Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Article Spinner в Wordpress Aggregator Ultimate, анкета за новата версия
Article spinner във Wordpress aggregator
Total Votes: 3
Guests cannot vote 
Web Design Seo
post Dec 3 2010, 10:36 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Завършена е разработката на нова версия с нови модификации на агрегатора като вече ще има опция за автоматично създаване на в пъти по-качествени текстове на изхода. Тя вече работи по алгоритъм за машинна обработка на текстовете с доказана ефективност.

До момента имаше автоматично създаване, но текста на финала не бе много качествен. До момента се създаваше уникалното съдържание по два начина:
- като се превежда през гоогле транслейт
- или като се замества със синоними плюс добавяне на текст и / или html код преди и след всеки пост.

Проблемите:

1. Google Translate не превежда добре все още и текстовете стават с ниско качество, а също така има доста ограничения за броя на rss емисии превеждани на час - ако пуснеш повечко Google те банва от Translate за 3 до 7 дена по айпи адрес.

2. Заместването със синоними работеше и сега работи префектно, но трябва да се потрудите доста да си направите списък с поне няколко синонима за всяка rss емисия. Тоест това не ставаше автоматично и не се харесва на по-мързеливите ни клиенти - сео оптимизатори.

Какви са новостите в новата версия:

Има опция която активираш с отметка и когато опцията е активна разбърква текста автоматично като текста се запазва перфектно четим (на английски article spinning, article spinner, спинване)

Как работи това:
Текста се разбива на пасажи до препинателни знаци и пасажите се разбъркват. Първоначално ще работи само с двата препинателни знака точка и запетая. За всеки от тези препинателни знаци ще има отделна опция с отметка. Ще може да се активира разбъркване на пасажи от текста до точка, до запетая или и двете - комбинирано.

Примери:
Ако имаме текст в една новина от rss емисията от рода на:

Цитат
Фирма х продава продукт у, ниски цени за изработка на продукта в софия, бърза доставка на продуктите безплатно. Ние сме производител на продукта, който върши нещо си по най-добрия начин, защото използва най-модерна технология и имаме опит в производството, защото сме най-стария производител на пазара в България.


В случай че е активирано разбъркване на текста по пасажи до запетая на изхода ще се получи текст:

Цитат
ниски цени за изработка на продукта в софия, Фирма х продава продукт у, бърза доставка на продуктите безплатно. защото използва най-модерна технология и имаме опит в производството, който върши нещо си по най-добрия начин, защото сме най-стария производител на пазара в България, Ние сме производител на продукта.


В случай че е активирано разбъркване на текста по пасажи до точка в сателитния блог ще се постне текст:

Цитат
Ние сме производител на продукта, който върши нещо си по най-добрия начин, защото използва най-модерна технология и имаме опит в производството, защото сме най-стария производител на пазара в България. Фирма х продава продукт у, ниски цени за изработка на продукта в софия, бърза доставка на продуктите безплатно.


В случай че е активирано разбъркване на текста по пасажи до точка и запетая (и двете) в сателитния сайт ще се постне текст:

Цитат
защото използва най-модерна технология и имаме опит в производството, който върши нещо си по най-добрия начин, защото сме най-стария производител на пазара в България, Ние сме производител на продукта. ниски цени за изработка на продукта в софия, Фирма х продава продукт у, бърза доставка на продуктите безплатно.Получава се уникалност на текста от рода на между 30 и 70-80% което в много случаи е достатъчно, а качеството на текста ще e високо и няма да отблъсква потребителя, което се случва повечето пъти когато се превежда rss фийд през Google Translate.

Ако включите и елементарно заместване със синоними за 2-3 от най-важните ви ключови думи уникалността ще е поне 50 до 80%, а качеството ще остане непроменено и високо. (заместването със синоними вече гприсъства в инструмента)


Цени за ъпдейта:
Тъй като се оказа че разработката ще отнеме доста време (над два дни заедно с тестовете и изпипването на функцията за да се получава възможно най-качествен текст) се очертава тази функция да бъде като отделна версия на компонента с отделна цена.


Новата версия се продава отделно от предишната и цената й е с около 20% по-висока, тоест крайната цена на тази версия ще бъде около 120 лева - $85.

Ако вече сте закупили инструмента ще бъде възможен ъпдейт, като цената за ъпдейта ще бъде около $15 usd - около 20 лева.


Въпросите ми към вас, нашите клиенти са:
1. Има ли сред вас хора които тази опция би ги стимулирала да закупят инструмента
2. Ще доведе ли според вас вкарването на тази опция в инструмента до по-високо качество на текстовете.
3. Желаете ли пренасяне на тази функция в другите видове агрегатори - WP Aggregator platinum - за wordpress и Joomla Aggregator Platinum?


Цитат
Вашия отговор е важен за нас за да постигнем по-високо качество на инструмента и възможно най-ниска цена!--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 6 2010, 08:06 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Демо сайта е отново онлайн.

Вече може да тествате абсолютно безплатно новата версия ultimate на WP Aggregator с article spinner (която описахме подробно в тази тема).

Тук е линка към админ панела:
http://wordpressaggregator.site-design.org/administrator/

Username: demo
Password: demo123

Можете да видите функциите на инструмента и да го тествате от: Components -> Wordpress aggregator

Новите функции са в ТАБ Content SEO. Активирайте тези две опции:
Shuffle sentences positions: Yes (shuffles from point to point)
Shuffle sentences: Yes (shuffles from comma to comma)

Задайте агрегатора да изпраща на вашия емайл резултата за да може да го прегледате.

Накрая ви препоръчвам да отворите пред вас rss емисията и в съседния прозорец резултата и да сравните с инструмента Unique Check на Article spinner дали текста който сте получили е уникален, а дали е четим ще прецените сами smile.gif


Имайте предвид че базата данни на сайта се занулява и връща в изходно положение на всеки половин час, тоест каквото и да тествате и правите в сайта най-много до 30 минути ще бъде изтрито!


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 8 2010, 02:28 PM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Новата версия с артикъл спинер е вече готова.

Версията на този WP агрегатор се продава отделно и се нарича WP Aggregator Ultimate.

Самия артикъл спинър се активира от тези две опции в админ панела:Продажбите вече са стартирани, цената за един лиценз е $88. Цена за ъпдейт от предишната версия - $20.

Други полезни линкове:
Онлайн покупка и Описание на функциите: Wordpress Aggregator Ultimate

Тестове за уникализиране на текстове от seo инструмента стъпка по стъпка


P.S. Въпросите за aggregator-a за joomla са преместени тук


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
d1va
post Apr 15 2011, 11:18 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 5-June 10
Member No.: 142Добре де от Г. твърдят, че алгоритъма им разпознава такива текстове (разбъркани), какво ще кажеш по тоя въпрос ?
Имам и още едно питане - какъв е процента според теб да получиш наказание,
ако пълниш една страница с 15 резултата без да ги пипаш, но от rss на различни сайтове, тематични за конкретната страница ?
Имам пред вид какъв е шанса да те прихванат за дублиран контент, и дали е по добрият вариант според теб от разбъркания текст.
Ако се ползват различни rss емисии в комбинация с разбъркан текст, може би шанса да те прихванат намалява, но пък от друга страна, ако се ползва метода с разбъркване - намалява шансовете според мен да изкараш пари от тази страница, а нали това е крайната цел все пак.

Аз ползвам мои скриптове за точене на информация, иначе бих купил агрегатора, тъй като е универсален за всички rss, а не ми се занимава да пиша тепърва нещо такова, а пък и лесно мога да го пригодя за моята платформа, тъй като "post by email", си го имам написан доста отдавна.
Парите са повече от прилични(поне за мен) и не си заслужава времето за писане на код smile.gif.


Задавам тези въпроси тъй като имам опит в сайтовте с дублиран контент, но в крайна сметка Г. ги прихваща, нямам представа дали е за дублиран контент или спам. Съдържанието на страниците, което се генерира според мен е много добро, качествено е интересно е и се харесва, тъй като платформата, която ползвам е много добре написана и то не само за ботовете, а и за потребителите. Чудя се къде може да е проблема - може би в много агресивното сео което прилагам.
Някакви идеи за проблема - за година съм пуснал над 20 сайта, от които оцеляха 2-3, иначе не се оплаквам от парите които са изкарали през жалкия си живот smile.gif


This post has been edited by d1va: Apr 16 2011, 12:05 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 16 2011, 05:23 AM
Post #5


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1d1va, Google и сега няма никакъв шанс да те хване ако използваш комбинация от 2 или повече метода. В сегашния WP Aggregator имаш следните възможности:

- да преведеш rss фийда през google translate
- да го разбъркаш автоматично
- да заместиш някои думи със сининимите им, като може и всеки път да се замества със случаен синоним
- да вкараш случаен текст преди и след всяка публикация. Ти въвеждаш в администрацията 40 текста които да се публикуват преди новината и 40 текста които да се публикуват след новината. Това са 1600 комбинации. Ако си си направил труда да попълниш полетата, всеки път ще влиза случайна комбинация от тия 1600 wink.gif
- можеш да комбинираш няколко новини от rss емисията в една. Ако тази rss емисия е от няколко източника то ти комбинираш няколко новини от най-различни сайтове. Това може да го направиш с rss емисиите от google blog search или с комбинирана rss емисия от yahoo pipes.

До дни ще бъде пусната новата версия на агрегатора работеща с големи бази данни със синоними, още я тестваме. Засега резултатите са отлични и то с напълно неошлайфани синонимни бази данни.

Ако човек си направи труда да си направи специализирана база данни за неговата тематика просто празно няма да има. Стъпките за всеки закупил го ще са много прости:

1. Купуваш инструмента и го инсталираш и настройваш.
2. Трябва да имаш мрежа от съответния брой сателити. За леките ниши ще са достатъчни 2-4 сателита, за най-тежките ниши в България в момента не трябват повече от 10-12 сателита.
3. Ако имаш поне един качествен сайт в тая ниша ще е перфектния вариант защото ще имаш още по-голяма успеваемост - ще можеш да агрегираш и уникализираш пълна rss емисия.

Най-красивото в цялата история е че Никакви репортвания на конкурентите ти до Google няма да им помогнат - всичко е по правилата на търсачката. Това съдържание няма да има как да го различиш от написаното на ръка, то ще прилича в най-лошия случай на съдържание написано от някой неграмотен - ще има единствено объркани времена и граматика.

Ако не направиш глупостта да заявиш публично че този сайт ползва такова съдържание няма да има как да те разкрият. Единствения начин да те хванат е по обемите в които го правиш, но ние не сме глупави и няма да прекаляваме с количествата, нали smile.gif


Цитат
Парите са повече от прилични(поне за мен) и не си заслужава времето за писане на код

При положение че можеш да захраниш над 120 блога на споделен хостинг и поне 200-300 ако си на впс, цената е дори ниска.


Цитат
Чудя се къде може да е проблема - може би в много агресивното сео което прилагам.
Някакви идеи за проблема - за година съм пуснал над 20 сайта, от които оцеляха 2-3, иначе не се оплаквам от парите които са изкарали през жалкия си живот


Не мога да кажа къде е проблема ти. Имаме три демо сайта в момента с такива агрегатори - един е joomla сайт и два блога са wordpress. Всеки от тия сайтове се котира в Google и определено не е изгорял, имат по хиляди индексирани страници в Google и дори на последния ъпдейт единия сайт хвана в Google Pagerank 2, а другия пейджранк 3 smile.gif

