Екип на 3D Уеб дизайн

(29 гласа, оценка 5.00 от 5)


Екипът на 3D Уеб дизайн: За нас

Нашата фирма за уеб разработка, уеб дизайн и seo оптимизация 3D Уеб дизайн се състои от няколко професионалиста, всеки специализиран в различна област. На тази страница е публикувано кратко представяне на всеки от тях. Защото нашият екип е нашата гордост. Информацията за фирмата която е собственик на сайта на 3D Уеб дизайн е тук: 3D Уеб дизайн ЕООД.

Видео презентация на 3D Web Design в youtube:

Едуард Димитров

e Social Media и SEO експерт, собственик на 3D Уеб дизайн. Изпълнява ръководни функции във фирмата и се занимава с планиране на дейността й. Отговаря за връзки с клиентите и през последните няколко години практикува единствено професионална Seo оптимизация и популяризация на клиентски сайтове. Покрай тези дейности се занимава и с оптимизация на продажбите на онлайн магазини, което е тясно свързано със Seo оптимизацията.

Едуард е един от топ seo специалистите в България и един от топ seo експертите в света изобщо. Има девет годишен професионален опит в сферата на SEO. Той е човекът стоящ зад Seo оптимизацията на над 2400 Български уеб сайта и е "виновникът" за класирането в Google на над 3400 англоезични сайта (3D Уеб дизайн продава на едро на чуждестранни клиенти seo услуги които се изпълняват под негово ръководство).

Едуард Димитров e водил фирмата ни при създаването на над 1200 уеб сайта, от които около 500 онлайн магазини. Бил е организатор на събитията Joomla Day в България за три поредни години (и лектор на SEO лекциите на Джумла Ден), лектор на Seo Conference 2015, на SEO курса на Академия Telerik, лектор на платеният SEO курс на IT Academy (виж сертификатите долу) и лектор на SEO курсове на SoftUni.

Joomla! developers - 3D Web Design web development

Едуард Димитров е участвал като организатор и лектор на събитията "Джумла Ден" в България (joomladay.bg) три години, участвал е като лектор на SEO курса на Академия Телерик и е човека ръководил 3D Уеб дизайн при разработката на над двадесет уеб базирани seo инструмента и разработката на над 250 приложения за Joomla, WordPress, Oscommerce, Zen Cart и други системи за контрол на съдържание.

Иван Стаменов

Иван Стаменов e главен програмист на 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с програмиране от над шест години. Иван е разработил над 150 приложения за популярни CMS системи и няколко онлайн seo инструмента. Програмира и на C, специалист е в Javascript/PHP/MySql с любима дейност IPSC стрелба и любим тип програмиране... качественото програмиране.

Павел Куков

Павел e PHP/MySql/Javascript/Ajax програмист в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с програмиране от над пет години. Работи и с C++ и C# като любими са му Jquery и SOA архитектурите.

Антон Чочев

Антон e главен дизайнер в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с графичен дизайн и уебдизайн от над седем години. Той е специалист в графичният дизайн, като се е занимавал с всичко - от лога, брошури, дипляни и визитки до дизайн на билбордове, рекламни пана и автомобили. Любима дейност: раздвижване и редизайн на остаряли сайтове които след намесата му стават нови и красиви уеб сайтове.

Весела Узунова

Весела Узунова e копирайтер и SEO специалист в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с писане на текстове за интернет, планиране на SEO кампании и оптимизиране на съдържание за уеб сайтове.

Паулина Димитрова

Паулина e копирайтер и SEO специалист в 3D Уеб дизайн. Завършила магистър по журналистика в СУ Климент Охридски, тя се занимава с професионално писане на текстове за интернет сайтове, извършване на линк билдинг кампании и оптимизиране на съдържанието на уеб сайтовете.

Снимки от офиса на 3D Уебдизайн, на екипа, сертификати и други: