Няколко безплатни съвета за Paypal които ще ви спестят много ценно време и пари.

1. Направете си истински Пейпал акаунт! С реални данни, с истинското ви име и адрес, на имейл адрес който често ползвате.

Ако дори една буква от адреса си го сбъркате, след това ще е невъзможно да си взимате парите - от Paypal впоследствие ще ви искат сканирани копия на личната карта, на сметки за телефон или интернет и други документи. Ако нещо в тези документи се разминава с данните посочени в акаунта ви, акаунта ви се блокира и не можете никога да си вземете парите.

2. Добавете към акаунта си кредитна карта. Потвърдете кредитната си карта.

Цитат
Когато свършите всичко това, чак тогава акаунта ви става "Verified" и можете да започнете да приемате пари в този акаунт.


3. Можете да теглите парите си единствено в кредитната си карта. За България Пейпал работи само и единствено с VISA! Master Card, Diners Club и всякакви други могат да бъдат добавени в акаунта ви, но не можете да теглите парите от акаунта си към тях!

4. Опционално: Ако не искате "да теглите кредит" от банката, можете да влезете в който и да е банков офис на която и да е банка и да кажете че искате да ви се издаде "кредитна карта с неснижаем остатък".

Това на практика е дебитна карта, но с външния вид и начина на работа на кредитна - с нея можете да теглите и внасяте пари в цял свят и да плащате с нея във всеки уеб сайт поддържащ онлайн разплащания. В този тип карта обикновено има около 50 USD които всъщност са "неснижаемият остатък" - вие ги внасяте първоначално при откриването на светката с която е свързана картата и след това можете да теглите само парите които постъпват над тези 50 долара.

С такава карта ще можете да вършите всичко необходимо в Paypal. А тя винаги се издава бързо и безпроблемно и няма как да ви откажат. Просто защото няма нужда банката да ви проучва - тя не ви дава кредит.