Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >

ataman79
Posted on: Jul 10 2014, 09:12 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


No any comments about this issue ?
-------------------------------------------

Няма ли коментар относно този проблем ?Мога и на БГ да го опиша
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7611 · Replies: 1 · Views: 4,047

ataman79
Posted on: Jul 8 2014, 07:38 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Hello, and thanks for the nice component.

I want to report for one bug I found. When you are importing Meta Data in K2 and specially meta description, I have problems when the article text begin with special characters - in my case ©
For example - in source code view I have the next for description tag(notice that there is no any text, and also there is a lot of empty space, which is not looking good:

CODE
<meta property="og:description" content="










" />
  <meta name="description" content="










" />


I try another article which starts with normal characters , and it imports the description in K2, but again I have a lot of еmpty space inside the tag:
CODE
<meta property="og:description" content="




Снимка: БТА



Под дъждовното небе днес жителите на Славянск се връщат към нормалния..." />
  <meta name="description" content="




Снимка: БТА



Под дъждовното небе днес жителите на Славянск се връщат към нормалния..." />


Can you please fix this in your next version, to be possible to accept and special characters. If there was an option to streap special
characters in article text, than I would use it , but there is only stripping of special characters in article title.

Also as you know if in k2 item , there is no any manual meta description, for description it gets the beginning of the article. So if you can add an option in Scraper to choose what to import in k2 meta data - Meta Description - Yes/No, and keywords (from tags) - Yes/No.
With such an option we can avoid the problem with importing special characters in meta description

Thank you in advance
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7606 · Replies: 1 · Views: 4,047

ataman79
Posted on: May 21 2014, 02:52 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (pavelKukov @ May 21 2014, 10:25 AM) *
Hello everybody!
New version of aggregator scrapper for joomla 3. Version number is 1.9.5.1

1. Fixed problem with cyrillic titles containing quotation marks.
2. Fixed problem with cyrillic url alias transliteration in K2.



GREAT !
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7487 · Replies: 11 · Views: 4,641

ataman79
Posted on: May 21 2014, 08:36 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (pavelKukov @ May 20 2014, 12:05 PM) *
Hello, @ataman79!

Is your server database encoding UTF-8?

I was not able to reproduce your problem with sportal.bg feeds. Please send me login details and FTP access to pavel at 3dwebdesign.org. I will try to find out what is wrong with your installation.



Hi I sent you the needed data by e-mail, as you requested

Greetings
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7483 · Replies: 11 · Views: 4,641

ataman79
Posted on: May 19 2014, 02:46 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Цитат(Web Design Seo @ May 19 2014, 02:20 PM) *
New version for Joomla 3 is in progress and will be ready tomorrow. When v.1.9.5 is ready will be checked your issue with special chars. Please, post here or send me PM with link to feed to test.



Hello and thank you for the answer

Here is the rss link:
Код
http://www.sportal.bg/uploads/rss_category_0.xml


Just be sure to import a news with quotation marks " " in the title.
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7468 · Replies: 11 · Views: 4,641

ataman79
Posted on: May 19 2014, 07:39 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Can you help me solving this problem ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7463 · Replies: 11 · Views: 4,641

ataman79
Posted on: May 16 2014, 08:57 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


HI All,

I have similar problem as the Title of this post, but with Cyrillic characters and quotation marks " ".

So I noticed, that when I'm importing RSS feeds, in which the titles contain quotation marks " " , I am getting strange characters in K2 items title , like this:


I set NO to NO Strip special chars in title , but even that I got the same titles.

If I set YES to Strip special chars in title, I am getting title like:
1041108010741096108011031090 11021088108010891082108610851089109110831090 10851072 1062105710501040 106310771088107410771085108010901077 10971077 107410791077108410721090 108310801094107710851079 1072109010721082107210901072 1080107610741072 10861090 1077


Please help me to fix this problem

Joomla 3.3
Scraper - 1.9.4
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7443 · Replies: 11 · Views: 4,641

ataman79
Posted on: May 10 2014, 11:51 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ May 10 2014, 10:30 AM) *
Starting string lenght function in scraper work only if start tag and end tag are not configured. We don't recommend you to use "Starting string lenght" function in scraper at all.



Yes , correct it's the default value , that's why I wrote that it always puts this value. And you wrote me that I must clear the Starting string length

-----------------------

Именно дефоулт стойността е 30 и винаги ми я слага, а ти ми писа, че полето трабвало да бъде изчистено ...

Това ли може да е проблема, заради който не мога да взема определена дължина от пълния текст ?

---------------

  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7430 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: May 10 2014, 11:36 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ May 10 2014, 12:23 PM) *
Save not working? Will be checked in monday from programmer.



I mean that when I clear the field "Starting string length" - without any value in the field, and after that when I press Save & Close, it puts automatically the value 30. I mean it always wants to have some value - that's why I wrote that I can put value 0

OK I will wait for your answer.
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7428 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: May 10 2014, 09:55 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ May 10 2014, 10:30 AM) *
Starting string lenght function in scraper work only if start tag and end tag are not configured. We don't recommend you to use "Starting string lenght" function in scraper at all - clear this field in options.


I am clearing it, but it always put me default value 30 ?????
the only thing I can set is 0 , is this ok ?

And is this the problem, for which I can not get only certain number of characters from the full article ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7426 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: May 10 2014, 08:53 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Hi ,
I still have no answer to my question

can you please check my posts above ?

Thanks
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7424 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Apr 11 2014, 03:00 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


I understood what you mean and I done exactly what you said. Please have a look at the pictures with the settings.
But even that I can not get certain number of the article sad.gif






Any idea ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7337 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Apr 9 2014, 03:18 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Apr 9 2014, 03:57 PM) *
Check this first: As is written in our guide, strings (start tag and end tag) must be unique.


The strings which I'm using are unique. And they are working, it grabs the whole new. But as I asked earlier, I want to grab only a certain number of characters from the whole text.
You send me a screen shot how to set the settings, and based on it I set them, but even that I am still getting the whole text, not only the characters I set in Introtext length [chars] - 100

Other my settings in Publish tab are:
Split introtext - "After Before Item"
Introtext length [chars] - 100
Strip content HTML tags - Yes
Strip title HTML tags - Yes
Strip special chars in title - No
Allowed HTML tags - <img><strong><p><br/><br>

And even that I'm getting the whole text, so what else should I do ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7324 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Apr 9 2014, 09:47 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Can someone help me ?
Why I can not get only a certain number of characters from the whole new ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7322 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Apr 1 2014, 02:28 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Mar 31 2014, 02:20 PM) *
I recommend you to put in Allowed HTML tags default string:
CODE
<img><strong><p><br/><br>


If Allowed HTML tags field is clear, scraper will clear ALL html tags - you will import in site only clear text.



OK I left it as it's by default, but even that I grab again the whole new, not a certain number of characters

So where is my mistake, I filled exactly the same options in Publish tab as on you picture and in Scraper tab I set :
Starting string length: 30
Starting string : <div id="news_text_inner">
Ending string: <div class="news_ad_footer">

Thank you in advance
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7302 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Mar 31 2014, 01:10 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Mar 20 2014, 10:49 AM) *
Is possible only with combination of both functions: Strip HTML and Introtext Lenght. But content will be without HTML - as clear text.


Hi again,
ok in the tab scraper I set starting string and ending string

After that from your answer and the attached picture, i set the next options in the tab Publish:
Strip content HTML tags - Yes
Strip title HTML tags - Yes
Strip special chars in title - Yes

The option Allowed HTML tags <img><strong><p><br/><br> should I clear it or leave it as it's by default ?

Actually I want not to grab the whole new , but a part of it (actually the normal feed is enough form me, but in that case the picture is small) That's why I want to grab the new with the original image, but with less text.

Thanks in advance

  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7292 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Mar 20 2014, 10:13 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Is it possible to grab a certain number of characters from a certain new ?

For example I set my scraper to grab the full image and the whole text from the new. But I want to make it not to grab the full text but certain characters from it.
for example starting string is: <div class="round"> , and ending string (including the text) is <div class="extra">. The tags inside the text area are only <p> or </p>

So is this possible ?

Thanks in advance
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #7257 · Replies: 81 · Views: 78,706

ataman79
Posted on: Oct 28 2013, 10:22 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


OK I can not understand the same, what does this mean ?
About the Intro text - After "Before Item" and Before "After Item" . Where should I get the intro text in both situation ?

