Безплатен инструмент за Проверка на баннати от AdSense домейни

От тази форма може да проверите дали даден домейн е баннат от Google AdSense за да разберете дали домейна е нарушавал някога правилата на Google AdSense или не.

Проверката е много полезна когато купувате стар домейн - за да разберете дали ще можете да разположите AdSense реклами на домейна или не. АдСенс проверката работи по следния начин: Въведете домейните в полето отляво. Отдясно ще ви се изведе списък с линкове - по един за всеки домейн. За да проверите дали AdSense работи за съответния домейн, отворете всеки линк. Ако видите на линка реклами от Google AdSense, то домейна не е баннат и може да се ползва за разполагане на AdSense реклами.

Въведете домейн или списък с много домейни:
Въвеждайте домейните по един на ред.
Поддържат се и домейни на кирилица!
Резултат за домейна (домейните):

    След отваряне на линка ако не ви се изведе резултат НЕ кликайте на Refresh, кликнете в адрес бара на браузера и натиснете Enter - Google има защита и понякога резултат не се извежда от първия път.
    Tweet

    Кода за проверка дали домейна ви е баннат от AdSense е разработен от 3D Уеб Дизайн по идея на Peter Nikolow и няколкото други подобни инструмента в интернет. Различното в нашия безплатен инструмент е че поддържа списъци с много домейни.