А иначе за парите си прав. Дори резулатите от сайта който пълниш със съдържание в някакъв момент да ги премахнат от резултатите на гоогле ти ще си избиеш парите в десетки пъти докато това се случи.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
d1va
post Apr 16 2011, 01:12 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 5-June 10
Member No.: 142Би ли ми препоръчал най доброто ти приложение, като ми постнеш линк за инфо и линк за покупка.
Гледах преди няколко дни някъде приложенията и би ли ми казал защо има голяма разлика в цените
на приложенията, не мога да се сетя точно, но ми се върти нещо между 19$, 80$, 120 $

btv
QUOTE
Единствения начин да те хванат е по обемите в които го правиш, но ние не сме глупави и няма да прекаляваме с количествата, нали

Би ли ми казал също така колко страници е нормално да се индексират в нов домейн на месец, за да изглежда естествено пред Г.,
мисля че там ми е грешката, тъй като май се уливам, за 3-4 месеца вкарвам в индекса 1 500 000 - 2 000 000 страници.
Предстои ми пускането на нови сайтове в още държави и не искам да допускам предишни грешки smile.gif

This post has been edited by d1va: Apr 16 2011, 02:42 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 16 2011, 04:24 PM
Post #7


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Цитат(d1va @ Apr 16 2011, 04:12 PM) *
Би ли ми препоръчал най доброто ти приложение, като ми постнеш линк за инфо и линк за покупка.
Гледах преди няколко дни някъде приложенията и би ли ми казал защо има голяма разлика в цените
на приложенията, не мога да се сетя точно, но ми се върти нещо между 19$, 80$, 120 $


Тук са линковете към всички версии: Сравнение на всички версии агрегатори

Повечето са функционалности за джумла. Wordpress Aggregator Platinum е единствената версия за уърдпрес, а Joomla Aggregator Platinum е най-добрия агрегатор който поства в джумла.

Но има основни различия между тях - цената им е близка, а Wordpress Aggregator Platinum и Joomla Aggregator Platinum постват само в по ЕДИН САЙТ докато Wordpress Aggregator Pro и Wordpress Aggregator Ultimate са инструменти за професионална оптимизация - Една бройка от тях може да пълни със съдържание 100-150 блога ако си на споделен хостинг и до 300-350 сайта ако си на впс.

Линка за покупка е това: http://3dwebdesign.org/wp-aggregator-ultimate - това е версията която работи с бази данни от файл.

За цената: за българите цената винаги е била 20% off.


Другите въпроси ги изнасям в отделни теми тук: За агрегаторите и Seo-тата и тук Линкването от автоматични сайтове и от агрегатори.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Aggregator Showing Webdesign Link
2 smok3r 19,459 14th August 2014 - 08:23 PM
Last post by: smok3r
No new Pinned: Aggregator For Wordpress+scraper+article Spinner
Wordpress Aggregator Platinum new version
7 Web Design Seo 25,847 21st May 2014 - 05:43 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Topic has attachmentsWordpress Aggregator Platinum за Wordpress
най-добрия агрегатор за Wordpress създаван някога
13 Web Design Seo 17,777 21st April 2014 - 09:36 PM
Last post by: Stoyan Miladinov
No new Pinned: Topic has attachmentsWordpress Aggregator Platinum For Wordpress
autoblogging Wordpress plugin
10 Web Design Seo 30,015 2nd December 2013 - 10:10 AM
Last post by: pavelKukov
No New Posts Wordpress Aggregator Platinium - Wp 3.6.1
1 _Tito 18,267 10th October 2013 - 01:56 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Aggregator Cron Do Not Import Feed
9 Juan Vicente Pascual 13,301 8th May 2013 - 06:52 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Aggregator Issues
14 cspub 11,323 23rd April 2013 - 12:21 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Aggregator Platinum Trial Version Blank Screen
2 galeran 8,074 19th April 2013 - 12:51 AM
Last post by: galeran
No New Posts Article Not Creating Alias
1 boerenooi 2,784 21st February 2013 - 07:39 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Aggregator Scaper Not Allowing New Feeds
1 ryanoutboard 4,844 12th December 2012 - 07:10 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2019 - 04:09 AM
Clicky Web Analytics