали значителен брой плюсове, се котират по-добре в търсачката (това засега е само за потребители на Google Plus и добавили ви в кръговете си, но скоро вероятно ще е за всички).

По-важното е, че нашата фирма 3D Уеб Дизайн ще намери потребители които се интересуват ТОЧНО от това което е ВАШАТА ДЕЙНОСТ и да направи така, че когато постнете новина или линк на страницата си, тези потребители да виждат точно ВАШИЯТ ПОСТ на първа страница при търсене в търсачката Google за тази ключова дума!

За подробности вижте скрийншота показващ търсене в гугъл за ключова дума "дрехи" и как резултати от Google+ страница се показват на трето и четвърто място:


Точно тези резултати ще бъдат видяни от последователите на вашата страница в Google Plus. И най-хубавото е че това става видимо веднага, буквално до ПЕТ минути след пускането на постовете на страницата.

След като имате около 50 такива последователи и поне половината са хора интересуващи се от думата "дрехи" (припомнете си какво пише няколко реда по-горе: "3D Уеб Дизайн ще намери потребители които се интересуват ТОЧНО от ВАШАТА ДЕЙНОСТ"), то вие имате поне 20 бъдещи клиенти при които сте класирани в първите пет резултата. Ами ако са сто или двеста, а не двадесет? Ще имате двеста активни клиента. Е, след това остава просто да им предложите качествени продукти на нормална цена и да им вземете парите smile.gif

Кратка статистика за потребителите на Google Plus за 2014 година:Услугите ни за Google Plus: За момента 3D Уеб дизайн предлага следните услуги за Google Plus страници:
1. Създаване на Google Plus страница, настройка и свързване със съществуващ сайт: 40 лева.
2. Създаване на Google Plus страница, настройка и свързване със съществуващ сайт и изработка на двете картинки за страницата (лого плюс хедър): 100 лева.

Цитат
След като създадем и настроим вашата страница, тя ще ви бъде прехвърлена като собственост - става бавно, с 20-30 дена закъснение, но сле процедурата по прехвърляне, ще бъде собственост на профила в гугъл плюс който вие посочите.

Като тези услуги са само за създаването на страницата, настройката й и свързването със сайта ви. Свързване означава само ауторизация че страницата е собственост на съответният сайт - за да се каже на Google Plus, че тази страница е собственост на вашия уеб сайт.


След това опционално може да се извърши и точка три - тя е за добавяне на възможност за абониране за страницата ви и за добавяне на бутони за плюсове на всички страници от сайта:

3. Интеграция на уеб сайт със съществуваща Google+ страница: частична или пълна, от 40 до 90 лева, в зависимост от вида на сайта, това къде искате бутоните и на колко вида страници.
4. Интегриране на плюс бутони за Google+ в уеб сайт (без възможност за абониране за страницата ви): 20 до 80 лева, в зависимост от това на колко вида страници и от вида на сайта.

Примери за пълна интеграция с Google Plus на всички важни страници на онлайн магазин за велосипеди:
 • магазинвелосипеди.com (заглавна страница): плюс бутон плюс възможност за абониране за страницата (за набиране на последователи) плюс туит бутон плюс бутон харесва ми от facebook.
 • магазинвелосипеди.com/velosipedi-c-1.html (страница на категория): плюс бутон плюс възможност за абониране за набиране на последователи за страницата плюс туит бутон плюс бутон facebook like.
 • магазинвелосипеди.com/velosipedi-detski-velosipedi-c-1_28.html - страница на подкатегория със същите google plus бутони и възможности.
 • магазинвелосипеди.com/detski-velosiped-drag-pickachy-16-p-194.html - страница на продукт със същите бутони и възможности за google plus.


5. Онлайн маркетинг услуги за Google Plus - за страници и профили. Развиване на страници и потребителски профили чрез: Google Plus Votes (за страници) и Google Plus Followers (за профили и страници)

Какво представлява услугата? 3D Web Design предлага пакети с Google Plus Votes за вашата страница и Followers за вашия потребителски профил в социалната мрежа Google+. Важно е да знаете, че предлагаме два вида такива услуги - за плюсове и последователи от Български потребители и за плюсове от Англоезични потребители.

Цени за плюсове в Google Plus и за Google Plus последователи (български потребители):
 • Намиране и добавяне на 30 тематични последователи за вашият Google Plus профил (това е услуга за потребителски профили): цена 30 лева.
 • 30 плюса за бизнес страница (услуга за страници, страницата ви трябва да има най-малко три публикувани поста): цена 30 лева.
 • 30 плюса + 30 тематични Followers за Google Plus страница (страницата ви трябва да има най-малко три поста): цена 50 лева.
 • 50 плюса + намиране и добавяне на 30 тематични последователи за вашата Google Plus страница (30 Followers за Google Plus страница): цена 60 лева (това е нашият най-популярен пакет).


Цени за други пакети (български потребители):
 • 100 плюса за бизнес страница (страницата ви трябва да има най-малко пет поста на стената): цена 70 лева.
 • 200 плюса за бизнес страница (страницата ви трябва да има най-малко десет поста на стената): цена 120 лева.
 • 50 плюса + намиране и добавяне на 50 тематични последователя за Google Plus страница (50 Followers за Google Plus страници): цена 99 лева.
 • 50 плюса + намиране и добавяне на 100 тематични последователи за Google Plus страница (100 Followers за Google+ страница): цена 129 лева.
 • 50 плюса + намиране и добавяне на 200 тематични последователи за Google Plus страница (200 Followers за Google+ страница): цена 199 лева.


Цитат
Българските потребители са реални, български потребители. Поръчаните плюсове се набират чрез споделяне в профилите им и на техни страници. Плюсовете от Англоезични потребители, се набират чрез голяма англоезична общност която е под наш контрол, тоест наша собственост е. В нея има хиляди потребители, повечето от тях са от САЩ и Европа.


Цени за гласуване (плюсове) в Google Plus за англоезични страници и англоезични профили:
3D Web Design работи с няколко от най-големите Social Media influencers (англоезични social media guru-та) в Google Plus като това ни дава предимството да промотираме клиентите си бързо сред огромен кръг от англоезични потребители - обикновено поста и линка към страницата ви в Гугъл плюс се виждат от над 500,000 профила!

Цени за гласуване (плюсове) в Google Plus за страници (от англоезични потребители):
200 Google+ плюса за страница (страницата ви трябва да има най-малко пет качествени поста на стената): цена 50 лева.

Google Plus Followers за страници или за профили (англоезични потребители):
200 последователи в Google+: цена 95 лева.

Цитат
Всеки един от пакетите е със срок на изпълнение от 3 до 30 дни, в зависимост от натовареността на Social Media influencer-ите с които работим. Всеки един пакет може да бъде поръчан САМО ПО ВЕДНЪЖ за един потебителски профил или за една страница.


Какви урл адреси приемаме за поръчка?
3D Уеб Дизайн приема три вида страници за поръчка за тези услуги:
- урл адрес на потребителски профил в Google Plus, например: https://plus.google.com/+EduardDimitrov
- урл адрес на страница в Google Plus, например: https://plus.google.com/+3dWebDesignOrg
- урл адрес от вашия сайт, например: http://3dwebdesign.org - за такива урл адреси може да се поръчат само плюсове (гласуване).

Какви урл адреси НЕ приемаме за поръчка?
- урл адреси на страници и сайтове на неразрешени тематики.

Цитат
Препоръчваме тези услуги за Google+ да се поръчват в комбинация с нашите услуги за Регистрация в локални директории.


Ако имате още въпроси по Google Plus услугите ни, моля, задавайте ги в темата отдолу.
Web Design Seo
Защо да ползвате услугите за Гугъл плюс на фирма от България и София, защо нашата специализирана фирма?

За тези над две години през които ползваме GooglePlus, ние добихме "скромен" опит като специализирана фирма как да правим и конфигурираме страниците, как да ги популяризираме и "да снабдим" страницата с последователи интересуващи се точно от вашите услуги и продукти, а също и как да ги оптимизираме, така че страницата да получи повече посетители и уеб сайта свързан с нея да получи по-добро класиране в Google и възможно най-голяма посещаемост.

Защо сме в момента топ фирма за Google Plus услуги?
Цитат
Най-ценното в услугите на нашата фирма е че знаем как да ви намерим последователи интересуващи се точно от вашите продукти, тоест, можем да ви набавим не просто последователи, а истински клиенти! По ваше желание, можем и бързо да докараме при вас клиентите на основните ви конкуренти, при това без никакви забранени тактики и не етични похвати, напълно легално.


Кратка статистика за маркетинг услугите ни за Google Plus:
 • Управителя на фирмата ни е в кръговете на над 3800 потребителя.
 • Страницата на 3D Web Design в Google Plus има над 4100 плюса!
 • Почти всички фирми в уеб, SEO и маркетинг бранша в България следят нашите профили за полезна информация.
 • Имаме създадени 609 фирмени страници в Google+ за нашите клиенти. От тях сме популяризирали ние около 360 страници.
 • Само за последния един месец сме изработили над 50 нови Google+ страници.
Web Design Seo
Как да добавя бутони за Google Plus на сайта ми? Какъв е кода и откъде мога да взема кода безплатно?

Кратко безплатно ръководство за добавяне на Google Plus и интеграция с Гугъл Плюс:

1. Отворете страницата си в Гугъл Плюс. Намерете нейното ID - номера се вижда в урл адреса на страницата.
2. Добавете този код на сайта си. Можете да добавите бутоните за плюсове в Google Plus на сайта си като качите някъде във вашия уеб сайт този код:
Код
<g:plus href="https://plus.google.com/105656248434578888072" rel="publisher" width="230" height="131" theme="light"></g:plus>
<g:plusone></g:plusone><br/>

<script type="text/javascript">
window.___gcfg = {lang: 'bg'};
(function()
{var po = document.createElement("script");
po.type = "text/javascript"; po.async = true;po.src = "https://apis.google.com/js/plusone.js";
var s = document.getElementsByTagName("script")[0];
s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();</script><br/>
<a href="https://plus.google.com/105656248434578888072" rel="publisher">3D Web Design in Google+</a>.


3. Като в кода трябва да замените ID номера на publisher "105656248434578888072" с ID номера на вашата страница. Цифрата от примера "105656248434578888072" е ID номерът на страницата на сайта ни 3D Web Design.
4. Има още много други видове кодове за инеграция на сайт с Гугъл Плюс, с различни размери, с или без логото ви, с различен цвят. Ако ви е необходим друг външен вид за тези бутони, след като заплатите услугата ни за интеграция в сайта ви, изпратете ни изискванията си.


Как да правя маркетинг в Google Plus и как да рекламирам продуктите и сайта си в Гугъл Плюс?
Маркетингът в Google Plus е доста по-различен от този във Фейсбук.

Цитат
Когато рекламирате нещо в Google Plus, вие не бива да изпращате съобщения до много хора наведнъж освен ако не е критично важно! Тоест, не маркирайте в публикацията "изпращане и на емайл до вашите кръгове", защото това е спам и на максимум втория-третия път ще останете без последователи в кръговете!


Като това работи много просто - във всеки емайл който някой ще получи от подобен ваш пост има линк спри публикацията и спри "вашето име". Човекът който ви е последовател, клика на линка, отива на страницата ви и клика на бутона "спиране". По този начин, дори да имате човека в кръговете си, той никога повече няма да получи извести от вас или да види ваш пост!

Правилният начин да се прави реклама в Google Plus е:
1. Добавете в кръговете си правилните хора интересуващи се от вашите продукти и услуги.
2. "Накарайте" ги те да ви добавят - това става естествено с качествена страница, качествени постове на нея и... качествени продукти и ниски цени на продуктите разбира се. Тоест, вашите потенциални клиенти ще ви добавят само ако ви харесат.
3. Поствайте, поствайте, поствайте. По правилният начин, с правилните думи в постовете си.
4. Ползвайте тагове и увеличавайте аудиторията си.

След това при всеки ваш пост, все повече и повече ваши клиенти ще го виждат. И продажбите ви ще растат.
Web Design Seo
За момента Google Plus е второстепенен параметър в алгоритъма на търсачката Google, но все пак покачва леко класирането на уеб сайта ви, особено ако всичко е направено както трябва от маркетинг специалист или от специализирана фирма която знае какво прави.

Примери какво можете да очаквате като подобрение по класирането на сайта си след като му направите страница в Google Plus:
Като най-общо казано, за средно конкурентни изрази от по две и три думи, ако сте на втора страница или по-назад, може да очаквате повишение на класирането от 2-3 до 6-8 места нагоре. Ако сте на първа страница: едно-две места нагоре.

Пожелаваме на всички наши клиенти успех и нека Google Plus да бъда с вас smile.gif
Web Design Seo
За тези клиенти и сайтове, които поръчват намиране и добавяне на последователи за Google Plus страница:

Цитат
Не е задължително, но за най-добри резултати, препоръчваме да направите човек от екипа ни мениджър на страницата - временно, само докато работим по нея. След като извършим услугата, лесно можете да ни премахнете от списъка с мениджърите на страницата.Как извършваме услугата, правилната последователност за пускане на поръчка:
1. Пуснете ни линк към страницата ви за да я прегледаме.
2. Добавете във вашите кръгове и в кръговете на страницата ви този потребителски профил: https://plus.google.com/+EduardDimitrov

Когато сте готови с това, пишете ни. Ние ще прегледаме страницата ви, ще ви потвърдим поръчката и ще ви изпратим данни за плащане. Поръчката си можете да заплатите по банков път, в брой в офиса ни или през ипей.бг: Плащане през Epay.bg до 3D Web Design (име на регистриран търговец в Epay.bg "3D Уеб дизайн").
Web Design Seo
Защо трябва да ползваме Google Plus може да ви "разкажат" и тези скрийншотове от статистиките на страница на сайт-онлайн магазин, тоест това е страница създадена в Google Plus с цел да изкарва пари.

Като естествено маркетинга на Google Plus страницата е извършен от нас, намерили сме нейните потенциални клиенти и сме достигнали до тях, а от там крачката до големите продажби е само една.

Ефект от Google Plus след правилен маркетинг - обобщена статистика:Ефект след качествен маркетинг в Google Plus - разширена статистика:
Още полезни ръководства по темата:
Основи на Популяризация на сайт.
Бърза Популяризация на сайтове.
Планиране на оптимизация на сайт.
Популяризация на сайтове в социални мрежи.
Web Design Seo
По последни данни, броят активни потребители на най-популярните Social Media сайтове в света са:Като броят на активните потребители във Facebook е около Един Милиард, а броят на активните потребители в Google Plus е 540 милиона, тоест около 50% от потребителите на Фейсбук.

Цитат
Статисиката е актуална, от третото тримесечие на 2014 година!


Броят регистрирани потребители и в Google Plus, и във Facebook е еднакъв. Въпросът е само един: кога броя активни потребители в Google+ ще достигне този на Фейсбук smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics