Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Линк билдинг за бг сайтове, актуални оферти и услуги за линк билдинг за български сайт
Web Design Seo
post Mar 12 2013, 04:20 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Актуални оферти за линк билдинг услуги на 3D Уеб дизайн за български сайтове: тези оферти и цени за SEO оптимизация, на тази страница са винаги актуални - първо ги актуализираме тук, на тази интернет страница.Какво е "линк билдинг", какво означава изразът link building?
Линк билдинг (на английски "link building") е част от външната оптимизация (на английски "Off-page SEO") и означава "изграждане на връзки", "изграждане на препратки" или "изграждане на линкове" към даден уеб сайт. За справка прочетете ръководството какво е линк. Тоест, това е процесът в който вашия уеб сайт си набавя връзки (препратки или линкове) от други сайтове - за по-висока посещаемост, за по-голяма популярност и за по-високо класиране на сайта ви в търсачките.

Защо е важен Линк билдингът?

Това са основните фактори за класиране на алгоритъма на Гугъл - от тях зависи колко високо се класира съответната страница от даден уеб сайт:


Обърнете внимание на двете части от графиката долу маркирани с "Off page SEO" - оранжевата е колко линкове има към страницата ви от други сайтове и колко качествени са тези сайтове, а зелената са текста на връзките - какво пише на линковете. Добре, до тук са около 45%.

Но има и още една синя графа горе вдясно - Тръст и Авторитет на домейна (домейн е името на сайта ви - вашиясайт.com или вашиясайт.net или друг вид). А тръста се гради на база възрастта на сайта и... отново линкове/връзки към сайта ви.

Тоест, популярността и класирането на сайта ви зависи на до 65-69% от линковете към сайта ви!

Фактите: Когато искате да сте класирани в Google за някакви ключови думи, най-силен фактор за класиране в Google са линковете. Тоест, класирането на сайта ви зависи на над 65-70% от линк билдинга му и популяризирането му в други сайтове. Затова и 3D Web Design при SEO оптимизацията набляга на линк билдинг услугите - те дават най-силен ефект.

Цитат
Най-силния параметър който Гугъл гледа е от колко различни, качествени сайта има връзки към сайта ви. Тоест, не е най-важна бройката линкове към сайта ви, важно е от колко на брой различни сайта са линковете, колко стари са сайтовете които ви линкват и на страница с какво съдържание е сложена връзката към сайта ви - качествено съдържание ли е, колко е дълго съдържанието на страницата, на каква тематика е.


Актуални оферти за Линк билдинг (link building) на 3D Web Design - услуги за Български сайтове:

Оферта за линк билдинг услуга 1: Линк билдинг в BG социални мрежи

Метода е само един в тази оферта, ценовите нива са различни. Най-общо казано - вие пращате няколко урл адреса от сайта си. Задължително единия е заглавната ви страница. Другите урл-и е добре да са най-важните ви страници - страниците на категориите или на най-важните ви продукти. След това ние пускаме към всеки от тези урл адреси от сайта ви обява плюс линк в нея в 50 различни БГ сайта (само в най-добрите такива сайтове, а не във всички). Тези линкове казват на гоогле че трябва да класира по-високо урл адреса ви за това което искате - най-често за името на категорията или за подадени от вас ключови думи.

- Вариант 1: Високо ценово ниво - за 1 урл адрес 45 лева. Към сайта се публикуват 35 обяви в 35 сайта с 35 различни уникални текста (написва се по един отделен текст за всеки отделен сайт). Като всеки текст е написан и брандиран специално за вашия сайт.

Цитат
По-високата цена при вариантите 3 и 4 е за написването на по-голям брой качествени текстове (всеки е около 250-300 символа). С по-голям брой различни уникални текстове се постигат поне 3-4 пъти по-високи резултати в гоогле - гоогле обича уникалния текст.


- Вариант 4: Най-високото ценово ниво - за 1 урл адрес 35 лева (Само за сайтове гонещи топ 5 в Google в комбинация с имена на градове или държави - Local Seo). Разликата е само в начина на написване на текстовете - в този вид се ползва цитиране и брандиране.


Тази услуга не може да се ползва втори път за същите урл адреси! Сайтовете от този тип приемат за публикация даден урл адрес само веднъж. С този метод се класират в гоогле най-вече подстраниците от сайта ви за някакви изрази. Ако например имате 10-на категории в сайт от тип онлайн магазин и всички или поне половината са класирани в топ 5 за техните заглавия, ще имате непрекъснато чудесен трафик от Google и онлайн магазина ще печели много пари.

Цитат
Сайтовете в които се публикува са: Работещите в съответния момент Български социални мрежи като броя и списъка им се менят. Понякога са около 55 сайта, понякога броя им спада до около 45-46.


Ако се иска сайта ви да е класиран в гоогле за нещо по-трудно като ключова дума "seo" или израза "seo оптимизация" или като израза "мебели", "климатици", "парфюми", "часовници", "кредити" и други подобни думи носещи много трафик, е нужен линк билдинг от много повече на брой сайтове. Тогава опциите са:

--------------------------

Оферта за линк билдинг 2: Писане и публикуване на тематични уникални статии (около 300-350 думи всяка). Подробна информация за услугата и сайтовете.


Цитат
На статиите се гарантира живот от минимум 2 календарни години, публикуват се със зададен период за всяка публикация. За поръчка на някой от пакетите Вариант 1А, Вариант 2A, пишете до: admin @ нашиясайт като споменете задължително тематиката на статиите ви и домейна (домейните) към които ще сочат линковете от статиите, а ние ще ви предложим публикации в колко на брой сайта можем да извършим за вас.


Ако желаете ние да напишем статии за вас, а Вие сами да ги публикувате във ваши сайтове:

Оферта 6: Seo копирайтинг - над 20 различни оферти, цените са описани на този линк.

Комбинирани услуги с написване на статии, постването им плюс линк билдинг към всяка статия: пакети за поддръжка на сайт.
--------------------------

Линк билдинг услуга 3: Публикуване на сайта ви в каталози/директории - ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Цитат
Услугата включва и регистрация в 9 БГ директории които са платени - в тях follow линковете са платени и в тях не може да публикува всеки. Това ви дава шанс да вземете линк от качествени нови девет сайта със строга модерация в които конкурентите ви нямат линкове!


--------------------------

Оферта за линк билдинг услуга 5: 26 dofollow линка от микроблог сайтове за 60 лева - цената е за публикуане за срок от 2 години.

Цената е ако вие предоставите текстовете готови. Необходимо е да са 40 разични текста като трябва да предоставите текста в спин формат. Ако текстовете ще ги пишем ние цената е 55 лева за 1 урл адрес пуснат в тези 40 сайтове. За тези пари ние ще напишем 40 различни уникални текста като ще изпратим във всеки от сайтовете различен текст.
--------------------------

Услуга 6: SMM marketing и Social Media Optimization услуги за Google Plus.

--------------------------

Най-популярните четири сео услуги (с най-силен ефект спрямо цената си) са:
Написване на 40 уникални статии и публикуването им в 40 различни сайта - цена 1708 лева.


Най-популярната услуга за популяризация на сайт е Оферта 4 която не е seo услуга, но дава чудесни резултати за вдигане посещаемостта на сайт:
Код
реклама във фейсбук: 5000 фена - 99 лвАко сайта ви вече е бил публикуван някога в бг директории имайте предвид: за една година поне половината от сайтовете-каталози изчезват, а се появяват нови добри сайтове в които задължително трябва да се регистрира сайта ако искате да продължите да сте високо класирани в трудна ниша. Затова ние пре-регистрираме отново сайтовете които поддържаме веднъж на всяка 1 до максимум 2 години.

--------------------------

За англоезични и чуждестранни сайтове услугите ни са:
1. Качествен субмит в чуждестранни социални мрежи.
2. Платени публикации в англоезични блогове.

Забележка: Имайте предвид че тези услуги за чуждестранни и англоезични сайтове може да се ползват и за линк билдинг на Български сайтове. Поне 80% от сайтовете приемат публикации и на Български език.

--------------------------

Как става поръчката за линк билдинг?

1. Изберете си пакет от всички оферти.
2. Пратете ТОЧЕН списък, например:
- пакет от 5 линка за социалките, средното ценово ниво. Петте линка от сайта ми са: ..........
- 1 пакет 20 статии - за хоумпейдж на сайта ми, урл...
- 1 пакет линкове от микроблогове за линк: ......
3. Изпращаме ви сроковете за изпълнение за момента, точната цена (ако не можете да я пресметнете сами) и начините за плащане.
4. Заплащате услугите и ги стартираме.

--------------------------

Този текст който четете е копи-пейст от списъка с офертите които се изпращат на всички наши клиенти и фирми-партньори които са ги поискали. Цените за тези услуги се актуализират минимум веднъж седмично, така че е добра идея да ги преглеждате от време на време!

Имайте предвид че по разни бг форуми може да намерите по-ниски цени за някои от тези услуги като офертите са публикувани от всякакви дечурлига или от анонимни потребители и нямате никаква гаранция за качество или че няма да бъдете измамени.

ВАЖНО: Услугите се извършват САМО от нас, от обучени служители от екипа на 3D Уеб дизайн. Услугите са уникални и НЕ можете да ги поръчате другаде по-евтино (има над 20 Български фирми препродаващи наши услуги на клиентите си, но при тях цената е по-висока). Ние не работим с най-ниската цена, а с най-високото качество за такъв тип услуги! Тези оферти не са най-ниските цени, а са най-качествените услуги за линк билдинг. Ако не бяха най-качествените услуги, нямаше да сме вече четвърта поредна година фирмата класирала най-много сайтове на клиенти в Google.bg.

Имайте предвид че в услугите не са включени гаранции за резултати - това са услуги на бройка. В тях не е включено планиране, анализ на сайта ви, избор на ключови думи и т.н. Във всяка услуга е включено само това което е описано в нея. Данните за линка и ключовите думи се подават от вас и Вие носите отговорността за това дали ги подавате правилно.

Услугите ни за анализ са тук: SEO анализ - on page SEO одит и OFF page SEO одит - одит на линк билдинга ви.


Цитат
В 3D Web Design всяка линк билдинг кампания се документира - отчита се класирането на сайта по ключовите думи преди започването и след завършването на услугите. Затова и можем да ви покажем примери как протича класирането и с колко се повишава то за огромен брой ниши и ключови думи.

Искате да разберете с колко точно ще се покачи класирането ви или просто да видите примери? Вижте Резултати след линк билдинг кампания. Искате ли да видите още примери? Елате на място в офиса ни и ще ви покажем още десетки.


--------------------------

С поръчката на тези услуги, 3D Уеб дизайн гарантира следното:
1. Че услугата ще бъде изпълнена качествено и в срок (в зависимост от договореният срок за изпълненине).
2. Че ще получите репорта си с линкове след като е изпълнена поръчката ви. След това ако желаете, можете да отворите една или всички от тези публикации и да проверите сами качеството им.

За услугите "линк билдинг в микроблогове", "публикуване на уникални статии" и "регистрация в директории" при нас получавате отчети - тоест след като са готови, ви ги изпращаме като списък в текстов файл за да видите къде е регистриран сайта ви, свършена ли е работата и качествено ли е извършена.

Репорт не се предлага само за услугата по оферта 1 - субмит в БГ социалки. Ако искате да видите дали линка ви е пуснат в тях, можете да го проверите лесно сами: отворете списъка с Български социалки, опитайте се да пуснете линка в някой от сайтовете. Ако линка не се приема, значи вече е публикуван в съответният сайт.

