Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 3d Уеб дизайн, най-популярния сайт на Българска уеб дизайн фирма, световна популяризация и посещаемост според alexa
Web Design Seo
post Nov 27 2010, 09:56 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 13D Уеб дизайн е най-популярния Български сайт на Българска уеб дизайн фирма в световен мащаб. По посещаемост сайта ни отдавна е надминал сайтовете на колегите и гони посещаемостта на големите уеб администраторски форуми в България - joomla-bg, webmaster bg и predpriemach.

Посещаемост и популярност според Alexa

Благодарение на бързото популяризиране на сайта в света и най-вече сред англоезичните потребители според Alexa сайта ни отдавна е влязъл в топ 100.000, а вчера влезе в топ 90000.

Днес Alexa Rank за 3dwebdesign.org показва 88543.

Цитат
Site Information for 3dwebdesign.org: Alexa Traffic Rank: 88,543 Traffic Rank in BG: 434 Sites Linking In: 154
Какво означават тези данни:
Traffic Rank: 88,543 - означава че сайта ни е на 88543 място в света по популярност и посещаемост.
Traffic Rank in BG: 434 - означава че сайта ни е на 434 място по популярност в България сред чужденците.
Sites Linking In: 154 - означава че 154 уважавани световни сайта линкват 3D Уеб дизайн

Естествено данните са само приблизителни и отразяват главно англоезични данни за линкове и популярност.

Данни от Google:

site:3dwebdesign.org - 14700 индексирани резултата
Google PageRank на 3dwebdesign.org е 4, но на следвашия пейджранк ъпдейт очакваме 5 или 6.
Класирането на сайта в топ 5 и топ 10 за 95% от ключовите му думи води до чудесна откриваемост и непрекъснат поток от потребители.

Това естествено се дължи на над 3-те милиона линка пуснати към сайта на фирмата от около 300 топ-левъл домейна и правилната линк билдинг стратегия.


Посещаемост и популярност според Tyxo.bgПосещаемостта на сайта според Tyxo се движи в границите на 650-750 уникални дневно.


Заключение:

Увеличението на популярността на сайта се дължи на факта че преди около две години станахме разработчици и продаваме функционалности за cms в цял свят.

Сайта е много популярен сред чуждестранните уебмастери и администратори които купуват от нас функционалности за уеб сайтове и cms системи, а също така и сред чуждестранни уеб дизайн фирми и seo агенции които използват нашите seo инструменти.

По мои данни над 100 чужди уебдизайн компании използват платени наши функционалности, за броя на безплатните мога само да гадая. Размера на доунлоад лога на безплатните плъгини и добавки отдавна надхвърли и най-смелите ми очаквания и се отказах да го следя още преди половин година.

Също така над 30 чуждестранни seo фирми използват наши инструменти за онпейдж сео оптимизация и агрегатори за линк билдинг и изграждане на сателитни мрежи. Това е броя само на тези за които съм разбрал и съм сигурен че имат такава дейност от сайтовете им, за колко не съм разбрал също мога само да гадая.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Plamen1986
post Apr 13 2011, 04:42 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13-April 11
Member No.: 759Хехе, сега още ли държиш такива позиции, не понапредна ли още вече, гледам че си постоянно в дофолоу блоговете и форумите tongue.gif

This post has been edited by Plamen1986: Apr 13 2011, 04:42 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 14 2011, 06:51 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Не, да си призная даже сайта ни е паднал надолу и като посещаемост и като класиране за няколко фрази, нямам никакво време да се занимавам с това откакто се роди сина ми smile.gif

Само търсенето seo и seo оптимизация съм ги вдигнал и то единствено от съображения за престиж - те реално не ми носят почти никакви приходи.

Класирането за тези две ключови фрази носят много пари и докарват много клиенти само ако предлагаш евтини сео услуги, а ние предлагаме качествени услуги с гаранция което на ниска цена просто няма как да стане (всъщност има, но не си струва).

Потока от клиенти за тези seo услуги съответно и сега е голям при нас, но на 90% от тях просто отказвам защото няма никакъв финансов смисъл, а отдавна съм преминал годините през които да си играйкам да класирам тоя или оня само за да си създам име или seo портфолио smile.gif

Всъщност тази тема дава повече информация. Цитирам откъс от нея:
Цитат
Дали ще имаме два-три клиента повече или по-малко за точно тези услуги за нас не е особено важно защото имаме предостатъчно работа за тях дотолкова че за последната една година съм си позволил да изпратя над 100 клиента при тая или оная конкурентни на нашата фирми които предлагат seo.Plamen1986, всъщност какво общо имаш с Валентин Атанасов, гледам че рекламираш негови сайтове?


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th December 2019 - 07:06 PM
Clicky Web Analytics