Изработка на онлайн магазин, онлайн магазини с цена от 350 лв

(91 гласа, оценка 4.82 от 5)


изработка на онлайн магазини

Качествени онлайн магазини в София от 3D Уеб Дизайн с цена стартираща от 350 лв.

3D Web Design е фирма базирана в град София. Фирмата ни 3D Уеб дизайн предлага изработване на електронен магазин само с най-съвременните системи за онлайн търговия за 2015 година, с най-високото възможно качество което бюджета ви позволява. Ние не предлагаме остарели решения, а само най-модерните видове магазини, и то с възможности за развитие и ъпгрейд по всяко време, като интернет магазините са на модулен принцип и могат да се надграждат с всякакви екстри.

Ново! Онлайн магазините на 3D Web Design вече се предлагат с възможност за интеграция със складова програма. Към всеки вид магазин на 3D Web Design може да бъде поръчано приложение за синхронизация със складови програми - с възможности магазинът ви да бъде синхронизиран и интегриран със складова и счетоводна програма!

Някои предимства на онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн:

 • Системата ни за е-магазини е специално разработена за електронна търговия и онлайн бизнес. Тя е вариант на най-ползваната в света международна система за е-търговия. Усъвършенствана и развивана е от хиляди чуждестранни разработчици (един от които е и 3D Web Design) над осем години - от 2006 година до сега.
 • Без допълнителни разходи! Нямате никакви такси след като магазина ви е готов. Не сте ограничени до един разработчик и не сте обвързани с 3D Уеб дизайн или с друга фирма разработчик под Никаква форма.
 • Без ограничения! Можете да добавяте в магазина си колкото желаете продукти, категории и подкатегории.
 • Без скрити разходи! Open Source: в магазина ви НЯМА криптиран код, Няма лицензи обвързани с името на домейна ви. По всяко време можете просто да направите копие на магазина си и да го качите на 1, 5, 10 или 100 други домейна напълно Безплатно!
 • Бърз и Евтин ъпгрейд! На модулен принцип е и може да бъде надграждана бързо и най-важното: ЕВТИНО. 3D Web Design разполага с над 650 готови модула за нея - това означава че магазина ви може да бъде ъпгрейднат с почти всичко за което се сетите.
 • Повечето допълнителни модули са на цена от 30 до 60 лева! Тоест, за разлика от други предложения на Българският пазар, 3D Web Design НЕ ви продава евтино автомобил за който впоследствие една допълнителна крушка струва... колкото целия автомобил.
 • В e-commerce системата ни е помислено за всичко: при всяко действие на потребителя се изпращат и получават уведомителни емайли, можете да пишете коментари по поръчките и да комуникирате с клиентите директно през админ панела.
 • Потребителя има страница на профила си, може да настройва и променя своите данни, да преглежда историята на поръчките си, да добавя адреси за доставка и други.
 • Продуктите имат оценка и ревюта - система за коментари вътре в магазина и опция за коментари през Google Plus и Facebook коментари.
 • Имате вградени възможности за опции на продуктите - можете да продавате от страницата на един продукт няколко негови варианта, различни размери, милилитри, килограми, цветове, разфасавки или каквито други варианти на продукта създадете през административния си панел. Като можете и да задавате различна, отделна цена за всеки вариант на продукта.
 • Няма ограничение за броят снимки на един продукт - можете да добавите колкото пожелаете снимки на продукта.
 • Сниките на продукта се преоразмеряват автоматично - ако качите голяма сника, малката снимка ще се генерира автоматично.
 • Разполагате с вградени модули промоционални продукти, най-нови продукти, случаен продукт.
 • Имате отделни модули за разплащания, модули за отстъпки и модули за доставка, можете да ги включвате и излючвате и да настройвате всеки един по отделно.
 • Разполагате с вградени възможности за онлайн разплащания при доставка, по банков път и с всички видове кредитни карти - Visa, Master Card, American Express и всеки друг вид кредитна карта за която се сетите.
 • Имате възможности за разплащане с Български дебитни карти - разплащането минава през Борика.
 • Имате възможност за разплащане през Epay.Bg и Easypay.Bg.
 • Имате възможност за разплащане през Paypal - най-ползвания в световен мащаб сайт за онлайн разплащания.
 • Разполагате с вградени възможности за изчисляване цената на доставка на база цена на поръчката, тегло на продукта място до където трябва да бъде доставена поръчката.
 • Разполагате с възможност за безплатна доставка за поръчките - за всички или само ако поръчката е над определена сума.

Поддръжка на онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн:

Магазините ни НЯМАТ цена за поддръжка и НЕ им е необходима никаква техническа поддръжка. След изработката на сайта, ние ви обучаваме да работите с администрацията на сайта си (в цената на изработката му е включено и обучение) и можете сами да променяте всичко по сайта през админ панела му.

Единствено трябва да се заплащат хостинга и домейна на сайта ви, за да продължава той да работи. Като 3D Web Design не продава хостинг услуги и домейни, те се купуват от най-големите БГ компании, които продават такива услуги. Работим обикновено със най-голямата Българска фирма за такива услуги - Суперхостинг, като всеки наш клиент получава купон за отстъпка от техните цени в размер на 22% до 35%, в зависимост от избрания план. Ако вие, клиента желаете друго, домейна и хостинга могат да се купят от която и да е друга фирма.

Цената на домейна плюс хостинг плана необходим за работата на подобен магазин, е само 45 до 50 лeва общо за двете за ЕДНА година - в зависимост от вида домейн който сте избрали.

изработка на онлайн магазин

Защо е важна качествената изработка на онлайн магазините?

Внимание! Качеството на оптимизацията и изработката на сайтовете от тип интернет магазин е критично важна! Това са сайтове с цел печелене на пари и конкуренцията сред подобни сайтове е огромна! Ако такъв вид сайт не бъде изработен супер качествено, той няма да може никога да разгърне потенциала на продуктите които продава и дори да имате отлични продукти на ниски цени, вие никога няма да достигнете до големите пари!

3dwebdesign.org предлага САМО качествена изработка, за да бъде успешен вашият онлайн магазин. Най-често поръчваните наши ecommerce пакети са отдолу.

Пакети за изработване на онлайн магазините от 3D Web Design

Най-често продаваните изработени от 3D Уеб Дизайн интернет магазини са следните наши пакети:

 • Ниско ценово ниво: "Онлайн магазин Мини пакет" - за бюджетно ограничени евтини магазини, цена 200 лева.
 • Средно ценово ниво (стар вид магазини, без мобилна версия): "Електронен магазин Стандартен пакет" - цени от 250 до 400 лева.
 • "Мобилен Онлайн магазин" - най-съвременният наш вид магазини с мобилна версия, оптимизирани за мобилни устройства - цени стартиращи от 350 лв за готов дизайн, цени от над 550 лв за уникален дизайн.
 • "Онлайн магазин Максимум" - магазин с уникален дизайн и много екстри - цени стартиращи от 550 лева и ценообразуване според необходимите ви функции и сложността на дизайна.
 • Онлайн молове - цена по договаряне.
 • Важна информация: Средният български онлайн магазин струва между 400 и 500 лева (Това е най-често поръчваното ценово ниво според цените на 3D Уеб дизайн. Има много Български фирми които предлагат същите възможности на във пъти по-висока цена).

Още за разработването на онлайн магазините

изработка на онлайн магазин и уеб дизайн

Важно е да знаете, че 3D Web Design е фирма разработчик която на практика разработва всякакъв вид онлайн магазини. Докато повечето фирми за изработване на сайтове и уеб дизайн могат да ви предложат ограничен набор от решения обикновено ограничаващи се до 2-3 вида магазинченца, нашите възможности са на практика неограничени. Ние предлагаме както онлайн решения за магазини на цени стартиращи от само двеста лева, така и скъпи онлайн молове с които можете да направите един истински успешен огромен сайт, продаващ огромни количества различни видове продукти в цял свят.

Какво е онлайн магазинът?

Онлайн магазинът (на английски "Ecommerce" или "online shop" или "online store") е вид уеб сайт който е създаден за да печели пари и да извършва директни продажби като продава услуги, продукти (най-често), файлове и други. Онлайн магазинът е продуктов каталог, разработен и оптимизиран за бизнесите онлайн търговия и онлайн продажби, като към стандартните продуктови каталози са добавени няколко задължителни допълнителни функции.

В онлайн магазина може да се продават както реални продукти, така и услуги, дигитални продукти или дори файлове. Задължителни за всеки online магазин са функции като потребителска кошница, различни видове разплащания (sms разплащане, online разплащания като paypal, epay.bg, easypay, плащане с наложен платеж, по банков път, виртуални POS терминали и други), различни видове валути, изчисляване на цената на доставката, на цената на поръчката, пресмятане на складовата наличност на продуктите. Online магазинът мож да работи и автоматично, без човешка намеса стига да е изработен така че всичко да се настрои еднократно и след това да работи само.

Seo оптимизация на сайт

Seo оптимизация на онлайн магазини

3D Уеб дизайн изработва и оптимизира качествено онлайн магазините. Над 90% от нашите клиенти идват при нас не защото изработваме много шарени или натруфени магазини, а защото изработените от 3D Web Design продуктови сайтове от тип online магазин са отлични като функционалност и защото се класират високо в Google и по този начин печелят много пари!

Защо е важна Seo оптимизацията за онлайн магазините?

Оптимизацията при магазините е изключително важна - ако сайта ви не е класиран добре, той никога няма да има много продажби! Защо е така можете да прочетете в ръководството за оптимизация на онлайн магазин.

Когато искате да сте класирани в Google за средно-трудни или за трудни ключови думи, класирането на магазина ви зависи на около 65-70% от линк билдинга му и популяризирането му в социалните мрежи! Затова не се подвеждайте от гръмки оферти на фирми които ще ви предложат изработка на скъп магазин за няколко хиляди лева за да сте класирани добре в Google. НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се класирате високо за трудни думи в Гугъл САМО с изработката на магазина! Полезна информация: Как 3D Web Design изработва и оптимизира онлайн магазин и какво е оптимизация на онлайн магазин и как се прави.

Защо точно ние от 3D Уеб дизайн ще ви обясняваме какво е оптимизацията на магазините?

3D Web Design е една от трите Български фирми изработили най-много онлайн магазини и е фирмата класирала най-много интернет магазини в България. Изработени от нас и оптимизирани от нас Български онлайн магазини в момента държат класиране в Google за над 315!!! трудни висококонкурентни ключови думи които докарват огромни количества трафик и много поръчки (и съответно пари) на всеки от класираните магазини! 90% от нашите клиенти идват при нас да поръчват нашите магазини именно защото са видяли, че в нишата която ги интересува един или повече от топ магазините са изработени от 3D Web Design.

3D Уеб дизайн изработва перфектно оптимизираният онлайн магазин като гарантира възможно най-висока откриваемост в търсачките на следните видове страници: страница на продукт, страница на категория, страница на подкатегория (всички нива и под-нива), страница на производител. Това на практика ви дава класиране на всички продуктови страници които продават, а и тези видове страници са 99% от всички страници в онлайн магазините.

Вътрешна оптимизация на нашите онлайн магазини

Вътрешната OnPage SEO оптимизация на онлайн магазините които изработва 3D Уеб дизайн е изпипана и отработвана години на стотици проекти. Във всеки наш магазин, на всяка страница от магазина, вие имате контрол върху всеки един от следните параметри:

 • Текст на страницата.
 • Урл адрес на страницата.
 • Заглавие на страницата (видимо на страницата заглавие и title).
 • Описание на страницата (meta description).
 • Ключови думи на страницата (meta keywords).

Като в зависимост от вида на магазина е възможно вие да въвеждате ръчно всеки един от тези параметри или те да са генерират автоматично по възможно най-правилния начин.

Seo оптимизацията и мултиезичните онлайн магазини

Многоезичен (или мултиезичен) online магазин е магазин с повече от един език в него. Ние изработваме както магазини на един език, така и мултиезични интернет магазини - без ограничение на броя езици в онлайн каталога ви, като гарантираме възможно най-добрата откриваемост на всяка страница с отделна персонализация на езиковите променливи за всеки отделен език. Това на практика означава че може да се извърши вътрешна оптимизация (OnPage SEO) по отделно на всяка езикова версия в сайта. Такъв вид вътрешна оптимизация ви гарантира чудесна откриваемост на страниците на магазина за всички включени в магазина ви езици и максимално разширяване на аудиторията ви и възможност за продажби от всички краища на света!

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на онлайн магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в оптимизирането и разработката на онлайн магазини:

 • Разработваме онлайн магазини от 2007 година.
 • Изработени от 3D Уеб дизайн са над четиристотин и петдесет онлайн магазина (до момента на написването на този текст в началото на 2014 година).
 • Оптимизирани и класирани от 3D Web Design са над двеста и шестдесет онлайн магазина за над двеста и деветдесет от най-трудните Български ключови думи.
 • Това означава че сме докарали големите пари при минимум двеста и шестдесет наши клиента и те "са превзели" над двеста и деветдесет Български ниши на онлайн продажбите.

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на функционалности за интернет магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в разработката на функционалности за най-добрите CMS системи за контрол на съдържание в света (именно с тях се изработват интернет магазините):

 • Разработваме добавки за CMS системи от 2008 година.
 • Разработени от 3D Web Design до момента са над 230 вида функционалности (модули и плъгини) за най-популярните видове CMS-и модел 2014 година. Около сто и петдесет вида от тях ние и в момента продаваме онлайн в раздела Extensions на нашия уеб сайт.
 • Клиенти на тази наши функционалности са както други Български уеб дизайн фирми, така и големи международни брандове и медийни агенции, чуждестранни фирми за уебдизайн и seo оптимизация, хостинг компании и рекламни агенции. Кратък списък с чуждестранните клиенти на 3D Web Design (списъка не е актуализиран от края на 2012 година, за което молим да ни извините).

Поръчай Качествена изработка за онлайн магазина си!

Работим както с клиенти от София, така и с поръчки от други Български градове и от чужбина, като е възможно процеса на поръчка и комуникация да се извърши изцяло онлайн. На тази интернет страница има информация за нашите клиенти - за изработване на онлайн магазините и за уеб дизайна на нашите електронни магазини.

Цените на повечето проекти за електронна търговия се определят индивидуално и са различни за всеки магазин. Как може да разберете каква ще е цената за изработка на Вашия проект и как може да поръчате нашите услуги: Поръчайте изработка на качествен интернет магазин или поръчай качествена оптимизация на магазин сега!
# Заглавие на статията Посещения
1Синхронизация на онлайн магазин със складова програма 2534
2Изработка на евтин онлайн магазин за 200 лева 21313
3Нови цени на онлайн магазини с мобилна версия! 2426
4Изработка на Мобилен онлайн магазин 9006
5Онлайн магазин максимум 9269
6Изработка на секс шоп 7907
7Изработка на електронен магазин от 3D Уеб дизайн 100421
8Интернет магазин въпроси 14749
9Модули за онлайн магазин 14462
10Seo оптимизация на онлайн магазин 110090
11Онлайн магазин за тахографи 4977
12Изработка на онлайн магазин за дамски дрехи 6276
13Maternity Bands Online Shop 5442
14Изработка на онлайн магазин за здравословни продукти 3424
15Изработка на онлайн музикален магазин 3742
16Изработка на онлайн аукцион и магазин 3603
17Изработка на онлайн магазин за хранителни стоки 3967
18Изработка на онлайн магазин за детски дрехи 5033
19Изработка на онлайн магазин за цветя 4151
20Изработка на онлайн магазин за зъболекарски продукти 2626
21Автоматично добавяне на воден знак за онлайн магазин 5406
22Изработка на онлайн магазин за сватбени покани 5436
23Изработка на магазин за дрехи онлайн 4699
24Изработка на онлайн магазин за ловни филми 3834
25Изработка на онлайн магазин за автогуми 4583
26Изработка на онлайн магазин за gsm аксесоари 3318
27Изработка на онлайн секс шоп 4136
28Изработка на онлайн магазин за ламиниран паркет 6292
29Изработка на онлайн магазин за матраци 2954
30Изработка на онлайн магазин за пантофи 6235
31Изработка на онлайн магазин - онлайн мол 7905
32Изработка на Онлайн магазин за книги 4956
33Изработка на онлайн магазин за вино 5172
34Редизайн на онлайн магазин за велосипеди 13754
35Изработка на онлайн магазин за обувки 5890
36Изработка на онлайн магазин за часовници 6542
37Изработка онлайн магазин за стоматолози 4049
38Изработка на онлайн магазин за хранителни добавки 5149
39Изработка на онлайн магазин за книги 2152
40Автоматичен онлайн магазин за mp3, снимки или софтуер с автоматичен download 8119
41Промоция за оптимизация на онлайн магазини и изработка 4374
42Уебдизайн на онлайн магазин за оръжие 8766
43Промоция за Seo оптимизация на онлайн магазини 4630
44Изработка на онлайн магазин за GSM телефони 11251
45Дизайн на магазин за облекло и пижами 8504
46Уеб дизайн на онлайн магазин за резервни части 6702
47Уеб дизайн на магазин за кристали Сваровски 5692
48Изработка на сайт-Онлайн магазин за Бельо и чорапогащи 9751
49Арт художествена галерия, онлайн магазин картини икони 17329
50Черен списък измамници поръчващи в онлайн магазини 10352