Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Как да популяризирам бързо сайта си, няколко бързи безплатни съвета
Web Design Seo
post Nov 27 2010, 09:27 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Популяризацията на сайт не е бърз процес, но може да дадете старт на уеб сайта като го регистрирате в големите Български портали Гювеч - gbg.bg и Дир бг - dir.bg.

1. Популяризация на уеб сайта. Полезна статия по темата е Популяризация на сайт.

След като регистрирате сайта си в Гювеч и Дир бг в първите няколко дена след като одобрят регистрацията ви на сайта ви ще идват средно по 20 до 50 уникални посетители. Това няма да продължава вечно, тъй като сайтовете регистрирани след вашия ще избутат вашия надолу и скоро от тези портали няма да ви идват реални посетители.

Важно е да знаете че и в Гювеч, и в Дир.бг не получавате реален линк, тоест регистрацията там няма да помогне изобщо за класирането на сайта ви в Google. Тези портали публикуват линка ви през редирект, тоест линка се вижда от потребителите, но не и от търсачките.

2. Популяризация чрез Фейсбук. След като приключите с този етап е желателно да направите и страница на сайта си във Facebook, тя също ще помогне феновете на сайта ви да го открият по-лесно. Но след направата на страницата е важно и да я рекламирате!

Да направите една наистина успешна фейсбук страница може да ви помогнат услугите ни за реклама във facebook.

Във фейсбук раздела на нашия форум има още полезни и безплатни съвети.

3. Популяризация чрез Google Plus. Google+ вече е включен в алгоритъма на Google и ако искате високо класиране за сайта си, трябва да имате и фирмена страница в социалната им мрежа. Отделно от простото създаване на фирмената ви страница там, ще ви трябва и поне начално популяризиране на страницата. Ако пък сте в трудна и високо кокнкурентна ниша, ще ви трябват и доста повече неща.


Още полезни материали по темата: услугите на 3D Web Design за Google Plus, Основи на Популяризацията на сайт и Планиране на оптимизация на сайт.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th December 2019 - 01:21 AM
Clicky Web Analytics