Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 3d Web Design търси Seo оптимизатор
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO
Web Design Seo
3D Web Design търси SEO оптимизатори за работа в офиса на фирмата в София. Необходимо е задължително да имате интернет грамотност и да знаете поне основите на SEO оптимизацията (уеб стандартите за Title, Meta description и Meta keywords) и да знаете откъде и как се публикува в Wordpress например.


Основни дейности които ще извършвате:
- линк билдинг услуги.
- Създаване на текстове и статии на български език.
- Създаване на кратки опростени текстове на английски език (ако имате достатъчно добри познания по Английски).
- Създаване на уеб сайтове.
- Редактиране на информацията в уеб сайтове - наша собственост и публични.
- Публикуване на съдържание във уеб сайтове, форуми и социални мрежи.
- Работа с много и най-различни SEO инструменти.

Изисквания:
- Отличен български език и умение да пишете интересни за потребителите текстове.
- Предишен опит с поне две от тези платформи: Wordpress, Joomla, blogspot, форуми, социални мрежи.
- Да имате съществуващи профили и активност в социалните мрежи Twitter, Facebook, Google+

Предимства при кандидатстване са:
- Познания по английски език.
- Опит и познания в SEO оптимизация на сайтове.
- Опит при писане на големи количества текстове и уникализиране на текстове.
- Опит при работа със SEO инструменти.
- Активност и съществуващи ваши профили в Българските социални мрежи.
- Предишен опит при изграждане и редакция на уеб сайтове.
- Журналистически опит или опит като копирайтер.

3D Уеб дизайн предлага:
- Възможност за професионално развитие, обучение и усъвършенстване на уменията ви при един от топ seo специалистите в България и във фирма с огромен брой клиенти при която в момента клиентите се редят на опашка.
- Работа в приятелска обстановка в офиса на 3D Уеб дизайн в центъра на град София.
- Атрактивно възнаграждение и поетапно увеличаване на заплащането при подобряване на уменията ви.
- Гъвкаво работно време. Може да бъде подписан договор на 8 или 4 часов работен ден или на плаващо работно време с 20 или 40 работни часа седмично без значение как точно ще бъдат разпределени часовете през седмицата.

Заплащане: според знанията и опита ви. Начинаещите оптимизатори без особен опит стартират при нас като SEO копирайтери и получават около 700 до 900 лева месечно (Нето). Опитен оптимизатор - 1200+ лева.

Цитат
Месторабота: град София. Не търсим фрийленсъри, ще бъдат наети хора само за работа в офиса на фирмата в центъра на София.


Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в офиса ни на адрес, София, улица Панайот Волов 25. Адресът на 3D Уеб дизайн на картата.

За да кандидатствате по обявата, моля изпратете след понеделник, 22 Юли Вашето CV и списък с проекти по които сте работили до емайл "админ @ адреса на сайта на 3D Уеб дизайн". Не забравяйте да напишете admin на латиница!

Интервютата са предвидени за датите между 15 и 25 Август 2013. Най-ранния възможен старт на работната позиция ще бъде датата 16 Август.
Atliman
Все още ли е активна обявата? Ще бъде ли прието св-то ми ако го пусна?

Благодаря Ви предварително!
Web Design Seo
Активна е, да, може да кандидатствате. До момента са кандидатствали 9 човека от завършилите seo курса на телерик и 92 човека през джобс бг (до вчера).

Разглеждането на документите стартира от утре, интервютата започват от 23-ти Август. Одобрените по документи кандидати ще получат покана за интервю на емайла си, с които не успеем да се свържем на мейла - по телефона.
Atliman
Е, не съм изкарал този курс (с което шансовете ми са почти нищожни), но при такава компания да не опитам си е грехота. smile.gif

П.С. До края на годината или другата година дали ще има организирани подобни курсове?

Поздрави!
Web Design Seo
Доколкото знаем, догодина Телерик пак ще имат такъв безплатен курс.

1. Курса им е за начинаещи, така че напредналите спокойно могат да го прескочат.
2. Участието в този курс не е предимство при кандидатстване. Предиствата са описани по-горе и са изцяло на база способности на кандидата.
Atliman
Пуснал съм CV и списък с проектите, както сте описали по-горе. Очаквам с нетърпение резултатите! smile.gif

Поздрави!
Web Design Seo
При голям интерес и кандидатстване от над 165 човека (15 човека от сео курса на Телерик и над 150 кандидата през Джобс Бг), се проведоха интервюта в два кръга.

Преди около две седмици бяха наети две момичета на работа, като от вчера, понеделник, те са вече назначени окончателно на постоянна длъжност на работа в офиса на 3D Уеб дизайн в град София. Така че позициите за работа за копирайтери са вече заети.

С това екипа на фирмата ни става вече от Седем човека, четирима от които работят само и единствено по проекти за SEO оптимизация. За мащабите на България това е много - у нас има само няколко фирми с подобен или по-голям брой на персонала които се изхранват само от SEO оптимизация и линк билдинг услуги.

Новите попълнения в лицето на двете нови симпатични колежки ще ни позволи по-качествено и най-вече по-бързо изпълнение на поръчките на нашите клиенти, което ще се отрази положително на позитивността и усмивките им smile.gif

Накратко, при поръчка на линк билдинг услуги свързани със статии, можете да очаквате около 100 до 150% по-голямо бързодействие на услугите ни, особено при поръчките за публикации и статии на английски език.


Благодарим много на всички кандидати за работата дошли на интервюто и им желаем много професионални успехи. Не се отчайвайте, подобрявайте непрекъснато уменията и опита си и на следващото интервю SEO фирмите ще се избиват за вас.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics