Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Joomla Scraper support
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Can Not Make It Work, Can not make it work
builders
post Jun 19 2012, 02:16 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



Hi i have joomla scraper and i try to import articles from an other RSS site into K2. But i have a problem understanding Starting and Ending string. I have problem with cron job too and i would like someone to help set up a full working example in order to see how it works.

Also i managed so far to get the titles and read more and the link to the other site not the article.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 19 2012, 03:56 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



You must know at least html to do this - How To Configure Scraper guide


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 19 2012, 04:14 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 19 2012, 04:56 PM) *
You must know at least html to do this - How To Configure Scraper guide


I have done that already but i get the article like this:

CODE
<hr id="system-readmore" /><p><strong>more:</strong> <a class="rssreadon" rel="nofollow" title="Pogue’s Posts Blog The Surface Celebrate the Competition Question the Premise" href="http://feeds.nytimes.com/click.phdo?i=e7e952bebf7fae604fe945630c2857f2" >Pogue’s Posts Blog The Surface Celebrate the Competition Question the Premise</a></p>


only the readmore and the title as link. What else shall i configure in order to get full article and its image ?

Also the K2 option shows the categories from joomla and not from K2

Thanks

This post has been edited by builders: Jun 19 2012, 04:16 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 19 2012, 04:24 PM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Post here rss feed, will help you with right configuration tomorrow morning.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 19 2012, 04:27 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



Цитат(Web Design Seo @ Jun 19 2012, 05:24 PM) *
Post here rss feed, will help you with right configuration tomorrow morning.


I have used the one at the example you send me

Код
http://feeds.nytimes.com/nyt/rss/HomePage


I will send and an other one via pm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 19 2012, 04:40 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 19 2012, 05:24 PM) *
Post here rss feed, will help you with right configuration tomorrow morning.


I would like for start to make work the RSS you have in your example .

I have send via pm and an other RSS link too
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 08:49 AM
Post #7


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Starting string:
Код
<nyt_correction_top>


End string:
Код
<nyt_author_id>




Permalink - search for:
Код
http://feeds.nytimes.com/

Permalink - replace with:
Код
http://www.nytimes.com/


Note that scraper will not work in case of well secured rss feeds like this! See that domain is different and link is different every time. There is no rule to say aggregator "replace this.... with this..."


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 09:05 AM
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



I have added the above as you send them but still the result is the above. There must be something else wrong

Starting string:
CODE
<nyt_correction_top>

End string:
CODE
<nyt_author_id>

Permalink - search for:
CODE
http://feeds.nytimes.com/

Permalink - replace with:
CODE
http://www.nytimes.com/



Result
<hr id="system-readmore" />
<p><strong>Περισσότερα:</strong> <a class="rssreadon" rel="nofollow" title="Mubarak Is on Life Support Egypt Security Officials Say" href="http://feeds.nytimes.com/click.phdo?i=d6c83487a5dedced0662fa501f6db074">Mubarak Is on Life Support Egypt Security Officials Say</a></p>

This post has been edited by builders: Jun 20 2012, 09:06 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 09:51 AM
Post #9


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Please, read carefull my post - last part.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 10:08 AM
Post #10


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 20 2012, 10:51 AM) *
Please, read carefull my post - last part.


Note that scraper will not work in case of well secured rss feeds like this! See that domain is different and link is different every time. There is no rule to say aggregator "replace this.... with this..."



I am asking HOW at Demo site of yours that i was checking yesterday you were getting the full article and i get only the Title ??? I had copied the settings too.

CAN you please help me set up a WORKING example that will get the full article ?
I can send you via pm access to site in order to see it yourself and fix the error.

Also the K2 categories are showing categories from joomla and not K2.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 10:47 AM
Post #11


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Цитат
I am asking HOW at Demo site of yours that i was checking yesterday you were getting the full article and i get only the Title ??? I had copied the settings too.


I dont know why in your site not work, check requirements of extension.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 11:16 AM
Post #12


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 20 2012, 10:47 AM) *
I dont know why in your site not work, check requirements of extension.


