Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 200 Follow линка за 27 лева: Линк билдинг в микроблогове
Web Design Seo Forum > Уеб дизайн Seo Форум > SEO оптимизация, SEM, SMM и SMO > Seo услуги
Web Design Seo
Качествена seo услуга за линк билдинг в микроблогове от 3D Web Design за справяне с последствията от ъпдейта на Google Penguin. 3D Уеб дизайн предлага тази услуга (ВЕЧЕ) само за български сайтове.

Цена за постове от микроблогове за линк билдинг: 26 follow линка от 26 различни домейна = 60 лева. Цената е с написване на текстовете от нас и е за срок на публикациите за ДВЕ календарни години!


1. Получавате 26 dofollow линка от постове в микроблогове с анкор текст - самия линк (например http://3dwebdesign.org ).
2. Както си пише в заглавието, това са линкове от постове в микроблогове - блогтроникс, статуснет и други подобни уеб сайтове. Не са от футери и не са платени линкове!
3. Сайтовете са качествени, има няколко уеб сайта с висок пейджранк. Постовете се пускат от различни потребителски профили - с различни потребителски имена.
4. Поства се от 26 различни потребителски профила.
5. Тази услуга е 100% безопасна за Panda и Penguin. Тя помага много за наказани за преоптимизация сайтове от последните ъпдейти на Google Penguin. Получавате само натурално изглеждащи за Google бранд линкове с името на домейна ви.
6. Поддържат се домейни на кирилица и урл адреси на кирилица като може да се линква с ключовите думи на кирилица!

Ето пример за подобен пост:
Код
http://spnbabble.sitepronews.com/notice/2241908

С услугата до момента успешно са извадени от наказания от Google Penguin и са върнати на позиции няколко десетки сайтове. Прочетете отзивите от клиентите ни тук: http://www.facebook.com/web.design.seo/posts/3325155368691


Как да поръчам линк билдинг услугата:
1. Изпратете ни 3-4 ключови думи и URL адреса на сайта ви (URL адреса който ще субмитваме).
2. Платете по банков път, кеш или през Epay.Bg.
3. Линк билдинга в микроблогове ще бъде изпълнен в зависимост от натовареността ни. Обикновено срока е от 5 до 7 работни дни след плащането ви. Услугата се предплаща.
4. Когато сме готови, линковете ви ще бъдат пингнати до google и другите търсачки за по-бързо индексиране.
5. Ще получите пълен репорт с линковете си след изпълнението на услугата във вид на текстов файл с пълния списък урл адреси. Получавате два файла - един с всички публикации и един само с follow линковете.

Цената е 35 лева за един субмитнат урл адрес в 40-те различни сайта (40 линка).
В цената НЕ е включен копирайтинг! Ако не знаете какъв текст да напишете и как се пишат точно този вид текстове, ние ще ги напишем за вас в зависимост от сайта и ключовите ви думи като тогава общата цена на услугата е 55 лева.

Ако искате услугата да бъде изпълнена максимално качествено, е необходимо да се постнат 40 различни текста (за всеки сайт и за всеки пост различен текст), а не само един. Нашата цена за написването на текстовете е 20 лева за Един брой субмит (за 1 субмитнат ваш линк в тези 35 сайта), тоест ако искате ние да напишем текстовете ви, цената е 55 лв за един линк.

  • Трябва да изпратите текста, линка и до 3-4 ключови думи като чист текст - можете да го въведете в коментарите на поръчката.
  • Текста (включително линка и ключовите ви думи) трябва да бъде до 135-140 символа.
  • Услугата за Линк билдинг е перфектна за изграждане на по-висок тръст ранк на домейна ви или на линка от сайта ви който субмитваме.
  • Линк билдинг услугата е добре да се използва за заглавната ви страница или за кратки seo url адреси, например http://3dwebdesign.org/seo
  • Субмита може да бъде извършен и на различни от английски език езици като български, руски, немски, испански, италиански, гръцки.Отстъпки за количества:
- 34 лева на брой ако става въпрос за 10 линка и повече
- 33 лева на субмит за 20 линка и повече
- 31 лева на брой за над 50 линкаОткъде можете да поръчате:
Без копирайтинг: Поръчай 40 dofollow линка за 35 лева
И с включен копирайтинг: Поръчай 40 dofollow линка за 55 лева


Полезна информация или Защо са ви необходими такъв тип линкове?
1. За да не получите наказание от Google Penguin.
2. Или за да Върнете на позиции уебсайт наказан от Google Penguin.
3. Какво е разнообразие на линк профил на сайт и диверсификация на линковете.

4.Защо е важно да се публикуват текстове с висока уникалност след ъпдейта Google Пингвин?

Какво се получава като ефект: (скрийншота е изваден с инструмента Продвигатор около 40 дни след извършването на кампанията)

Web Design Seo
Няколко съвета към клиентите ни които поръчват услугата:

1. Добре е текста да е структуриран като изречение, а не да е просто изброяване на ключови думи.
2. Текста плюс линка към сайта плюс ключовата ви дума (ключовите ви думи) трябва да са общо до 140 символа максимум. Толкова приемат този тип сайтове. Дължината на текста може да проверите например в uniquearticles.eu
3. Препоръчвам ви да се съсредоточите върху не повече от една-две ключови думи.
4. Не е добре да се повтаря в текста която и да е ключова дума два пъти (или повече) - в толкова малко текст от само 140 символа това си е жив спам.

Ако желаете, публикувайте тук, в тази тема във форума ни или на този линк във фейсбук отзива си от услугата ни след като получите репорта си.

Последните четири поръчки от последните дни бяха изпълнени за само ТРИ работни дни, така че може да очаквате експресен ефект за сайта си. Напомням и че цената от 27 лева е за ЕДИН урл адрес, а не за два, три или повече. Отстъпки са възможни само за количества от над 10 линка.
Web Design Seo
Тъй като вече има достатъчно тествали услугата, мога да обявя и отстъпките за количества:
- 25 лева на пакет ако става въпрос за 10 линка и повече
- 23 лева на пакет за 20 линка и повече
- 21 лева на пакет за над 50 линка
Георги Календеров
Услугата е железна! Сайтът за три дни се премести от 23-о на... ПЪРВО МЯСТО! Евала и благодаря!
Web Design Seo
Радвам се, още повече че е за средно трудна ключова дума от една дума. По принцип линквания по този начин помагат да излезеш от наказания за преоптимизация и от Пингвина - най-вероятно точно това е станало: сайта си е върнал старите позиции и като добавиш и нови follow линкове от голям брой домейни резултата е налице.

Цитат
И това че промо пакетите са изчерпани означава че вече просто не се публикуват 250 линка. Цената си е същата, но просто получавате 220 фолоу линка - пълната оферта от първия пост.


Цените на едро са два поста нагоре. Всъщност ако имате код за отстъпка за нашите екстенжъни, може да го използвате и за тази услуга - няколко от кодовете за отстъпка които важат за всички функционалности ще работят.
Web Design Seo
Имаме нови ъпдейти на услугата, като успяхме да повишим нейното качество в пъти без да увеличим цената й!

Новите неща:

1. Вече не се поства един текст. Постват се различни текстове за всеки пост във всеки различен сайт. Имайте предвид че ако искате да се постнат различни текстове ще трябва да предоставите вие текста или да го напишем ние срещу заплащане.

Цитат
Цена за написване на спин формата: 12 лева за ЕДИН брой текст за един субмит.


Какво получавате за тези дванадесет лева вложени в копирайтинг:
- Висока уникалност на текста. В 200-те сайта се постват около 150 различни уникални текста.
- Написване на текста от професионалист. Получавате перфектното качество и перфектното съотношение на ключовите думи в текста.

