Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Цени за Оптимизация на Български сайт, линк билдинг на Български сайтове за средно-трудни ниши
Web Design Seo
post Mar 12 2013, 05:08 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Услуги за линк билдинг на Български уеб сайт които е необходимо да се извършат за да се класира сайта в средно до високо конкурентни ниши за България.

Сигурно знаете, че оптимизацията на сайтове е два вида:
1. Вътрешна оптимизация (Onpage SEO).
2. И външна оптимизация - на английски "Offpage SEO" или "линк билдинг" на български: публикуване на публикации на други сайтове с линк към вашият сайт).

На тези картинки е показано как и защо се класират сайтовете - основни параметри на алгоритъма на Google:

Цитат
Когато искате да сте класирани в Google за средно-трудни или за много трудни ключови думи, най-силен фактор за класиране в Google са линковете. Тоест, класирането на сайта ви зависи на над 65-70% от линк билдинга му и популяризирането му в социалните мрежи. Затова и се набляга предимно на тези услуги - те дават най-силен ефект.


Като най-силния параметър който Гугъл гледа е от колко различни, качествени сайта има връзки към сайта ви. Тоест, не е важна бройката линкове към сайта ви, важно е от колко на брой различни сайта са линковете, колко стари са сайтовете които ви линкват и на страница с какво съдържание е сложена връзката към сайта ви - качествено съдържание ли е, колко е дълго съдържанието на страницата, на каква тематика е.

Защо можем да ви бъдем полезни при оптимизацията на вашия сайт и защо линк билдинг услугите на 3D Web Design са уникални:

Защо да поръчате оптимизация на сайта си при 3D Уеб дизайн: Ние сме единствената фирма за оптимизация в България която притежава наистина много на брой сайтове - това е и причината колеги от над 20 други фирми за оптимизация да препродават тази наша услуга на клиентите си. Разполагаме с 370 собствени Български сайта и с около 120 англоезични сайта. С тях на практика можем да класираме който и да е БГ сайт за каквото си поискаме.

А връзки и публикации в тези сайтове можете да получите само ако сте клиенти на 3D Уеб дизайн.

Теория и практика на линк билдинг услугите:

Цитат
Важно! Този списък с различни видове услуги не е реклама - ние не си търсим нови клиенти, а точно обратното: когато и която и услуга да искате да поръчате, ще трябва да чакате да се изпълнят чакащите поръчки преди вас. Написал съм този списък не случайно: поне 80% от конкурентите ви правят не едно от тези неща, те правят всичко това! Ако искате поне да ги настигнете, ще ви се наложи да го правите и вие. Без значение дали ще го направим ние от 3D Уеб дизайн, друга фирма или ще се опитате да го направите сами.


Естествено, този списък ще научи Безплатно много хора които не знаят какво точно да правят, как да си класират сайтовете в Гугъл и как да правят линк билдинг. Но от друга страна ние отговаряме всеки божи ден на поне 10-12 подобни запитвания и ни е омръзнало да пишем. И тъй като сме мързеливи и обичаме да правим нещата по възможно най-ефективния начин, сме пуснали тази публикация с примерни пакети за линк билдинг услуги. А сега ще мога просто да пускам този линк на всички вас, които питат за подобни услуги, а това спестено време ще мога да прекарам със сина ми smile.gif

Това са усреднени стойности за Последната Една година от всички над девет хиляди поръчки за SEO услуги за БГ сайтове изпълнени от нас. Тоест за да се класирате в първите 5-10 позиции в средната българска ниша, вие ще трябва да направите поне 90% от посоченото отдолу за да имате шанс. Цитираните цени са отнашите услуги за линк билдинг в момента.


Защо тези (или подобни) услуги за линк билдинг е добре да се направят?

1. Защото всички сайтове класирани добре за такива ключови думи вече са го направили. Само ние от 3D Уеб дизайн сме класирали над 320 такива сайта за над 2000 ключови думи с подобна конкурентност.
2. В алгоритъма на Гоогле е заложено да гледа дали сайта ви има разнообразни линкове и връзки от различни домейни, но след първия ъпдейт на Google Penguin, бота на Google вече следи и дали линковете ви са равномерно разпределени по различните страници на сайта.

Цитат
Запомнете: Прави се линк билдинг на минимум няколко страници, не само на homepage! Това се нарича комплексна оптимизация и вече никой уеб сайт не може да има голям успех ако оптимизацията не се направи по подобен начин - заложено е в алгоритъма на Google!


За да се класира БГ сайт в средно и високо конкурентна ниша ще е необходимо да извършите всичко това или да платите следната цена:

1. Оферта 5: 26 dofollow линка от микроблогове. Ще ви трябва поне 1 пакет от услугата, пуснат към заглавната ви страница. Необходим бюджет: 40-60 лева (в зависимост от това дали текстовете ще ги пишем ние).
2. Оферта 1, Вариант 3: Линк билдинг в Български социални мрежи - Най-високото ценово ниво. Ще ви трябват поне 5 до 10 пакета от услугата - един от тях пуснат към заглавната ви страница, другите към най-важните ви категории (или към най-важните ви страници освен заглавната). Ако на някои от тези категории ще се прави линк билдинг от по повече от 50 различни домейна, се допълва с пакети от оферта 5. Необходим бюджет: 225 до 450 лева
3. Оферта 2, Вариант 1 или Вариант 2/3: Писане и публикуване на тематични статии в блогове. Ще ви трябва поне Един пакет от услугата, пуснат към заглавната ви страница. Необходим бюджет: 230-250 лева за 40 статии публикувани в 40 различни сайта.
4. Оферта 3: Регистриране на сайта ви в Български каталози/директории. Ще ви трябва поне Един пакет от услугата, пуснат към заглавната страница на сайта ви. Необходим бюджет: около 150 лева за качествено изпълнение.

Цитат
Услугите трябва да се изпълняват по реда по който са подредени за да се гарантира безопасността на сайта ви. Трябва да се правят на етапи, а не наведнъж! В средно и висококонкурентните ниши няма да имате никакъв шанс, ако не правите линк билдинг и на вътрешните си страници! За класиране в подобна като конкурентност ниша са ви необходими линкове от поне 200-300 различни домейна, сочещи към заглавната ви страница и задължително линк билдинг от по поне 30 до 50 различни домейна към минимум Пет до Десет вътрешни страници.Опционално: Социални сигнали.
1. Направете си фирмена страница във Facebook.
2. Направете си профил в Twitter.
3. Направете си профил в Youtube.
4. Направете си профил и фирмена страница в linkedin (незадължително за бг сайтове, препоръчвам го само за многоезични сайтове и за сайтове и фирми желаещи да развият контактите си извън България и да продават в чужбина).
5. Направете си профил и фирмена страница в Google+ или ползвайте нашите Google Plus Услуги.

Цитат
Най-популярната услуга на 3D Web Design за Google+ е: Петдесет плюса + Тридесет последователи за Google Plus страници (български потребители): цена 60 лева.


Необходим общ бюджет - крайна цена:
Вариант 1: Безплатно: извършвате линк билдинга сами. Но имайте предвид че може повече да си навредите отколкото да си помогнете. При последните промени на алгоритъма на гоогле нещата са много тънки и повече линкове не значат по-добро класиране smile.gif
Вариант 2: Обща цена само за линк билдинг: Между 500 и 850 лева. (в зависимост от конкретните пакети и това на колко вътрешни страници ще се прави линк билдинг)
Вариант 3: Обща цена с реклама във Facebook или Google Plus: Между 800 и 1000 лева. (в зависимост от това на колко вътрешни страници ще се прави линк билдинг и в зависимост от конкретния пакет фейсбук фенове)

Забележка: цитираните оферти и цени са спрямо цените на услугите за линк билдинг на 3D Уеб дизайн.

Сроковете за изпънение обикновено са:
- до седмица за социалните мрежи и микроблоговете
- около 20 до 30 дена за директориите и статиите (нарочно се пускат бавно, по-бавно означава по-сигурно).


Цитат
И ви моля да не сравнявате нашите услуги с офертите на разни деца по форумите и с цените на тази или онази фирма. Това не са най-ниските цени, а най-качествените услуги. За справка: SEO портфолио на сайтове класирани с тези услуги (виж него можете спокойно да го сравните с портфолиото на която и да е друга Българска фирма).


Нашето качество: Отзиви от SEO услугите на 3D Web Design


Самите линк билдинг услуги са в последния пост - най-долу на тази страница.

Пусни запитване за оптимизация на сайт сега!


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 3 2013, 11:19 AM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Малко статистика от нашите отчети които взех от счетоводната къща която отговаря за документооборота ни (Престиж Консултинг):

- за 2017-2018 година повечето български клиенти са поръчали линк билдинг услуги на цена около 400-500 лв.
- за 2015 година повечето от българските сайтове са поръчали линк билдинг услуги на усреднена цена от около 350-450 лв.
- за 2013 година повечето от българските сайтове са поръчали наши линк билдинг услуги на усреднена цена от около 300-350 лв.
- за 2012 година средната цена на една поръчка за линк билдинг услуги поръчани при нас е била на стойност от 200 до 250 лв.

Това е ръст от около 35-40% за само една година и показва ясно какво се случва в бъдеще време - конкуренцията в Българският интернет се вдига с по около 20-30% на година в средната българска ниша.

Това се случва защото напоследък се правят огромен брой нови сайтове и в резултат броя уеб сайтове на български език в интернет се увеличава с нови 100% за около две до максимум три години, тоест на всеки три години броя български сайтове се увеличава почти двойно. Последното се потвърждава и от данните на някои от големите Български хостинг компании и домейн регистратори.
Reason for edit: нови статистики


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Oct 23 2015, 08:51 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Актуални параметри на пакетите за SEO услуги на 3D Web Design:

ПЪЛЕН ПАКЕТ ВАРИАНТ 1 (подходящ за оптимизация по 1 до 3 трудни ключови думи плюс до 10 второстепенни ключови израза):
1. Проучване за ключови думи: безплатно.
2. 26 dofollow линка от 26 различни микроблога - 60 лв за срок на публикациите от две години. 3 пакета от услугата (пуснати към заглавната ви страница и още две подстраници). 3 по 60 лева = 180 лв.
3. Линк билдинг в 35 Български социални мрежи (с брандиране и цитиране) - 45 лв. 3 пакета от услугата - по един от тях пуснат към три различни страници. 135 лева
4. Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни сайта. Един пакет от услугата, пуснат към заглавната ви страница. Цена за срок на публикациите от 2 години: 350 лв.

Обща цена: 180+135+350= 665 лв. Такава кампания ще ви донесе над 450 линка към сайта от около 230-250 различни домейна, при това само от тематични публикации, написани специално за вас. Услугите може да се поръчват и заплащат на части. Но минималната стойност на еднократна поръчка трябва да е минимум 100 лв. Услугите може да се поръчват и заплащат на части. Но минималната стойност на еднократна поръчка трябва да е минимум 100 лв.

ПЪЛЕН ПАКЕТ ВАРИАНТ 2 (подходящ за оптимизация по 2 до 6 трудни ключови думи плюс до 10 второстепенни ключови израза):
1. Проучване за ключови думи: безплатно.
2. 26 dofollow линка от 26 различни микроблога - 60 лв за срок на публикациите от две години. 3 пакета от услугата (пуснати към заглавната ви страница и още две подстраници). 3 по 60 лева = 180 лв.
3. Линк билдинг в 35 Български социални мрежи (с брандиране и цитиране) - 45 лв. 3 пакета от услугата - по един от тях пуснат към три различни страници. 135 лева
4. Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни сайта - ДВА пакета от услугата, пуснати единия към заглавната ви страница, втория към друга важна вътрешна страница от сайта. Цена за срок на публикациите от 2 години: 2 Х 350 = 700 лв.

Обща цена: 180+135+700 = 1115 лв.


ПЪЛЕН ПАКЕТ ВАРИАНТ 3 (подходящ за оптимизация по 2 трудни ключови думи):
1. Проучване за ключови думи: безплатно.
2. Линк билдинг в 35 Български социални мрежи (с брандиране и цитиране) - 45 лв. 3 пакета от услугата - по един от тях пуснат към три различни страници. 135 лева
3. Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни сайта - ДВА пакета от услугата, пуснати единия към заглавната ви страница, втория към друга важна вътрешна страница от сайта. Цена за срок на публикациите от 2 години: 2 Х 350 = 700 лв.

Обща цена: 135+700 = 835 лв.


Ако искате оптимизация само на заглавната страница - Съкратен пакет:
1. 26 dofollow линка от 26 микроблога - 60 лв за срок на публикациите от две години: 1 пакет, 60 лв.
2. Линк билдинг в 35 Български социални мрежи. 1 пакет от услугата: 45 лева (с брандиране и цитиране)
3. Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни сайта. Един пакет от услугата, пуснат към заглавната ви страница. Цена за срок на публикациите 2 години: 350 лв.
4. Регистрация в 30 директории (8 от тях платени): цена 80 лева.
Цена общо: 60+45+350+80 = 535 лв.

Бюджетен пакет:
1. 26 dofollow линка от 26 микроблога - 60 лв за срок на публикациите от две години: 1 пакет, 60 лв.
2. Линк билдинг в Български социални мрежи. 1 пакет от услугата: 45 лева. (с брандиране и цитиране)
3. Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни сайта. Един пакет от услугата, пуснат към заглавната ви страница. Цена за срок на публикациите 2 години: 350 лв.
Цена общо: 60+45+350 = 455 лв.

Опционално към пакетите (силно препоръчителна услуга): Харесване на статиите (социални сигнали) - цена 60 лв за 40 статии. Всяка статия се харесва от 2 различни Фейсбук акаунта и 2 различни Google+ акаунта.

This post has been edited by Web Design Seo: Dec 4 2019, 04:28 PM
Reason for edit: последно ъпдейтнати на 04 Декември 2019


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th December 2019 - 07:22 PM
Clicky Web Analytics