Изработка уеб сайт недвижими имоти

(16 гласа, оценка 4.75 от 5)


сайт имоти Динамичен сайт недвижими имоти

Изработка на уеб сайт за недвижими имоти

Демо на готов уеб сайт на фирма за недвижими имоти

3Д Уеб Дизайн изработва евтини сайтове за имоти с готова система и цени от Триста до Петстотин лева (цените се за готови сайтове, за разработка по поръчка и уникален дизайн цените са по договаряне) като има до момента изработени Десет сайта за имоти. Property, properties, estates, estate, Bulgaria, Bulgarian Properties - все любими на нашите родни фирми за недвижими имоти думички. Поради многото запитвания които получаваме от фирми за имоти разработихме това демо на недвижими имоти уеб сайт - готов е на 100% за функциониране.

Три цветови схеми и повечето функции, за които съм се сетил че ще са ви необходими - на всички агенти и брокери, които понякога вършат и много добра работа, аз самия също съм клиент на няколко фирми.

При разработването на сайта е гонена комбинация от максимално ниска цена без да страдат най-важните му функции! Същевременно сайта е ултра лесен за Seo оптимизация и би бил мечтата на всеки Seo оптимизатор който има за задача да класира Seo Friendly имотен сайт.

Не е задължително вашия сайт след изработването му да изглежда по-същия начин! Сайта е пример за функционалност, а не за задължителен външен вид! Възможна е каквато и да е цветова схема, какъвто и да е въшен вид на сайта и каквото и да е разположение на елементите му. Това е последно изработения от нас сайт за обяви за недвижими имоти с Безплатно публикуване на обяви от потребителите - Имоти БГ. А тук може да видите и нашия стар демо сайт за недвижими имоти. Тук можете да видите и пример за опциите присъстващи в офертите в един жив Property сайт.

Хората, поръчващи изработка на сайт за фирма за недвижими имоти у нас са странни хора. Да, те са наясно, че има огромна конкуренция в българския интернет. Да, те са наясно, че сайта им трябва да е доста хай-тек. Да, но те не искат в повечето случаи скъп сайт, макар че разполагат с огромни бюджети (в сравнение с нормалния среден бизнес у нас).

Е, тогава този Property сайт е точно за тях. Защо е направен?

Ами защото всички искат сайта им да се направи от опитна фирма за уеб дизайн, която едва ли не трябва да прави само сайтове за недвижими имоти и трябва да може да класира сайта супер бързо и нагоре в търсачките и google. Ако желаете да постигнете последното евтино няма как да стане. Не може да се постигне отдавна вече у нас в нишата на недвижимите имоти само с OnPage Seo оптимизация, а всичко друго е скъпо.

Най-доброто съотношение цена-качество при сайтовете за имоти

Винаги на позиция от 1 до 5 в Google за офертите за имоти. Без допълнителни разходи!
Последното лесно може да се провери, за целта направете следното:

  1. Отворете сайта на Имоти БГ - http://имотибг.com/
  2. Харесайте си който и да е от имотите в него
  3. Пуснете търсене за заглавието на офертата в Google
  4. Почти всеки имот се класира на позиция от 1 до 5 в гоогле!
  5. Това е тънката разлика - нашето предложение не е най-евтиното на пазара, но с него изкарвате много пари!
  6. Всичко това работи автоматично, което ще рече че вие не правите нищо повече освен да пускате нови оферти и да прибирате парите от сделките с тях.
Нашия сайт за имоти струва около 500 (Петстотин) лева в завършен вид. Можем да изработим и Икономичен пакет на стойност от САМО 300 до 400 лева за тези от вас които не държат на уникален дизайн по тяхна поръчка. Избора на дизайн за външен вид на сайта е измежду 150-200 вида като около тридесет от тях са с мобилна версия - responsive design!

сайт за имоти

Може да се направи много по-добър, много по-красив и с друга визия сайт, стига да разполагате с още малко средства във вид на 200 до 350 лева над базисната цена. Като функционалност в него е включено всичко, което би ви потрябвало за да имате един работещ добър каталог на имоти плюс доста добри модули за динамична оптимизация на подстраниците на сайта и два езика - английски и български. Могат да бъдат добавени и каквито и да е нови опции вътре в офертите ако не са ви достатъчни добавените първоначално над 65.

Поръчай изработка на уникален сайт за имоти сега! Интересно е да прочетете повече и за други възможности на подобни сайтове които изработваме, като например офертата ни за изработка на продуктов каталог (сайтовете за имоти са просто една от неговите разновидности).