2. В спин формата могат да бъдат заложени един или няколко урл адреса като в сайт едно се поства текст 1 с линк 1, в сайт две друг текст със съвършено различен друг линк и т.н. По този начин може да получите 250 поста като те бъдат разпределени между няколкото урл-а. Този начин на линкване е абсолютно непроследим от Гоогле и не може да бъде отчетен от търсачката.

Тоест, можете да направите линк билдинг кампания в големи размери напълно безопасно, без търсачката да разбере че е изкуствено. За Google линк билдинг кампанията ще изглежда като нормално човешко постване на ръка:
- в сайтовете се появяват нови публикации
- всеки текст е различен
- всеки пост е пуснат от различен потребител
- линковете не сочат към един урл адрес, а към няколко различни.

Ако се постнат 250 линка към 10 различни урл адреса се получават по 20-25 поста към всеки, а това е напълно нормално човешко поведение - всеки човек може да се седне на компютъра днес и да пусне линк към сайта си в 20-на сайта, нали smile.gif

3. Можете да избирате между четири вида линкване в постовете: по-безопасно за Google Penguin постване или постване с по-силен/къс анкор.

Примери за четирите вида линкване между които можете да избирате при поръчка:
1.
Код
<a href="http://xn--80aejozpj.net">http://xn--80aejozpj.net</a>

2.
Код
<a href="http://xn--80aejozpj.net">xn--80aejozpj.net</a>

3.
Код
<a href="http://сайтове.net">сайтове.net</a>

4. Случайна комбинация от трите вида линкване.

Постването с къс анкор избива конкуренцията ако е в комбинация с exact match домейн или домейн на кирилица!

Примери за по-безопасно постване с домейн на кирилица:
Код
http://www.cardinalsystems.com.ar/Status/notice/39301


Примери за постване с по-къс анкор с ключова дума и домейн на кирилица:
Код
http://www.renren.info/notice/57665
http://www.olcine.com/index.php/notice/273694


Цитат
Вече постваме в около 30 сайта повече, тоест вече получавате линкове от около 200-210 уникални домейна!


Цената е Непроменена!
$18 USD за един субмит с включен копирайтинг (за постване с един текст във всички сайтове - до 140 символа).

Допълнителни екстри:
Ако искате постване на различен текст във всеки сайт (в пъти по-силен ефект):
Цена за написване на спин формат: 12 лева за написване на текст за ЕДИН брой субмит. Ако желаете, можете да предоставите текста и вие. Примерен текст в спин формат:
Код
{This website|This web site|This web-site|This site|Website|Web site|Web-site|Site|Website|Web site|Web-site|Site} {http://articlespinner.eu|articlespinner.eu} is {best|better|good|free} {spinner|article spinner|articles spinner} {online|online tool|tool|software} {that provide|providing} this {search engine optimization|SEO|S.E.O.|online marketing} {technique|tactic} #article-spinnerИмайте предвид че всеки от текстовете които генерира спин формата трябва да е не повече от 140 символа!

Ако не ви трябва фактура, свържете се с нас и ще получите оферта за допълнителна отстъпка.
Web Design Seo
Нови ъпдейти за тази SEO услуга:

1. По ваше желание вече можем да линкваме урл адреси на кирилица с ключовата дума. Пример:
Код
<a href="http://3dwebdesign.org/изработка-на-сайт/">http://3dwebdesign.org/изработка-на-сайт/</a>

или:
Код
<a href="http://3dwebdesign.org/изработка-на-сайт/">3dwebdesign.org/изработка-на-сайт/</a>


2. По ваше желание в един субмит може да се постнат няколко линка, а не само един. По този начин от 250-те follow линка всеки от линковете ви ще получи случайна бройка. За да работи това, спин формата се форматира по подобен начин:
Код
{Website|Web site|Web-site|Site|Website|Web site|Web-site|Site} {http://articlespinner.eu|articlespinner.eu|http://articlespinner.eu/about|articlespinner.eu/za-nas|http://articlespinner.eu/services} is {some|best|better|good|free} {spinner|article spinner|articles spinner} {on-line|online|online tool|tool|software} {that provide|providing} this .....


