Welcome Guest ( Log In | Register )

> Фитнес Съвети

Съвети за фитнес, хранителни добавки и хранене от фитнес ентусиаст с над десет години опит, тренирал с няколко Български състезатели по културизъм. Ръководства и ревюта на фитнес програми и упражнения, протеини и други добавки за да можете да постигнете целите си.

 
Reply to this topicStart new topic
> Бързо отслабване: Фитнес диета, Бързо отслабване с Fitnes dieta
Web Design Seo
post Aug 6 2018, 08:10 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Отслабни бързо без усилия, докато си живееш живота! Вече е възможно с "Фитнес диета" - диетата първоизточник на всички 16-8 диети, създадена още през 2012 година. Това е все още най-пълният материал по темата, диета от над 150 страници!

Как да се избавите от килограмите веднъж завинаги, без да се налага да се напрягате с непосилни тренировки или рязко спиране на определени храни? С помощта на оптимизираната фитнес диета за бързо отслабване, която предлага много по-приятен и лесен начин за това. Въпреки упорито втълпяваните досегашни вярвания и твърдения за начините на хранене, свързани със спиране на всички въглехидрати или рязко преминаване към еднотипна храна, се налага да ги забравите и да приемете друг модел.На първо място - защото досегашните твърдения са неефективни и дори да сработят за определено време, то след това ефектът е обратен и на второ - защото подлагат организма на стрес, вследствие на който освен натрупване на повече килограми отпреди, това може да доведе и до сериозни последствия за здравето. Защо да увреждате стомаха си и нормалното функциониране на организма, като можете да се погрижите за него, зареждайки го с всичко необходимо и то по най-лекия начин?

В какво се състои подобрената фитнес диета за отслабване:

Основните принципи са увеличаване на времето между отделните хранения. Това практически се равнява на до 16 часа на ден без храна и около 8 часа, през които се храните. Не е нито трудно за изпълнение, нито е свързано с ограничения и рискове за здравето ви. Когато храносмилателната система не се товари постоянно с храна, както често сме чували, че трябва, а се оставя свободно пространство за обработка на хранителните съставки, организма ни има необходимите ресурси за пълноценното й обработване. По този начин системите в организма се подобряват и съответно той се освобождава от излишното количество мазнини и отпадъчни вещества.За колко време се отслабва с помощта на "Фитнес диета"?

Според целите, които сте си поставили, можете да ускорите процеса, като за целта са дадени различни вариации на диетата. Ако един желае само да отслабне, за да се почувства по-добре, друг има желание за оформяне на мускулатурата по определен начин и всичко това изисква определен режим. Общото за всички е, че с помощта на периодичното гладуване, всеки може да подобри здравето си и да постигне желаното отслабване. Усвоявайки принципите на храненето и начина, по който работи метаболизмът, можете да балансирате по най-добрия за вас начин, независимо дали се занимавате със спорт или не включвате почти никакви активности в ежедневието си.

За повече подробности, хранителни планове и подробни съвети по темата, вижте във FitnesDieta.com.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 11th December 2019 - 02:52 PM
Clicky Web Analytics