Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Новия уеб дизайн на Paypal
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > Уеб дизайн
Web Design Seo
Новия дизайн на уеб сайта на Paypal вече е наличен за някои държави! Той е все така изчистен, но изглежда много по-съвременно и е оптимизиран за разделителна способност 1600х1200!

Скрийншот от новия дизайн на Paypal (www.paypal.com/us/home):Новия уеб дизайн няма нищо общо със старата грозития и прекалената изчистеност на предишния дизайн.

Скрийншот от стария дизайн на Paypal (www.paypal.com/bg):Има доста разлики нали? Ще трябва да почакаме защото новия уеб дизайн на Paypal за момента може да се види само на адрес: https://www.paypal.com/us/home
katy
Здравейте и от мен! Наистина изглежда доста по-добре от преди, излъчването му е на спокойствие и лежерност. Този background е някак си по-приветлив от предишния и въздейства успокоително върху потребителите си. Не ги отблъсква с някакво изображение, което не изглежда привлекателно и подканващо.
Web Design Seo
Кажете на Банко че ако желае, може да влезе в този форум, да пусне линк или да си направи профил - добре дошъл е стига да е той. Но хора които не знам дали изобщо са упълномощени от него да ми пускат спам в някаква произволно избрана тема с какъв да е анкор само и само да им мине линка няма да стане.

Коментара ви е редактиран и сте предупредена.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics