Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Как да следя какъв е БНБ курса за деня в уеб сайта ми?
Web Design Seo
post May 31 2019, 02:38 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Как да следя какъв е БНБ курса за деня в уеб сайта ми?

Ако имате свой собствен бизнес, редом с който поддържате и уеб сайт, то вероятно сте наясно с изискванията относно това как да поддържате качествено онлайн присъствие.

В наши дни, с развитието на технологиите, едно от най-важните неща е именно доброто виртуално представяне на вашия бранд. Но само и единствено да предлагате продукта или услугите си не е достатъчно. Затова е добре да помислите за някои ценни допълнения, които съществуват от сравнително скоро. Едно от тях е например, поставянето на модул извеждащ директно бнб курс на всички валути за съответния ден. И не, не се налага да правите нищо повече свързано с този плъгин, защото той автоматично се актуализира и всеки ден представя актуална информация относно бнб курса, която се взима директно от сайта на Българска Народна Банка.Как да показвам валутни курсове на БНБ на моя уеб сайт?

Ако доскоро сте се чудили, но не сте намирали начин това да се случи, вече е напълно възможно. От вас се изисква единствено да посетите уеб сайта BnbKurs.com, откъдето можете да се сдобиете безплатно с модула, показващ бнб курс за деня директно във вашия уеб сайт. Хубавото е, че не се изисква да давате никакви пари и плъгина се явява едно перфектно допълнение за вашия уеб сайт. Няма нужда да влизате по няколко пъти на ден в сайта на БНБ, когато можете да получавате информацията директно от вашия собствен уеб сайт, който със сигурност стои отворен във вашия браузър.

Посетете BnbKurs.com и се сдобийте с модула, извеждащ безплатно актуалната информация за бнб курса за деня. Предимствата са много, а от вас не се изисква абсолютно нищо! Модулите са създадени спрямо всички най-популярни системи - Joomla, Wordpress, Opencart. Така че, както и да е създаден вашия уеб сайт, това не е проблем.

Ако идеята ви допадна, се сдобийте с безплатния модул показващ БНБ курсовете в уеб сайта ви и се радвайте на качествено и добре работещо ваше онлайн пространство.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2019 - 09:25 AM
Clicky Web Analytics