Заплащане на SEO услугите:
Цитат
Можете да платите всяка от услугите през epay.bg, кеш или по банков път. Ако желаете фактура, ще я получите. Услугите се предплащат на 100% освен ако е договорено друго (възможно е плащане на части само за поръчки на стойност над 300 лева).


--------------------------

Имайте предвид че за поръчка на всяка една услуга ни трябват по отделно:
- линка и до 3-4 ключови фрази (за всеки пакет по отделно)

За обявите и директориите ни трябват още:
- емайл
- фирма
- телефон
- адрес
- име и фамилия

Сроковете за изпънение обикновено са:
- до седмица за социалните мрежи и микроблоговете
- около 20 дена за директориите и статиите (нарочно се пускат бавно, по-бавно означава по-сигурно).

Ревюта на SEO услугите на 3D Web Design


Правилната последователност за пускане на поръчка за линк билдинг услуги:

1. Пуснете ни запитване.
2. Ще прегледаме поръчката ви и сайта ви, ще я потвърдим и ще ви изпратим срок за изпълнение и данни за плащане.
3. Поръчката си можете да платите в брой в нашия офис, по банков път или през Epay.bg: Плащане през Epay.bg до 3D Уеб дизайн (име на регистриран търговец в Epay.bg "3Д Уеб дизайн").
4. След получаване на плащането ви, стартираме изпълнението на линк билдинг услугите ви.
Reason for edit: нови цени и нови услуги


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Mar 12 2013, 05:10 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Искате ли да научите какво от всичко това трябва да направите, за да се класирате в първите десет резултата за ключови думи докарващи добър трафик?

Разгледайте примерните пакети с усреднени стойности за България: Цена за Оптимизация на Български сайт за средно до високо конкурентна ниша.

Или се свържете с нас сега: Пусни запитване за оптимизация на сайт


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 1 2013, 06:51 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Ако поръчвате няколко seo услуги: Имайте предвид че за да получи сайта ви по-добро класиране, експерт-оптимизатор трябва да планира комбинацията от услугите и да ги балансира за да получите по правилните бройки от всеки вид линкове и публикации.

Това е необходимо, защото след последните ъпдейти на алгоритъма на Гоогле повече линкове вече не значат по-високо класиране!

Цитат
Подобна услуга за да се проучи сайта ви и линк билдинга му подробно отнема почти половин работен ден и е необходимо да се извърши от експерт, защото дори вече да имате данните, важен е анализа им!


Можете ли да поръчате такава услуга за проучване на линковете на сайта при 3D Уеб дизайн?
Да, можете. Услугата е в списъка отгоре: OFF page SEO одит - SEO одит на линк билдинга на сайт

При поръчката на една или няколко услуги, включена ли е тази услуга безплатно? Тоест когато поръчвам seo услуги, вие проучвате ли сайта ми преди да изпълните услугите за мен?

Никога не го правим за никого безплатно без значение дали клиента е поръчал услуги за 30 или за 300 лева, защото почти непрекъснато имаме опашка за услугата SEO одит на линк билдинг.

Цитат
Допустимо е, OFF page SEO одит и планиране на линк билдинг кампанията ви от нас да бъде извършено единствено ако изрично сте го поръчали или за поръчки от над 1000 лева и то не за всяка поръчка, а само след предварителна договорка и само ако преценим че поръчката ви е изгодна за нас.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 16 2013, 08:35 AM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Ново: Към пакетите с услуги е добавена и Оферта 6: Seo копирайтинг а също и Комбинирани услуги с пакети за поддръжка на сайтове.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 22 2014, 06:44 AM
Post #5


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,156
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Още уроци за линк билдинг, които ще ви помогнат да се научите как се прави или да намерите правилния изпълнител за поръчка на услуги за вашия сайт:


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd August 2019 - 04:32 AM
Clicky Web Analytics