Can you send me a link with requirements ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 11:36 AM
Post #13


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Just open product page - Joomla Scraper

Цитат
Requirements for Joomla Scraper:
You need latest Joomla 1.5.x or Joomla 1.6.x and PHP 5.2.xx or higher. Cron functionality is required for automatic work. Access to php settings of host ( php.ini ) is required in some cases. Recommended: memory_limit: 64 MB.


Or from email that i send you with extension - Recommended requirements of php for Scraper version are:
Цитат
- access to php.ini settings
- max_execution_time = 120 (minimum 60 seconds will be needed to use scraper functions, i recommend you 120 to 300)
- memory_limit = 64M (64MB is minimum, i recommend you 128 mb or more)


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 12:06 PM
Post #14


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 20 2012, 11:36 AM) *
Just open product page - Joomla Scraper



Or from email that i send you with extension - Recommended requirements of php for Scraper version are:


Access to php.ini YES - Joomla version 2.5.4
memory_limit = 128M
max_execution_time = 300


All checked but still the same ... Can you take a look ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 01:01 PM
Post #15


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Send me PM with login data for joomla admin.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 01:28 PM
Post #16


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 20 2012, 02:01 PM) *
Send me PM with login data for joomla admin.



I have send it
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 02:31 PM
Post #17


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



I saw you inside but i have not noticed any changes.

Have you found anything ?

Thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 20 2012, 02:41 PM
Post #18


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



No. If you want to find the problem in your site, send me data for ftp access. Ftp is needed to debug.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
builders
post Jun 20 2012, 03:28 PM
Post #19


Newbie
*

Group: Members
Posts: 14
Joined: 19-June 12
Member No.: 1,237



QUOTE (Web Design Seo @ Jun 20 2012, 03:41 PM) *
No. If you want to find the problem in your site, send me data for ftp access. Ftp is needed to debug.



I have send FTP access ...waiting for news
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivan Stamenov
post Jun 21 2012, 08:46 AM
Post #20


Advanced User
****

Group: Advanced Member
Posts: 218
Joined: 15-April 11
Member No.: 761



Цитат(builders @ Jun 20 2012, 04:28 PM) *
I have send FTP access ...waiting for news


The problem is in the wrong scraper settings. This feed won't work with these setting on our test site as well.

The correct ones are as follows:

1. Starting string: <h1
2. Ending string: </NYT_TEXT>
3. Leave the "Permalink - search for" and the "Permalink - replace with" fields empty.

Please note that the NYT use their own tags to mark content on their pages, i.e. </NYT_TEXT>. These tags are not recognised by your Joomla editor, who wrongly transfers the < and > chars from these tags into &lt; and &gt;, thus making these tags visible in the article (the browsers ignore them by default). So be careful if you edit an article with the Joomla editor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Cannot Redeclare Mb_ord
3 cardin 1,097 22nd July 2019 - 10:45 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Notepad++ New Line Replace
How to find and replace new line in Notepad++
0 Web Design Seo 3,398 8th December 2016 - 01:45 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Not Scrapping Anymore ?
problem with vimeo rss feed
0 _david 3,872 16th February 2015 - 10:14 AM
Last post by: _david
No New Posts Can Post By Email Strip Email Signatures?
Strip email signatures
0 jayw 2,162 17th May 2014 - 11:39 AM
Last post by: jayw
No New Posts Can You Integrate Sports Predictions With Our Local Payment System?
1 Ronnie 1,942 28th April 2014 - 08:11 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Works On Demo Site But Not On My Site
12 imilanfc 4,512 26th November 2013 - 10:08 AM
Last post by: pavelKukov
No New Posts Can't Email More Than One
0 Lynne 1,648 16th November 2013 - 04:18 PM
Last post by: Lynne
No New Posts Work With Cache
1 FireFly3000 2,419 8th January 2013 - 07:23 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Not On Front Page
5 IamJim 6,116 7th March 2012 - 04:55 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Not Send! It Is Not Possible To E-mail Address To Send!
[solved]
10 rogy 6,191 30th December 2011 - 02:44 PM
Last post by: Web Design Seo


 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th November 2019 - 04:15 PM
Clicky Web Analytics