Изработка на онлайн магазини, изработване на онлайн магазин

(20 гласа, оценка 5.00 от 5)


изработка на онлайн магазини

Качествената изработка на онлайн магазините

Качествена изработка на успешен онлайн магазин от 3dwebdesign.org.

Внимание! Качествената изработка на сйтовете от тип интернет магазин е критично важна! Това са сайтове с цел печелене на пари и конкуренцията сред подобни сайтове е огромна! Ако такъв вид сайт не бъде изработен свръх качествено, той няма да може да разгърне потенциала на продуктите които продава и дори да имате качествени продукти на ниски цени, вие никога няма да достигнете до големите пари!

Качествени онлайн магазини в София от 3D Уеб Дизайн

Ние сме фирма базирана в град София. 3D Уеб дизайн предлага изработване на електронен магазин само с най-съвременните системи за онлайн търговия, с най-високото възможно качество което бюджета ви позволява. Ние не предлагаме остарели решения, а само най-модерните видове магазини, и то с възможности за развитие и ъпгрейд по всяко време. Работим както с клиенти от София, така и с поръчки от други Български градове и от чужбина, като е възможно процеса на поръчка и комуникация да се извърши изцяло онлайн. На тази интернет страница има информация за нашите клиенти - за изработване на онлайн магазините и за уеб дизайна на нашите електронни магазини.

Най-често продаваните изработени от 3D Уеб Дизайн интернет магазини са следните наши пакети:

За разработването на онлайн магазините

изработка на онлайн магазин и уеб дизайн

Важно е да знаете, че 3D Web Design е фирма разработчик която на практика разработва всякакъв вид онлайн магазини. Докато повечето фирми за изработване на сайтове и уеб дизайн могат да ви предложат ограничен набор от решения обикновено ограничаващи се до 2-3 вида магазинченца, нашите възможности са на практика неограничени. Ние предлагаме както онлайн решения за магазини на цени стартиращи от само двеста лева, така и скъпи онлайн молове с които можете да направите един истински успешен огромен сайт, продаващ огромни количества различни видове продукти в цял свят.

Какво е онлайн магазинът?

Онлайн магазинът (на английски "online shop" или "online store") е вид уеб сайт който печели пари и извършва директни продажби като продава услуги, продукти (най-често), файлове и други. Онлайн магазинът е продуктов каталог, разработен и оптимизиран за бизнесите онлайн търговия и онлайн продажби, като към стандартните продуктови каталози са добавени няколко задължителни допълнителни функции.

В онлайн магазина може да се продават както реални продукти, така и услуги, дигитални продукти или дори файлове. Задължителни за всеки online магазин са функции като потребителска кошница, различни видове разплащания (sms разплащания, online разплащания като paypal, epay.bg, easypay, с наложен платеж, по банков път, виртуални POS терминали и други), различни видове валути, изчисляване на цената на доставката, на цената на поръчката, пресмятане на складовата наличност на продуктите.

Seo оптимизация на сайт

Seo оптимизация на онлайн магазини

3D Уеб дизайн изработва и оптимизира качествено онлайн магазините. Над 90% от нашите клиенти идват при нас не защото изработваме много шарени или натруфени магазини, а защото изработените от 3D Web Design продуктови сайтове от тип online магазин са отлични като функционалност и защото се класират високо в Google и по този начин печелят много пари!

Изработени от нас и оптимизирани от 3D Web Design Български онлайн магазини в момента държат класиране в Google за над 290!!! трудни висококонкурентни ключови думи които докарват огромни количества трафик и големи суми пари на всеки от класираните магазини! 90% от нашите клиенти идват при нас за да поръчват магазини именно защото са видяли, че в нишата която ги интересува един или повече от топ магазините са изработени от 3D Web Design.

3D Уеб дизайн изработва перфектно оптимизираният онлайн магазин като гарантира възможно най-висока откриваемост в търсачките на следните видове страници: страница на продукт, страница на категория, страница на подкатегория (всички нива и под-нива), страница на производител. Това на практика ви дава класиране на всички продуктови страници които продават, а и тези видове страници са 99% от всички страници в онлайн магазините.

Вътрешна оптимизация на нашите онлайн магазини

Вътрешната OnPage SEO оптимизация на онлайн магазините които изработва 3D Уеб дизайн е перфектно изпипана. Във всеки наш магазин, на всяка страница от магазина, вие имате контрол върху всеки един от следните параметри:

 • Текст на страницата.
 • Урл адрес на страницата.
 • Заглавие на страницата (видимо на страницата заглавие и title).
 • Описание на страницата (meta description).
 • Ключови думи на страницата (meta keywords).

Като в зависимост от вида на магазина е възможно вие да въвеждате ръчно всеки един от тези параметри или те да са генерират автоматично по възможно най-правилния начин.

Seo оптимизацията и мултиезичните онлайн магазини

Многоезичен (или мултиезичен) online магазин е магазин с повече от един език в него. Ние изработваме както магазини на един език, така и мултиезични интернет магазини - без ограничение на броя езици в онлайн каталога ви, като гарантираме възможно най-добрата откриваемост на всяка страница с отделна персонализация на езиковите променливи за всеки отделен език. Това на практика означава че може да се извърши вътрешна оптимизация (OnPage SEO) по отделно на всяка езикова версия в сайта. Такъв вид вътрешна оптимизация ви гарантира чудесна откриваемост на страниците на магазина за всички включени в магазина ви езици и максимално разширяване на аудиторията ви и възможност за продажби от всички краища на света!

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на онлайн магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в разработката на онлайн магазини:

 • Разработваме онлайн магазини от 2007 година.
 • Изработени от 3D Уеб дизайн са над четиристотин и петдесет онлайн магазина (до момента на написването на този текст).
 • Оптимизирани от нас са над двеста и шестдесет онлайн магазина за над двеста и деветдесет от най-трудните Български ключови думи.
 • Това означава че сме докарали големите пари при минимум двеста и шестдесет наши клиента и те "са превзели" над двеста и деветдесет Български ниши на онлайн продажбите.
 • Искате ли и вие да го постигнете? Лесно е: просто станете клиент на 3D Web Design.

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на функционалности за интернет магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в разработката на функционалности за най-добрите CMS системи за контрол на съдържание в света (именно с тях се изработват интернет магазините):

 • Разработваме добавки за CMS системи от 2008 година.
 • Разработени от 3D Web Design до момента са над 230 вида функционалности (модули и плъгини) за най-популярните видове CMS. Около сто и петдесет вида от тях ние и в момента продаваме онлайн в раздела Extensions на нашия уеб сайт.
 • Клиенти на тази наши функционалности са както други Български уеб дизайн фирми, така и големи международни брандове и медийни агенции, чуждестранни фирми за уебдизайн и seo оптимизация, хостинг компании и рекламни агенции. Кратък списък с чуждестранните клиенти на 3D Web Design (списъка не е актуализиран от края на 2012 година, за което молим да ни извините).

Поръчай Качествена изработка за онлайн магазина си!

Цените на повечето проекти се определят индивидуално и са различни за всеки магазин. Как може да разберете каква ще е цената за изработка на Вашия проект и как може да поръчате нашите услуги: Поръчайте изработка на качествен интернет магазин или поръчай качествена оптимизация на магазин сега!
# Заглавие на статията Посещения
1 Изработка на евтин онлайн магазин за 200 лева 15203
2 Нови цени на онлайн магазини с мобилна версия! 1171
3 Изработка на Мобилен онлайн магазин 2494
4 Онлайн магазин максимум 6461
5 Изработка на секс шоп 5488
6 Изработка на онлайн магазин, електронен магазин от 3D Уеб дизайн 91978
7 Интернет магазин въпроси 10787
8 Модули за онлайн магазин 12035
9 Seo оптимизация на онлайн магазин 13321
10 Онлайн магазин за тахографи 3001
11 Изработка на онлайн магазин за дамски дрехи 4513
12 Maternity Bands Online Shop 3943
13 Изработка на онлайн магазин за здравословни продукти 2717
14 Изработка на онлайн музикален магазин 2909
15 Изработка на онлайн аукцион и магазин 2771
16 Изработка на онлайн магазин за хранителни стоки 3090
17 Изработка на онлайн магазин за детски дрехи 3833
18 Изработка на онлайн магазин за цветя 3123
19 Изработка на онлайн магазин за зъболекарски продукти 2010
20 Автоматично добавяне на воден знак за онлайн магазин 4333
21 Изработка на онлайн магазин за сватбени покани 4432
22 Изработка на магазин за дрехи онлайн 3668
23 Изработка на онлайн магазин за ловни филми 3069
24 Изработка на онлайн магазин за автогуми 3603
25 Изработка на онлайн магазин за gsm аксесоари 2520
26 Изработка на онлайн секс шоп 3264
27 Изработка на онлайн магазин за ламиниран паркет 4354
28 Изработка на онлайн магазин за матраци 2179
29 Изработка на онлайн магазин за пантофи 5234
30 Изработка на онлайн магазин - онлайн мол 5965
31 Изработка на Онлайн магазин за книги 3730
32 Изработка на онлайн магазин за вино 3869
33 Редизайн на онлайн магазин за велосипеди 12024
34 Изработка на онлайн магазин за обувки 4856
35 Изработка на онлайн магазин за часовници 5187
36 Изработка онлайн магазин за стоматолози 3210
37 Изработка на онлайн магазин за хранителни добавки 3803
38 Изработка на онлайн магазин за книги 1999
39 Автоматичен онлайн магазин за mp3, снимки или софтуер с автоматичен download 7005
40 Промоция за оптимизация на онлайн магазини и изработка 3711
41 Уебдизайн на онлайн магазин за оръжие 7506
42 Промоция за Seo оптимизация на онлайн магазини 3950
43 Изработка на онлайн магазин за GSM телефони 9599
44 Дизайн на магазин за облекло и пижами 7060
45 Уеб дизайн на онлайн магазин за резервни части 5594
46 Уеб дизайн на магазин за кристали Сваровски 4716
47 Изработка на сайт-Онлайн магазин за Бельо и чорапогащи 8505
48 Арт художествена галерия, онлайн магазин картини икони 14661
49 Черен списък измамници поръчващи в онлайн магазини 8118
50 Започват проверки по онлайн магазините 5945