Can someone explain ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6688 · Replies: 8 · Views: 4,222

ataman79
Posted on: Oct 7 2013, 12:55 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (pavelKukov @ Oct 7 2013, 01:40 PM) *
Hi @ataman79,
I need FTP and Joomla access in order to debug component. You can send host/user/pass directly to me at: pavel@3dwebdesign.org or to admin@3dwebdesign.org

Most likely I'll be able to look at it tomorrow.

Best,
Pavel


Hello Pavel,

just sent you the needed data by e-mail

Thanks in advance
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6614 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 7 2013, 10:37 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Oct 4 2013, 10:28 AM) *
Sorry for delay, but will send you answer in monday, programmers are not on work today.



Hi , do you still need access to the website?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6612 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 4 2013, 09:23 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Oct 4 2013, 10:20 AM) *
We can't solve problem without to know php error. Activate error eporting at max. and open manual url of cron in browser.
CODE
http://sitename.com/administrator/components/com_aggregator/cron.aggregator.php


If this will not help or if there is no other errors, we will review your site in monday (joomla admin data and ftp login data required).



Ok I made the error reporting at max, an here is the new error message

CODE
Notice: Undefined offset: 8 in /home/anatolya/public_html/sitename.com/_testsitefolder/administrator/components/com_aggregator/helpers/cron.php on line 185

Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0


Do you still need user data for the site ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6610 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 4 2013, 08:28 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


Hallo ,

is there any solutions for my problem ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6608 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 3 2013, 02:39 PM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (pavelKukov @ Oct 3 2013, 12:30 PM) *
When you go to Joomla's admin backend Site>System Information do you see in Directory Permissions the bottom line that's the temp folder... is that folder writeable?

P.S. And what is your php version?



Yes the temp folder ...tmp is writable 755

My PHP version is 5.3.2
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6605 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 3 2013, 11:31 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Oct 3 2013, 09:07 AM) *
You can access component (and cron also) only from url's inside licensed domain!

If is not something like:
CODE
http://your-licensed-domain.com/something...

or:
CODE
http://subdomain.your-licensed-domain.com/something...

will not work.



I know this, if the domain is no licenced , I can not run Scraper

I wrote that the licensed domain is sitename.com , and i'm not using subdomain!!!! I just create u subfolder to the licensed domain where I installed a new joomla with the scraper and it's running. The only problem is that when I want to run it manually I got the errors, which I described above

I have no problems running the scraper !

Any advice
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6599 · Replies: 13 · Views: 5,353

ataman79
Posted on: Oct 3 2013, 08:51 AM


Newbie
*

Group: Members
Posts: 32
Joined: 26-November 10
Member No.: 399


QUOTE (Web Design Seo @ Oct 3 2013, 06:30 AM) *
1. Url must be:
CODE
http://sitename.com/administrator/components/com_aggregator/cron.aggregator.php"]http://sitename.com/_subsitenametest/admin....aggregator.php


2. Check your tmp path - in joomla global cofig.


thanks for your message

OK I have a hosting, and to this hosting I made an addon domain, and on this domain in a subfolder I installed a test joomla with the scraper, that's why my site name (test one) is :

CODE
http://sitename.com/_testsitefolder/administratorcomponents/com_aggregator/cron.aggregator.php


Also I checked and the tmp path, and it's correct:

/home/hostusr/public_html/sitename.com/_testsitefolder/tmp

the path is like this, because I wrote this is an addon domain, and as you now it creates a separate folder in the public_html folder, right?

But even that I receive the error

Interesting is that during this night , I had imported news ?!?!?!

But when I want to test manually the scraper, I got this error (from the first post)
And if I pres once again the link

CODE
http://sitename.com/_testsitefolder/administratorcomponents/com_aggregator/cron.aggregator.php


I got:

0 items are imported in 23 milliseconds with usage of 0.00 B RAM!

which seems to be normal, but if I wait another 15 minutes, and press the manual link , first I got the error, after that I got the other (for ex: 0 items are imported in 23 milliseconds with usage of 0.00 B RAM!)

Any other ideas ?
  Forum: Joomla Scraper · Post Preview: #6594 · Replies: 13 · Views: 5,353

2 Pages V   1 2 >

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New)
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd February 2019 - 01:10 AM
Clicky Web Analytics