Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Агрегатор за Wordpress+article Spinner+scraper, нова версия на Wordpress Aggregator Platinum
Web Design Seo
post Mar 8 2012, 01:58 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,161
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Вече имаме нова версия на плъгина Wordpress Aggregator Platinum с няколко нови функции.

Цитат
Най-добрия Агрегатор за Wordpress става още по-добър. Последната версия е публикувана на 10 Февруари 2012 година.


Последните подобрения във Wordpress Aggregator които ще ви позволят да надхитрите Google:

1. Scraper - grabber функции. Агрегатора може да импортира във Wordpress цялото съдържание на новината, без значение дали в rss фийда има съкратена версия. Агрегатора отива на линка който е в rss емисията и може да открадне пълното съдържание на новината.

Вие задавате стартов таг и краен таг в HTML кода - ще бъде импортирано само съдържанието между двата тага които сте задали, тоест ще бъде откраднато само това съдържание което вие искате.

2. Article Spinner - Агрегатора може да разбърква съдържанието на случаен принцип за да не го разпознае google като дублирано съдържание. Ако маркирате разбъркване само на изреченията, текста ви ще остане четим, а уникалността му ще се повиши.

3. Поддръжка на спин формат в content seo функциите.Тази версия не е на по-висока цена, струва стандартните 19 usd за покупка на плъгина, но е с лиценз за ползване на само един домейн! (плъгина ще работи само на лицензирания домейн).

След покупката можете да свалите неограничената от лиценз версия веднага от сайта и да я ползвате на неограничен брой блогове и по желание да ми пишете да ви изпратя и пълната версия.

Ако желаете да получите пълната версия, купете една бройка и ми пратете email от email-а от поръчката ви като напишете в писмото домейна за лиценза и аз ще ви изпратя ъпдейта.

Снимки от новите функции:

Grabber функциите:


Article Spinner-а:

--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2019 - 05:13 PM
Clicky Web Analytics