Welcome Guest ( Log In | Register )

> 

Новини и ръководства за Гоог-ле ъпдейтите и алгоритъма на търсачката, ръководство, гайдове и дискусии за Google и търсачките конкуренти на Гогле-то - Bing и Yahoo.

 
Reply to this topicStart new topic
> 30 Подобрения на качеството на търсене на Google, за декември 2011 и януари 2012
Web Design Seo
post Feb 1 2012, 04:34 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Списък с подобренията на качеството на търсенето на Google за декември 2011
(Тези промени са влезли в алгоритъма на търсачката на 5 Януари 2012)

Image Search сигнали за качество на целевата страница. Стартирането кодово име "прост". Това е подобрение, което анализира различни сигнали за кацане страница за Image Search. Искаме да се уверете, че не са само ние ви показваме най-подходящите изображения, но ние също се свързва с най-високо качеството на източник страници.

По-релевантни допълнителни връзки към сайта. Кодово име "понятия", проект кодово име "Megasitelinks" Ние подобрихме нашия алгоритъм за бране на връзки към сайта . Резултатът е по-подходящи връзки към сайта, например, можем да показваме връзки към сайта, специфични за столичен район, който можете да контролирате с настройката на вашето местоположение.

Софтуерно откриване на 404 уеб сървъри обикновено връщат код на състоянието 404, когато някой поиска страница, която не съществува. Въпреки това, някои сайтове са конфигурирани да се върне и други кодове за състояние, въпреки че съдържанието на страницата може да обясни, че страницата не е намерен. Ние наричаме тези меки 404s (или "крипто" 404s) и те могат да бъдат проблем за търсачките, защото не сме сигурни, ако ние трябва да игнорират страници. Тази промяна е подобрение, как ние откриване меки 404s, особено в руски, немски и испански език. За всички уебмастъри там, най-добрата практика все още е винаги да използвате правилния код за отговор.

По-точно търсене по държава [кодово име "greencr" На други домейни от COM, потребителите имат възможност да видите само резултатите от специално тяхната страна. Това е нов алгоритъм, който използва няколко сигнали, по-добре да се определи, където уеб документи са от подобряване на точността на тази функция.

Повече rich snippets и по-бързо. Ние подобрихме нашия процес за откриване на rich snippets, които отговарят на условията за пазаруване, рецепта и ревю. В резултат на това вие трябва да започнете да виждате повече сайтове със rich snippets в резултатите от търсенето на гоогле.

По-добра инфраструктура за автоматично попълване. Това е промяна на инфраструктура за подобряване на работата на нашите Автодовършване алгоритъм дръжки правописни корекции за заявка представки (в началото част от търсенето).
По-добро откриване на спам в Image Search. [кодово име "листо"] Тази промяна се подобрява нашите откриване на спам в Image Search чрез разширяване на алгоритми, ние вече се използват за основните ни резултати от търсенето.

Google Instant подобрения за японците. Езици, които използват не-латински символи, много потребители използват специален IME (Input Метод Редактор), за да въведете запитвания. Тази промяна се работи с браузъри, които са ИПИ-наясно по-добре да се справят с японски заявки в Google Instant.

По-точни дати за ред съдържащ името на автора. [кодово име "foby"] Направихме няколко подобрения за това как ние определяме коя дата да се сдружават с документ. В резултат на това вие ще видите по-точни дати анотиране резултатите от търсенето.

Live резултати за NFL и колеж футбол. [Кодовото име на проекта "Live резултати"] сме добавили нови живи резултати за NFL.com и ESPN, NCAA Football резултати . Тези резултати дават най-новите резултати, графици и класиране за любимите си отбори по футбол.

Подобрен набор от данни за свързани запитвания. В момента се използват подобрен набор от данни на дългосрочни взаимоотношения, за да намерите свързани със здравни проблеми. Ние понякога включват резултати за заявки, които са свързани с първоначалното ви търсене, и това подобрение води до резултати от повече съответните заявки.

Свързани заявки подобрения. [кодово име "lyndsy"] Понякога ние донесе резултати за заявки, които са свързани с първоначалната заявка но имат по-малко думи. Ние направихме няколко промени в алгоритмите ни, за да ги направят по-консервативни и по-малко вероятно да се въведе резултати без думи за търсене.

По-добри резултати при търсене на lyrics - текстове за песни. [кодово име "baschi", кодовото име на проекта "Contra"] Тази промяна се подобрява нашия резултат за качеството на текстовете търсения.

+1 бутон на страницата с резултати от търсенето. Като част от продължаване на усилията ни да достави изключително прост опит на потребителите в различни продукти на Google, които сме направили фините ощипвам за това как на един бутон се появява на страницата с резултати. Сега на един бутон ще се появява само, когато мишката върху резултат или когато резултатът вече е +1 d.

По-добре корекция на правописа в виетнамски език. [Проект кодово име "Pho Viet"] стартира нова виетнамски модел правопис . Това ще помогне да се даде по-точни прогнози за правопис за виетнамски заявки.
Предстоящи събития в заведения. Ние сме подобрили панел наскоро освободен места за събитие места. За основни места, ние сега показват до три предстоящи събития на десен ъгъл на страницата. Опитайте за [ Staples Center Лос Анджелис ] или [ рай рок-клуб Бостън.

Подобрения в сигналите за размер на изображението. Кодово име "въпрос" Това е подобрение за това как ние използваме размера на изображенията, като класирането сигнал в Image Search . С тази промяна, ще са склонни да виждат изображения с по-големи в пълен размер версии.

Подобрени синоними на иврит. [ кодово име "SweatNovember", проект кодово име "Синоними"] Тази актуализация се прецизира как ние се справят иврит синоними в множество езици. Контекст много въпроси за превод, така че тази промяна не ни позволява да използва преведени синоними, които всъщност не са свързани с контекста заявката.
Безопасно търсене. [Стартирането кодово име "Hoengg", проект кодово име "на SafeSearch"] актуализиране на SafeSearch инструмент, за да осигурим по-добро филтриране за определени заявки, когато е разрешен строг режим на SafeSearch.

Криптирано търсене вече е възможно за нови регионални домейни. Google вече предлага криптирана търсене по подразбиране в google.com за подписан потребители, но това не е по подразбиране на нашите други регионални области (напр.: google.fr за Франция). Сега потребителите във Великобритания, Германия и Франция може да включите в криптирана търсене чрез навигиране директно към SSL версия на Google Търсене на съответните регионални области: https://www.google.co.uk , https://www.google.de и https://www.google.fr.

По-бързо мобилно сърфиране из мрежата. [ кодово име "стария опосум", кодовото име на проекта "Skip Пренасочване"] Много уеб сайтове пренасочат смартфон потребителите към друга страница, която е оптимизирана за смартфони браузъри. Тази промяна използва последната URL смартфон дестинация в нашите мобилни резултати от търсенето, така че може да байпасне всички пренасочвания и да зареди крайната страница по-бързо.

Тези тридесет промени на алгоритъма на на Google са влезли в сила през месец Януари 2012 година.
Оригиналната новина: http://insidesearch.blogspot.com/2012/01/3...ights-with.html


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Google Penguin 3 Results
Penguin 3.0 recap - many sites again on positions, evidence
0 Web Design Seo 16,272 14th November 2014 - 08:40 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Plus услуги
предлагани услуги за Google+ и цени
6 Web Design Seo 11,898 15th August 2014 - 09:47 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google's Penguin One And Penguin 2.0 Differences
the difference between Penguin 1 and Penguin 2.0
1 Web Design Seo 9,693 22nd July 2014 - 06:49 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Play Seo
SEO за Android приложения и чрез приложения за Андроид
1 Web Design Seo 7,773 16th April 2014 - 08:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Disavow Links инструмент
инструмент за отказване от "лоши линкове"
2 Web Design Seo 11,055 10th March 2014 - 01:28 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Penguin 2.0 идва
Ъпдейта на Google Пингвин 2 започна вчера
4 Web Design Seo 10,203 1st July 2013 - 10:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Penguin примери
сайтове наказани от Google Penguin
0 Web Design Seo 8,088 10th April 2013 - 08:09 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google Translate Api е платена услуга от 1.12.2011
Google Translate е вече платен
1 Web Design Seo 12,149 9th May 2012 - 07:56 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Translate Api Is Paid Service From 12.2011
Google Translate not working
0 Web Design Seo 11,869 29th December 2011 - 08:25 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google, последния ъпдейт и паркираните домейни
Google и pagerank на паркирани домейни
0 Web Design Seo 6,957 22nd January 2011 - 11:39 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2019 - 08:08 PM
Clicky Web Analytics