3. До момента линковете в 250-те сайта се субмитваха от около 100 разлини потребителски профила с различни потребителски имена. Днес регистрирахме още по-голям брой съвсем нови профили и от днес вече линковете се субмитват от над 160 различни потребителя така че да е абсолютно невъзможно да се проследят.


Реален пример от Български уеб сайт тествал услугата който е бил наказан преди това от Гоогле Пингвин (статистиката е взета няколко дена след реалния субмит):и около месец след това:Или комбинирани резултати на Англоезичен сайт от тази услуга и друга наша seo услуга - линк билдинг в англоезични социални мрежи:Това са реални примери, можете да проверите как е класиран в момента сайта в Google, а броя на отчетените бек-линкове можете да проверите в сайта на majestic seo!
ecigari
Здравейте искам да се възползвам от вашата услуга за сайта www.ecigari.shopmania.biz сайта е за електронни цигари.

Мога да платя чрез PayPal или да ти изпратя парите чрез еконт. Благодаря ти предварително
Web Design Seo
Не е необходимо да поствате текстовете тук, платете онлайн през сайта и след това ми изпратете инфото до емайл admin @ сайта ни.

Ако ще се поства с ваши текстове линка за поръчка е това: http://3dwebdesign.org/220-dofollow-links-18-usd

Препоръчваме ви ние да напишем текстовете, така няма да се постнат 5-10 текста. Когато текстовете са написани от нас се постват минимум 100-120 различни текста, при това качествено написани. Ако изберете този вариант, линка за поръчка е това: http://3dwebdesign.org/220-follow-linka-copyrighting

Web Design Seo
Съвети за таговете в съдържанието за да получите по-добър резултат (по-добро класиране в Google)

При този вид субмити e препоръчително да се постват тагове. Защо?

1. Идеята е че се поства в сайтове които са с предимно английско съдържание. Тагът служи за намиране на подобно съдържание (related content, related links) в сайта. Когато се постне съдържание в конкретния сайт на някакъв език, то се отчита от гоогле, но ако в сайта няма никакво друго съдържание на този език на който сме поствали, на линка му се дава по-малка важност, тоест получавате по-малък ефект защото гоогле знае че в сайта няма друго съдържание на този език.

Ако имате таг в съдържанието и този таг съществува в тези сайтове, вече има голям шанс google да открие и другите подобни публикации (или просто публикации на същия език) и ефекта да е в пъти по-силен.

В този ред на мисли ако се направят поне две кампании на една и съща тематика, ще получите в пъти по-силен ефект (без значение дали сочат към един и същ или към няколко различни сайта), но имайте предвид че за да получите този по-добър резултат трябва да се пуснат и двата субмита с един и същи таг (или ако са няколко тага - с поне идн и същи таг който да се повтаря).

2. В този тип сайтове таговете може да са само на английски, с латински букви. Може тагът да е и с тирета за да стане линк към една страница в сайта, тоест тагът #moi-sait ще стане линк към страницата:
Код
tag/moi-sait


3. Препоръчвам ви да не добавяте по повече от 1-2 тага за да можете да публикувате повече текст.
Web Design Seo
Още статистики показващи как се развиват нещата след изпълнение на услугата за линк билдинг:Вижда се старта на поръчката, ясно изразения google dance след изпълнението и какъв резултат идва и колко време след това. Същата графика ни казва и че според сегашния алгоритъм на гоогле рекалкулирането на бек линковете на средния бг сайт става средно след около 20-30 дни.

Ако проверите класирането на сайта jamieson.bg за високо конкурентната ключова дума "витамини" в момента, ще разберете че написаното тук е истина. За да го проверите в момента в Гоогле отворете линка:
Код
http://www.google.bg/search?q=%E2%E8%F2%E0%EC%E8%ED%E8
Web Design Seo
Писането на текстове наистина ми идва малко в много sad.gif

При средно изпълнение на около 3-4 такива поръчки на ден и в комбинация с факта че пиша всеки ден текстове и за по 1-2 субмита в англоезичните социални чрежи които са над 1500 работещи сайта (там се пишат още по сериозни текстове за да се гарантира още по-висока уникалност за да се поства във всеки различен сайт различен уникален текст), се оказа... че всеки ден пиша текстове с висока степен на уникалност по поне 3-4 работни часа и това изяжда около 40-50% от работното ми време.

Да, аз станах страхотен копирайтер с огромен опит в писането на текстове за субмити в големи размери, но това не ми е приоритет.

Затова от днес цената на услугата с включен копирайтинг е променена на 45 лева. Това се налага за да се гарантира високо качество на уникалността при голям брой на различните написани текстове. Ако искате текста да бъде написан качествено от мен, това е цената.

Цената без включен копирайтинг е непроменена! Ако искате евтина услуга, предоставете текстовете вие и ще платите само 27 лева.
Web Design Seo
Хората които са поръчвали тази услуга могат да тестват безплатно услугата за линк билдинг в англоезични социалки .

Ако желаете това, пишете ми и ще ви пусна безплатно един малък пакет с 10-15 линка.

Цитат
Специално за всички в момента наказани от пингвина сайтове на които са необходими по-големи количества такива линкове, можем да предложим и линкове от около 1000 англоезични социалки във форматът необходим за Google Penguin като може да се пуснат линковете само в сайтовете които имат добър Google pagerank, тоест ще се публикува само в сайтовете качеството на които е извън съмнение. Пример за такава услуга е този пост.
Web Design Seo
Тъй като напоследък останаха твърде малко публични сайтове позволяващи постване на безплатен линк, обемите линкове в тази услуга са намалени от днес и са следните: Линковете които получавате в репорта си вече са 150 до 170. (досега бяха 200)

Цените на услугата за един пакет също са намалени и вече са:
Без копирайтинг: 15 USD - 22 лева (5 лева намаление)
Със копирайтинг: 25 USD - 37 лева (8 лева намаление)

Отстъпки за количества за тази услуга (без копирайтинг):
- 20 лева на брой ако става въпрос за 10 линка и повече
- 18 лева на субмит за 20 линка и повече
- 17 лева на брой за над 50 линка

Цитат
Отстъпките са със натрупване, тоест ако до момента сте поръчали 20 пакета и поръчате нови 5, преминавате на по-ниското ценово ниво и тези 5 нови субмита ще ги платите по 18 лв. всеки.
Wr4th
Zdraveite! Izvinqvam se za latinicata no sum ot tablet.

Kakvi tochno sa linkovete, samo takiva web 2.0 profili li? Moje li oshte primeei.

Imam 10 Tina balgarski saita. Kak shte se otrazqt tezi linkove NA bulgarskite keywordove I Google.bg?

Pozdravi
Web Design Seo
На бг сайтове такъв тип линкове се отразяват чудесно. До момента са проведени над 300 кампании за български сайтове и над 820 за англоезични.

Това не са профилни линкове! Това са линкове от постове в блогове, от съдържанието (типът са така наречените микроблогове). Четете внимателно - има си подробно описание.

Повече примери? Ето:
Код
http://bentio.com/notice/2723910
http://identi.ca/notice/82905029
http://www.olcine.com/index.php/notice/273694


Поръчвате, плащате, изпълняваме, получавате списъка с репорта.
Web Design Seo
Вече разполагаме с наша собствена мрежа от около 20 сайта която е включена в този пакет за да компенсираме бройката линкове и броя домейни донякъде. Това се наложи защото през последните 3-4месеца поне 50% от безплатните микроблогове ги закриха - собствениците им просто забраниха безплатното публикуване и искат пари или ги трансформираха към друг тип сайт.

При направена поръчка, вие вече ще получите и тези предимства:
- Постове от около Двадесет 100% Български сайта, със 100% Българско съдържание.
- Строга модерация в сайтовете. Там не се допуска никакво забранено и некотиращо се в гоогле съдържание!
- Домейните са стари и с много история. Всеки от тези 20 наши домейна е на вързаст от минимум 2 години. Три от домейните са на възрост от по 4 до 7 години!
- Гарантираме живот на публикациите от минимум една календарна година в тези сайтове!

Кефите се и си казвате "това е точно каквото искам и е услугата която ще помогне на сайта ми в борбата със започналия днес Google Penguin 2.0"?

Не бързайте да се радвате, става малко бавно - има опашка. Чакащите за днес поръчки са 9 - напълно заети ще сме с тях до 28-29 Май включитално.

Поръчай сега 150 follow линка за да си запазиш ред или следете тази тема като се регистрирате и се абонирате за новите неща от темата от меню Опции - Проследяване на темата горе вдясно.
Web Design Seo
Обемите линкове в тази услуга са намалени от днес и са следните: получавате 120 до макс. 150 линка от 70-80 различни домейна. (досега бяха 150 от 90-100 домейна).

Цените остават същите.
Web Design Seo
Обемите линкове в тази услуга са намалени от днес и са следните: получавате 100 до макс. 120 линка от 70-80 различни домейна. (досега бяха 120 до 150 линка от 70-80 домейна).

Цените на услугата ни остават непроменени.
Web Design Seo
Обемите линкове в seo услугата са намалени и от днес са следните: получавате 80 follow линка от 45-50 различни домейна (досега бяха 100 линка от 70 домейна).

Цените са непроменени.
Web Design Seo
От днес имаме следните промени по услугата:

1. Вече НЕ приемаме за тази услуга поръчки за Англоезични сайтове! Услугата може да се поръча само за Български сайтове!
2. Параметрите на услугата са променени. Досега получавахте по ДВА линка от всеки сайт, вече получавате само по един линк от сайт.
3. Заради по-малкият брой линкове, цените са намалени като са променени на:
- Цена без копирайтинг (за един субмитнат в 40-те сайта линк): 35 лв.
- Цена със копирайтинг (за един субмитнат в 40-те сайта линк): 49 лв.
Web Design Seo
Ако сами ще пишете текстовете си и ще ги предоставите готови, имайте предвид че ще ви се наложи да ги напишете КАЧЕСТВЕНО. Тоест, в 3D Уеб дизайн имаме няколко изисквания към тези текстове за да запазим качеството на сайтовете ни високо.

Какво трябва да предоставите:
Трябва да изпратите Спин формат с висока степен на уникалност, поне ТРИ нива на спин синтакс вложени едно в друго, препоръчително 4.

Резултата трябва да връща поне 100 различни текста при проверка за уникалност 80-90% минимум. И всеки текст трябва да е между 80-90 символа минимум до 140 символа (максимум), включително с линка и таговете (ако има такива в текста).

Повече инфо има в този гайд: Писане и пренаписване на уникален текст за Google Penguin

Четете от това натам:
Цитат
Започваме да се учим да пишем и пренаписваме много текстове (най-накрая)

Това което е показано на картинките от гайда е уникалност около 85-90%.

Ако текста е ваш, цената ще е 29 лв на брой - 18 лв е написването на текста за един сайт.

Но имайте предвид че е абсурд тепърва да ви учим как се пише и че на човек който има опит му отнема около 30-60 минути писането на спин формата.

В цяла България по мое мнение няма повече от 10-на опитни копирайтера които да знаят как се прави качествено такъв текст в големи размери просто защото на почти никой в България не му се налага да го прави често - никой няма често такива поръчки от клиенти.

Затова и ви препоръчваме ние да напишем текстовете.
Web Design Seo
Актуални параметри на услугата: 40 follow линка от 30 различни домейна за 55 лева. Цената е с включен копирайтинг (с написване на текстовете от нас) и е за срок на публикациите за една календарна година - 365 дни.

Цена на един пакет със срок на публикациите за ДВЕ години - 80 лв.

Ново! Получавате с всяка поръчка 2 линка от два големи Български новинарски сайта с Google PageRank 7!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.

Web Analytics