Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Новият Advego Plagiatus
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > SEO инструменти
Web Design Seo
Advego Plagiatus е безплатен инструмент за проверка на уникалността на текстове. Инструмента търси в интернет като може да търси през Google, Yandex, Bing и Yahoo и новата му версия пусната съвсем наскоро е наистина по-добра.

Много пъти бях споделял че Advego Plagiatus не дава достатъчно добра проверка на текстовете и че настройките му по подразбиране които дават като резултат 90 и повече процента уникалност не са верни и че такива текстове с неговите 90% уникалност не се котират вече в гоогле.

Новата версия на Адвего 1.3.0.50 е съвсем прясна - от 08.07.2013 и вече е актуализирана с последните ъпдейти на алгоритъма на Google като е наистина по-добра. Програмата работи доста бързо и е най-лесния начин да проверите добре ли са написани текстовете ви и ще ги приемем ли за публикуване в нашите сайтове.

Препоръчвам ви да проверявате тексответе си с Advego Plagiatus с тези настройки:


като ако при проверката ви бъде върнат резултат от 90 или повече процента, текстовете ви са достатъчно уникални за да се котират според сегашния алгоритъм на Google и ще приемем статиите ви за публикуване.

Ако софтуера върне над 70%, но под 89-90%, означава, че текстовете ви са относително уникални, но няма да ги приемем за публикуване. Текстове с уникалност от под 70 процента ВЪОБЩЕ не се класират добре в Google и не препоръчвам на никого да ползва такива.

Полезно по темата: http://3dwebdesign.org/forum/pisane-i-pren...e-penguin-t1371
Как се пишат текстове за seo оптимизация - презентацията от лекцията ми на seo конференция 2015: http://3dwebdesign.org/seo-copywriting-seo...erence-2015.pdf
Web Design Seo
На 02.12.2013 излезе новата версия - Advego Plagiatus 1.3.0.85. Промените в нея: инструмента вече е с кеш и е по-бърз.


P.S. Последната версия е от 2014 година и е: Advego Plagiatus 1.3.0.94.
Web Design Seo
Последната версия е 1.3.1.7 . Промените в последните 2-3 версии са незначителни и може спокойно да се ползва и по-стара версия.
Web Design Seo
Последната версия на SEO инструмента за проверка уникалността на текста е Advego Plagiatus 1.3.3.2 - излязла на 16.10.2016. Новостите са тук: https://advego.ru/blog/read/news/3215142
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics